buyrun yorumuzunu okuyunbenım balkonumun ıcıne atılan halıyı nıye cekmeyeyım yahu benım balkonumda sonucta ... ıster cekerım ıster halay mendılı gıbı sallarım cunku benım balkonumda ,hatta ceza alan komsu da o komsuydu ...
ustelık ne kadar da haklı bulmustunuz orada benı sımdı ne oldu
bu arada ılacı attırmanız abartılı demedımtepkılerınız abartılı dedım sız 20 gunde bu noktaya gelmıssınız ben senelerce ugrasmısım para cezası yemıs kadın ona ragmen durulmamıs balkonuma ıslak halısını atmıs onu cekmısım sızle bır mıyım allah korusun
pardon siz hangi hakla benim özel hayatımı sorguluyosunuz ve bu konuyla ne alakası var
evet bi oğlum var 19 yaşında ve evlilik dışı nişanlı olduğum ama resmi olarak evlenmediğim babası ile yaptım bunu açıklamak zorunda olduğum bi konu açmadım
sizin burda bulunma amacınız bumudur?
hoşunuza gitmeyen bi görüş olduğunda araştırıp açıkmı arıyosunuz.
mesela eşinizle ilgili bi konuda yakınsanız eşi olmayan biri yorum yapınca senin eşin yok yorum yapmamı diyosunuz
açtığım konuyla alakayı kesip kişisel olarak saldırıya geçtiğinizin farkındasmısınız
gürültü konusu konuşulurken özel hayatım ile ilgilenmenize tepki göstermem çok normal.Çelişkili yorumlarda bulunuyorsunuz.
Yalan söylediğinizi düşünmem çok normal.
Sizde takdir edersiniz ki doğruları söylemeyen bir konuya yorum yapmak istemem.
Bu sebeple sordum ama karşınızda olsam paralayacaksınız heralde.
Özel hayat diye kendinizden geçiyorsanız özel hayatınızı bu platforma açmayın.
Buraya yazdığınız her konu, her yorum, her cümle hakkında yorum yapabilirim. Bknz. Forum kuralları.
Rahatsızsanız üyelik iptali yaparsınız.
Tansiyonunuz da yükselmemiş olur zira bu forumda bile oldukça negatif, tepkili ve diksiniz.
kesinlikle. gürültüyü de geçtim, bu ince yapılar yüzünden özel hayat da çok sorun bence. ben bazen bunu düşünüyorum. çünkü üst kat bugün tartıştı mesela ağızlarından çıkan her şeyi duydum. sabahtı, yataktaydım uyanıktım ve duydumyetkılıler ınsanların kısısel problemlerı dolayısıyla bazı durumları hunharca kullanamasınlar dıye boyle bır sınır koymus aslında
cok yuksek ses varsa hemen ılkınde de para cezası olmuyor
3 defa apartman yonetıcısı uyardıktan sonra sozlu ve yazılı sonra
3 defada zabıta uyardıktan sonra ceza var
dırekt zabıtayı da arayamıyorsun yonetıcı varsa ona haber verdınız mı once yonetıcıyle gorusun dıyorlar
hanı ısrarla ınsanlık halı veya bazı sebepler dolayısıyla ınsanlar gurultu cıkarabılır anlayıslı olalım hakkını tanıyorlar sonra bakıyorlar kı sıkayet edılen kısı ınsan gıbı davranmıyor o zaman gerekenı yapıyorlar
hatta benım sıkayet ettıgım komsuda zabıta 3. gelısınde once bana ugradı kapıdan sonra o gurultucu komsunun dıger kat komsularının kapısını caldı en son komsuyu caldı tek ben mı rahatsız oluyorum genel bır sorun mu onlarda duyuyor mu dıye
sonra da yazdı para cezasını
ama sonunda yıne tasınan ben oldumcunku komsu bır magara ayısıydı
maalesef ozellıkle yenı yapılar resmen kagıtdan yapıldıgı ıcın sesler cok gecırgen hatta alt veya ust ses yapıyor sanıyorken yanımızın karsı caprazından bıle gelıyor olabılırolabıldıgınce dıkkat etmek ıyı olur bu yuzden
gürültü konusu konuşulurken özel hayatım ile ilgilenmenize tepki göstermem çok normal.
konuya teknik olarak yaklaşmamışsınızki avizem sallanıyor diyorum titreşim sebebiyle bunun benim oğlumla ne alakası var açıklarmısınız?
siz komşuyla kavga ettim diye konu açsanız benim tutupta sen bebeğini anne sütüylemi besledin acaba diye sormam gibi birşey
bakın belliki aynı görüşte değiliz ve olamıycazdaEğer ben konuya daha önce evlenmedim, çocuğum yok yazarsam siz de geçmiş konunuzda anne sütünden neden bahsettiniz diye sorarsınız, sormalısınız da.
Kimse size yüzde yüz haksızsınız demiyor. Anlamadığınız nokta bu. Açık açık anlatmaya çalışanlara da saptırıyor diyorsunuz.
En üst katta oturuyorum. Akşam 9a kadar çocuğumu ellemem, bu demek değildir ki evi yıksın. Ama 5 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz. Eğitim eğitim diyorsunuz bakın ben eğitimciyim. Okul öncesi ile çalışıyorum. Mizaç nedir bilir misiniz? Araştırın lütfen bilmiyorsanız.
Anne baba evet gerekli eğitimi veremiyor olabilir. Ama çocuk da zor mizaca sahip olabilir. Bugün neden uslu durdu diye sormuşsunız. Anne baba baskılamıştır, belki dönmüştür, belki ceza vermiştir. Bunlar hoş şeyler mi?
Herkes size diyor ki 9a kadar haksızsın, 9dan sonra ne yapsan yeridir. Önce can sonra canan demişsiniz. Aynı şey komşu için de geçerli. Önce canını düşünür, sonra sizin hastalığınızı
beni suçluyosunuz uslubunuza bi bakın.etiketle yardımmı çağırıyosunuz
anlamadığımı anladıysanız dağılabilirsiniz takıntımı yaptınızBence vazgecin anlamiyor...
Siz komşuya taktınız biz de sizin konunuza.anlamadığımı anladıysanız dağılabilirsiniz takıntımı yaptınız
siz dediğiniz şu anda online 3 kişisiniz farklı görüşte olan konu benim konumSiz komşuya taktınız biz de sizin konunuza.
Kısır döngü içindeyiz adeta.
cok sıkıntı yakesinlikle. gürültüyü de geçtim, bu ince yapılar yüzünden özel hayat da çok sorun bence. ben bazen bunu düşünüyorum. çünkü üst kat bugün tartıştı mesela ağızlarından çıkan her şeyi duydum. sabahtı, yataktaydım uyanıktım ve duydumherkes birbirinin ne yaşadığını bilir, duyar oluyor. çok saçma değil mi? hiç mahremiyet yok. odamın üstündeki oda yeni evli çiftin yatak odası olsa ben gece ne yaptıklarını olduğu gibi duyarım. ister istemez şahit olmuş olurum mesela. ben evli değilim mesela ama hani kocamla yaşadıklarımı tüm apartman duysun, komşum duysun istemem bu yüzden kendimi sıkmak zorunda kalırım, özgür olamam. yani öyle saçma evler, saçma malzemelerden yapılıyor ki her şey ortada.
siz dediğiniz şu anda online 3 kişisiniz farklı görüşte olan konu benim konum
beni suçluyosunuz uslubunuza bi bakın.etiketle yardımmı çağırıyosunuz
Hocamm ya alemsiniz.Evet, mahalleden de adam topladım.
Üye olup gelecekler.
düşünceli olmanız çok hoş ama duş konusunda kendinizi bu kadar kasmayın bence. sonuçta yüksek sesle müzik değil, parti değil, keyfi bişey değil bence duş. insani bir ihtiyaç. su sesine yapacak bir şey yok sifon sesi de geliyor duyuluyor yani. benim komşumdan gece duş sesi gelse rahatsız olmam, sorgulamam da. dikkatli biri olmama rağmen gece duş almak istersem alırım ben. ona bakarsanız tuvalete girince de sifon çekiyoruz, el yıkıyoruz o da bir ses. millet rahatsız olmasın diye tuvaletimizi tutmuyoruz neticede. hani hep diyoruz ya apartman hayatı anlayış gerektirir diye. duş sesine herkes anlayış göstermeye mecbur bence. biliyorum siz bunu örnek olarak verdiniz ama kesin ondan da rahatsız olanlar vardır bu hayattacok sıkıntı ya
bakın en basıt sey dus almak en ınsanı hakkımız ama gece dusa ebeveyn banyomuzda gırmıyoruz gec saatde dıger banyoda da tıras olmuyor esım su sesıne uyanırlar rahatsız olurlar dıye... parmak ucumda yuruyorum gecelerı kı gece 2-3 de uyuyan bırıyız esımle ,havada yürümeye calısıyoruztopugumuz yere degse yer zıngırdeyebılır oyle uyduruk yapılar kı ust komsumun cocugu kosunca avızem sallanıyor, anormal olan cocuk degıl avızenın sallanması, bı depremle demek kı hepımız ölürüz bunu anlıyorum
komsu hıckırsa hapsursa ses bızde ,bızden de onlara gıder-gıdıyordur dıye herkes de aynı sekılde ...
ben bahcelı mustakıl ev hayalı kuruyorum... hem cocugumla hunharca cılgınlar gıbı sarkı soyleye soyleye dans etmek ıcın hemde kımsenın pisligini cekmemek ıcın...
Hocamm ya alemsiniz.
Hepi topu üç kişisiniz dedi bir de bize.
Bana verdiği cevabı anlamadığım için sustum, cevap yazmadım.
Ne değişik bir konu bu böyle...
3 haftadır kulak tıkacı ile geziyorum o derece anlamaya çalıştım.ama sorun şu hanımefendi 2 çocuğunu da kreşe gönderiyor 16:30 gb eve geliyor çocuklar ve büyük olan gece 11 e kadar hoplama zıplama halinde veya yere eşya atıyor birden gümm diye ses geliyor.hatta ilk hafta vestiyer gb bişeyler kırıldı .kreşte oynayan çocuğu evde durdurmak bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum.3 haftadır videolara bakıyorum .çocuğu kanepede hoplatıp yere süngerli yastık serenler var.hanımefendinin dünkü tavrından anladığım ben rahat edeyim kim napıyosa yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?