Üst Komşu gürültü

Demek istediğim tam da bu.uslubunuz yanlış.gecenin bir vakti koca koca insanların yaptığı elbette saygısızlıktır.bunu da hakaretler,yukarıya süpürge ile vurmakla halledemeyiz.ben sadece içinde bulunduğumuz olağanüstü durumda çocuklara karşı acımasız olmamız gerektiğini vurgulamakti.bazi insanların beğenmediği o gavurlar !var y a siz adiminizi yola attığınızda arabası ile dank diye durur.birakin yolda bilmem ne tarafta yürüyen bebek arabalı kadını gorunce üstüne sürmeyi....adap,görgü çok da öğretim hayatı ile olmuyor,o yüzden uzulmenize gerek yok.varsin insan kpss sorularını çözemesin🙋
Gavur analar bebek arabası ile gidiyorum diye yola atlamıyorlar ama siz bilirsiniz.Trafik lambasının üzerinde yanıp sönen ışıklar ne güne duruyor.Ayrıca kim sevmiyor gavurları yahu😂 Burası dahil çoğu kullandığımız araç gereci onlar üretiyor sevmesek kaç yazar😅

Demek istediğim tam da bu.uslubunuz yanlış.gecenin bir vakti koca koca insanların yaptığı elbette saygısızlıktır.bunu da hakaretler,yukarıya süpürge ile vurmakla halledemeyiz.ben sadece içinde bulunduğumuz olağanüstü durumda çocuklara karşı acımasız olmamız gerektiğini vurgulamakti.bazi insanların beğenmediği o gavurlar !var y a siz adiminizi yola attığınızda arabası ile dank diye durur.birakin yolda bilmem ne tarafta yürüyen bebek arabalı kadını gorunce üstüne sürmeyi....adap,görgü çok da öğretim hayatı ile olmuyor,o yüzden uzulmenize gerek yok.varsin insan kpss sorularını çözemesin🙋

Sabahtan beri gerçekten saçmalıyorsunuz, insanlar sakince size anlatmaya çalışıyorlar gecenin o saatinde zaten çocuğun uyuması gerekiyor bu normal değil. Gürültünün ana kaynağı da çocuklar değil yetişkinler. Çocuğa kural ve düzen verecek olan da ebeveyn. Hayatımın yarısı yurtdışında geçti, abartmayın isterseniz, insanlar doğurdu diye tanrılaşmıyorlar, herkes sosyal düzene uyuyor. 14 katlı yüzlerce dairesi olan kocaman apartmanlarda da oturdum, alt üst yan komşum olan daha küçük çaptakilerde de, müstakil kocaman bahçeli evlerde de. Ne doğru düzgün bir ses, ne patırdı olur, hele hafta içi. O yabancıların çocukları akşama kadar oynarlar, akşam banyosunu yapar, pijamasını giyer, anne babası bebekliğinden beri hikaye okuduğu için kitapları severler, ve anne babası kitap okur, kendileri de 7-8-9 gibi yatarlar. Gece 11-12,01-02-03 gibi ayakta olan çocuk olmaz , bir gün ses yaparsınız iki gün yaparsınız üçüncü gün polisi kapıda bulursunuz . Öyle kibarca da uyarmazlar.

Mesajı nasil okuyorsunuz anlayamıyorum. Direkt çocuğu hedef bile almadım. Ailecek ses halindeler hem de aşırı . Ki gecenin 3unden bahsediyoruz. Annesi rahatsiz olsa bir önlem alirdi kendi de devam etmezdi buna. Bu sureci kapsayan bir durum degil hep var ve artarak devam ediyor. Gecenin 3unde uyuyamayıp sabah 7 de uyanip ise gidiliyor. Ve biz anlayissisiz oyle mi ? Cocugum konusuna gelince yok. 4 yasinda yegenim var o da bir cocuk ve azicik kossa komsular rahatsiz olur bu yanlis diyebilecek durumda coj şükür. Geceleri uyumadiginda da oyalayalacak biseyler bulup idare ediyoruz. Insani direkt cocuk dusmani olarak lanse edip bu yapilan saygısızlığı normal karsilamamizi beklemeyin.
Sakin ol champ

Alt komşum gecenin bir yarısı benim ya da çocuklarımın yaptığı gürültüden dolayı tavana vursa hissedeceğim duygu mahcubiyet olurdu.Ertesi gün gider özür diler, aa ne ayıp, gelip uyarabilirdin de diyemezdim açıkçası.insanlar ne kadar farklılar.
Kesinlikle . Bu kafayı anlayamıyorum anlamak da istemiyorum. Sadece Allah bizi böylelerinden uzak tutsun , , , o çocuktur yapar anlayışlı olculara yakın olsun istiyorum😁

Kesinlikle . Bu kafayı anlayamıyorum anlamak da istemiyorum. Sadece Allah bizi böylelerinden uzak tutsun , , , o çocuktur yapar anlayışlı olculara yakın olsun istiyorum😁

Keşke böyle insanlar hep beraber otursa hoşgörülü hoşgörülü. İkinci gün birbirlerine girecekleri konusunda hemfikiriz değil mi 😂

Evet başlıktan anlaşılacağı gibi üst katta oturanlarin gurultusunden rahatsizim . Ozellikle geceleri. Su saat oldu hala sesleri bitmedi. Cok fazla takirtilari vardi zaten ama son zamanlarda ses de eklendi . Ozellikle o kizlari kosuyor gece gece tak tak. Az once sinirlendim artik ve yukariya vurdum. Onlar da karşılık vurdular yüzsüzce.Sizce napmalıyım, yarın uyarmaya gitmeli miyim? Veya bu konuda nasil yasal haklarimiz var ugrastirirlarsa ugrasirim çünkü sonuna kadar.
Matkap, saz, çekiç... Yıllardır bu üçüne maruz kalıyorum
Çözüm bulamadım :sopa::sopa::sopa:

18
Benim usteki yaratikta surekli butun copunu balkonuma dokuyor.defalarca uyarmama ragmen surekli sofra ve hali sirkeliyor bunu her gun istisnasiz yapiyor.defalarca kapisina gittim olmadi yerimde baskasi olsa coktan doverdi bu kadini.allah kimseyi kotu komsuyla karsilastirmasin
Böyle düşüncesi insanlardan nefret ediyorum boş bir baltaya sap olamamış tek bildiği evi silmek süpürmek gerisi boş. Ne kadar anlatsan anlamaz boş beyinliler.

Çocuktur ne yapalım diyen kadınlar kesin çocuklarına hiç bir müdahale de bulunmayanlardır. Bugün bizim üst komşuda mutfakta ceviz kırıyor tak tak diye bende bardağı vurdum sustu. Topuklu terlikle geziyor gecenin bir yarısında sadece çocuklar değil büyüklerde anlayışlı olsa keşke.

Çocuktur ne yapalım diyen kadınlar kesin çocuklarına hiç bir müdahale de bulunmayanlar kesin. Bugün bizim üst komşuda mutfakta ceviz kırıyor tak tak diye bende bardağı vurdum sustu. Topuklu terlikle geziyor gecenin bir yarısında sadece çocuklar değil büyüklerde anlayışlı olsa keşke.
Kesinlikle. Zaten benim şikayetim de direkt cocuk değil ailecek aynılar. Sizinki yine vurunca susmuş bizimki vurarak karşılık veriyor.

18

Böyle düşüncesi insanlardan nefret ediyorum boş bir baltaya sap olamamış tek bildiği evi silmek süpürmek gerisi boş. Ne kadar anlatsan anlamaz boş beyinliler.
Bide böyle insanlar cok titiz olduklarını düşünürler, sadece kendi evini silip süpürmeyle titiz olunmaz ki. Sen temizsin madem aşağıya niye hali kilim sofra bezi çırpıyorsun, başkasının evini kirletiyosun bu mu temizlik anlayışın. Bende de var aynısı. Birde bu kadın çalışıyor, üstüne tek basina yaşıyor.. Bir ev bos oldugu halde ne kadar kirlenebilir, hergun halilari kaldırıp makinayi yerlere sürterek saatlerce iş yapıyor, yetmiyor sabah ise gitmeden evi tekrar süpüruyor. Hergun çarşaf yikayip asiyor benim demirlere kadar değiyor ayyyy karantinayi bu sekilde yaşıyoruz işte

Bide böyle insanlar cok titiz olduklarını düşünürler, sadece kendi evini silip süpürmeyle titiz olunmaz ki. Sen temizsin madem aşağıya niye hali kilim sofra bezi çırpıyorsun, başkasının evini kirletiyosun bu mu temizlik anlayışın. Bende de var aynısı. Birde bu kadın çalışıyor, üstüne tek basina yaşıyor.. Bir ev bos oldugu halde ne kadar kirlenebilir, hergun halilari kaldırıp makinayi yerlere sürterek saatlerce iş yapıyor, yetmiyor sabah ise gitmeden evi tekrar süpüruyor. Hergun çarşaf yikayip asiyor benim demirlere kadar değiyor ayyyy karantinayi bu sekilde yaşıyoruz işte
Kesiverin alttan carsafini falan 😁 bir is yapar bin ses çıkarır bunlar . Sessiz iş yapamıyorlar.

Bizim üstteki de böyleydi. Eşim kaç defa çarşafları kesmeye kalktı zor durdurdum. En son kadına dedim kesecek haberiniz olsun tutamıyorum delidir biraz diye ondan beri asmıyor 😂

Kesiverin alttan carsafini falan 😁 bir is yapar bin ses çıkarır bunlar . Sessiz iş yapamıyorlar.
Cam balkonu sabahin 7sinde 10 kere acip kapatınca balkona çıkıp uyarmak istedim. Aa sen misin uyaran, 'çalışıyorum ben, katlanmak zorundasin' dedi. Kan beynime sıçradı sanki benim icin çalışıyor. Bi gün çamaşır suyu boca ediyim diyorum ama dur bakalim ne zaman 😁

Cam balkonu sabahin 7sinde 10 kere acip kapatınca balkona çıkıp uyarmak istedim. Aa sen misin uyaran, 'çalışıyorum ben, katlanmak zorundasin' dedi. Kan beynime sıçradı sanki benim icin çalışıyor. Bi gün çamaşır suyu boca ediyim diyorum ama dur bakalim ne zaman 😁
Valla aslinda yapana yapmak lazım . 😀🤷‍♀️😂

Back
X