Koca koca insanlar minicik cocuklarla uğraşır olmuş.çocuk sevgisi her seyin üstündedir.Ne mutlu ki bana bu vicdana sahibim.dunyanın en saf temiz canlıları onlar.hayattaki tek basarısı çocuk dogurmak olan bi insan ! sadece kendi cocuguna degıl tum çocuklara karşı sevgı dolu ve bagıslayıcıdır.
Çocuk sevgisi bu mu? Sizinki vicdan değil bencillik!
Neyse ki biz çocuklarımıza sevgi, saygı, empati, gerçek vicdan, ahlak vs. eğitimleri veriyoruz ki ilerde bu tür konuların öznesi olmasınlar. Siz ve sizin çocuklarınız gece yarısı gürültü yaptığı için burda uykusunu alamadan işe giden bir sağlık çalışanı var! Bir yanda da
eflinam
gibi 8 aylık ve 4 yaşında 2 çocuğa sahip, sizinle aynı olağanüstü koşullar içinde bulunan (pandemi) ama aldığı eğitim ve terbiye ile gece 22'den sonra gürültü yapmayan bir aile var. Onlar insanüstü varlık heralde? Ya da onlarınki çocuk değil...
yani kırıcı olmayayım diyorum ama bu nasıl bir anlayışsızlık, nasıl empati yoksunluğudur ya? Çocuk elbetteki gürültü yapar koşar ama gece değil!
Yaşlısı var, hastası var, belki o saatte başkasının çocuğu uyumaya çalışıyor ve hakkını gaspediyorsunuz hani o çok sevdiğiniz çocukların? Bunun nesini savunursunuz ya? Nasıl bir zihniyet bu? Siz hangi hakla insanları rahatsız edersiniz? Kendi çocuğunuz gürültü yapıyor diye elbette başkasının çocuğunu hoş göreceksiniz...
Hak yemenin savunulacak yanı yoktur. Çocuğumu nasıl "yetiştirmeyeceğimi" çok iyi biliyorum!
İnsanları burda delirtip banlattığınız için de bravo! Ayrıca "eğitim, eğitim" diyen bir insan olarak eğitim anlayışınızı da gördük...evlere ırak...Konu sahibi fikir sormamış yardım istemiş, daha yararlı olacağınız konulara gidin de tartışma büyümesin bence..