üst komşu ile tartıştık

Dolmuşcu babanızın oğlumu.. o daha çok para kazanacak diye elalemin adamıyla kucak kucağa gitmeyede anlayış gösteriyosanız pes diyorum ya. Dolmuş otobüstede kızmışlığım çoktur mesela doldururda doldurur siz bişey demeyin emi kuzu kuzu oturun

Sürü psikolojisiyle yaşamayı tercih etmişsiniz bu çok kolay Bi yol anlıyorum sizi..neyse ki biz mücadele ediyoruzda nimetlerinden faydalanıyosınuz

ılk sıkayet ettıgım komsuma para cezası verıldı
sadece gurultu degıl balkondan ıslak halı sarkıtma ıcı pıslık dolu ortuler sılkeleme gıbı huyları da vardı
hem ses hem goruntu kayıt altına almıs zabıtayı defalarca aramıstım yönetım sozlu ve yazılı uyarılarda da bulunmustu zabıta aynı ay 3 kere gelıyorsa ve sıkayet edenın kanıtları varsa ceza kesıyorlar

ama gürültüden ne anladıgımıza baglı evınde muzık dınlerken bana ses gelıyor seklınde sesı gurultu kabul etmıyorlar o muzık sesı mahallede duyulmalı evde düğün varmıs gıbı , cocuk gürültüsü var denınce kabul olmuyor o ev gürültülüyse zabıta geldıgınde zaten gürültüye tanık oluyor hep devam eden gürültü oldugu ıcın, arada bır gurultuye de bırsey yapılamıyor

yanı gercekten gurultucu kısılere ceza var

Ciddi anlamda iletişim sıkıntısı yaşıyorsunuz. Tek bildiğiniz şey tehditler savurmak. Böyle uzlaşmak, anlaşmak bir sonuç almak yetişkin hayatında mümkün mü? Bence iletişim dilinizi değiştirmelisiniz, kendi iyiliğiniz için. Böyle bir hayat en çok size zor. Mesela beni ne için mahkemeye verebilirsiniz? Ne dedim size? Küfür, hakaret yok? Ne diyeceksiniz savcıya? Gürültü olur normal dedi, bana da sizin çocuğunuz yok galiba dedi mi diyeceksiniz

Ya ben sizi niye mahkemeye vereyim kafanız gitti iyice saçmaladınız

Bir onceki konunuzda 40 yasindayim ve belki cocugum olur diye evlendim demissiniz. Ilk defa bosandim ben de sureci bilmiyorum demissiniz. Simdi ortaya yetiskin bir cocuk cikti bu konunuzda ve es de ikinci es oldu bir anda bu esimden cocugum yok dediginize gore...

Ben tepki cekmemek icin cocugum var dediginizi ve hic cocuk buyutmediginiz icin ust komsu ile empati yapamadiginizi dusunuyorum.

Büyük oğlu büyük oğlu dediğiniz de sanırsın 18 yaşında ergen. 5 yaşındaki çocuk yahu.
sizde normal değilsiniz komşunuz da.
o da bi kusura bakma diyememiiş yani.
katılıyorum ...

benımde 5 yasında kızım var kızımdan cok benım sesım su sekılde cıkıyordur ''aman kızım lutfen dıkkatlı oyna komsular rahatsız olmasın, aman kızım hoplama asagı ses gıtmesın '' evde hoplanacaksa hoplama kosesı var :) asagı komsunun gunluk kullanmadıgı oda (calısan ınsanlar olmasına ragmen ,evde olmamalarına ragmen buna uyarız ) bızım gunluk odamız orada bır alanı oyun kosesı yaptık ve sadece orada hoplanabılır evde kosmuyoruz evde kosulmaz tehlıkelı ve apartmanda yasak dıyerek buyuttugumuz ıcın evde kosulmaz dıye bılıyor ve oyun alanında da hoplamalı oyun oynayacaksak altına mat serıyorum halının ustune esktra :) ses cıkaran oyuncaklarıda oyle komsunun kullanmadıgı odada oynanır ve sadece gunduz oynanır ... odalarımızı ona gore ayarladık cunku benım kucuk cocugum var potansıyel ses cıkarıcıymısız gıbı onlem almamız gerektıgını dusundum hep

bu yasıma kadar hıc bır komsum benden sıkayetcı olmadı , eger sesımız cıkıyorsa da sarfettıgım o sozlerden dolayı duruluyor bıle olabılırler yanı ınsan bır kusura bakmayın der höt höt bagıracagına bırı bana sıkayetle gelse ben cok utanırdım

yıne sıze katılıyorum konu sahıbının de abarttıgını dusunuyorum konusma seklıne yorumlara ve genel tavrına bakarsak ayrıca oyle komsu yuzunden aldıgı hap sayısı falan yukselmez yanı o kadar kotu olsa coktan tasınırdı ugrasamazdı zaten ... ekstra zıtlasmaya gıtmıs cozum odaklı degıl kavga odaklı halletmeye calısmıs .

ne güzel en azından mesleğiniz gereği bir çocuğun en azından çevreyi rahatszı etmeme konusunda eğitilebileceğini yazmışsınız teşekkür ederim.

hanımenefendi 20 günde nasıl taşınabilirim bu karda kışta... haa taşınıcam dün düşündüm ama evimide 5 çocuklu aileye kiraya vericem.o desinki benim çocuğum döveyimmi o desinki benimki hiperaktif bağlıyımmı aralarında anlaşırlar artık..

20 gunde hala yerlesıyor olabılır bu kısıler yenı tasındı 2 cocukları var kadın evı mı yerlestırsın cocuklarla mı oynasın yenı tasınan bırının ses cıkarmaması ımkansız

20 gunde hala yerlesıyor olabılır bu kısıler yenı tasındı 2 cocukları var kadın evı mı yerlestırsın cocuklarla mı oynasın yenı tasınan bırının ses cıkarmaması ımkansız
2 günde 10 kişi ile yerleştirdiler merak etmeyin.hatta sabah sabah apartman içinde sohbetleri bile bağıra çağıra.profili siz düşünün .2 çocuğuda 16.30 a kadar kreşe gidiyo zaten o saate kadar kırk tane iş yapılır. ben çalışıyorum akşamda evime gidip tepemde tepinme sesi gümgümgüm sesi olmadan dinlenmek istiyorum.

size göre benim 20 günde evi satıp yeni ev bulup taşınmam çok kolay
20 günde ev yerleştirmek çok zor öylemi ..adaletinizi gözden geçirin derim

konuda boyle bırsey yazmamıstınız 10 kısı ıle ev yerlestırdıler dıye o yuzden bunu bılmeden daha yenı yerlesıyorlardır yazdım
bu kadar gurultucu kısılerse o zaman zaten sıkayetınız sonuc verır

size göre benim 20 günde evi satıp yeni ev bulup taşınmam çok kolay
20 günde ev yerleştirmek çok zor öylemi ..adaletinizi gözden geçirin derim
bu ne sımdı ?
yahu guzel guzel konusuyorduk ne oldu sımdı
aman ya sıze ıyı forumlar kusura bakmayın bu tarz bır usluba ıletısım kurmak ıstemıyorum

bu ne sımdı ?
yahu guzel guzel konusuyorduk ne oldu sımdı
aman ya sıze ıyı forumlar kusura bakmayın bu tarz bır usluba ıletısım kurmak ıstemıyorum
nemi oldu 3.ilacı aldığınızı sanmıyorum demişsiniz ya ne kadar kolay yargıladınız beni
sabah hipersar kullanıyorum saat 17 gibide vasoxen kullanıyırum.3.ilaçta atarax

nemi oldu 3.ilacı aldığınızı sanmıyorum demişsiniz ya ne kadar kolay yargıladınız beni
sabah hipersar kullanıyorum saat 17 gibide vasoxen kullanıyırum.3.ilaçta atarax
3. ılacı aldıgını sanmıyorum demedım
bır komsu yuzunden ılac sayısı artmaz abartılı tepkı verıyor dedım kı haklı cıktım
tepkılerınız cok abartılı o kadar sinirlisiniz kı okudugunuzu bıle yanlıs anlıyorsunuz
komsuyla kavga etmenızde bunun ıspatı ,cozum odaklı degıl kavga odaklı oldugunuzu yazdım sekıl 1-a da goruldugu uzere benımle bıle kavga ıcındesınız az sakin olun yahu, bırıyle sorunlarınız varsa boyle cozemezsınız hanımefendı. ben sızın o komsunuz degılım sızınle o komsu gıbı konusmadım uslubumu korudum bu konuda cok yorumum var tuttunuz 1 kelımeyı secıp okudugunuzu yanlıs anlayıp carpıtıp karsıma getırdınız ben bunun ıcınde olmak ıstemıyorum. umarım sorununuz cozulur ve acil şifa dılıyorum sıze bır an evvel.

ıyı gunler

evimde 1 yıldır oturuyorum 1 yıldır huzurum yok diye konu açmadım şimdi keyfimdenmi açtım sanıyosunuz .. bi komşu yüzünden ilaç sayısı artar hergün tepenizde avize sallanacak derecede gürültü oluyorsa eğer.kavga edende ben değilim kibarca uyardım kapıma kavgaya gelen kendisi hakaret eden kendisi.. insanlar üstüne düşen çevreye rahatsızlık vermeyim mantığıyla düşünürse ben zaten evimde dinlenip şifa bulurum teşekkür ederim.

İşte ben üst komşunun ceza alacak kadar gürültülü olduğunu dusunmuyorum. Sizinki çok farklı. Kimse kimsenin pisligine tahammül etmek zorunda değil. Bekarken üst komşumuz içi tavuk kemiği dolu masa örtülerini silkelerdi balkonumuza o geldi aklıma. Gece sabaha kadar temizlik yapanlar son ses müzik dinleyenler sürekli gece kavga edenler var. Onlara ceza olur ama 11 de uyuyan iki çocuğa ceza yazilacagini sanmıyorum :) özellikle konu sahibinin üslubunu gördükten sonra abarttigina kesinlikle ikna oldum.

Komşu yeni tasinmis yerleşmeye çalışıyor. Eminim elinde iki dilim kekle yukarı çıksa, hoşgeldiniz vs dese, sonrada rahatsızlığından bahsedip sessiz olmalarını rica etse bu duruma gelinmezdi. Karşılıklı anlayış çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…