üst komşu ile tartıştık

ama komsular degısebılır evler kıraya verılır- satılır gırdıgı evde 30 sene yasayan ınsanların sayısı cok az sonucta ... yanı eve gırmeden komsulara bakmak da cozum degıl maalesef

Cocuktur ses cikarir diyenlerin de gürültü cikaran cocuklari olduguna eminim..Bir de anne bunlamistir cocukla ugrasmaktan deniyor Ya bu cocuklari belediye mi getirip birakiyir evlerinize...... Bile isteye dogurdugun cocugundan srn bikip bunaldiysan komsu ne yapsin?? Iyi o zaman aliyim evime soyle 1.5 metrelik uc tane köpek, geceler boyu havlasınlar..Kapima sikayete gelen komsuya da " ama köpek bu ne yapim evde sıkılıyor " mu deyim??Ayni hesap!!

Sürekli gürültü olması sinir bozucu evet. Benim üst komşuma arada bir misafir geldiğinde biile rahatsız oluyorum. Ama Bi yandan da çocuk işte laf söz anlatamazsın. çirkefleşmese kadına üzülebilirdim bile. Yazık mahcup oluyordur diye. Ama burda gürültüden çok kadının tavrı çirkin.

ben geçen birisine yazdım sana da yazayım

bir akşam sözleşin amcaya oturmaya gidin

yani biriniz, eşin insin aşağıya ya da sen

üstte kalan da cici kız ile oynasın

sesi bir dinleyin

zira hep yazarım bir gün oğlumu üst katta halasına bırakıp halasının alt komşusuna gittim

ev sessizdi, taziyeye gitmiştim, tv vs kapalıydı

kapı çaldı ve oğlum babası geldi diye kapıya doğru gitti

altta ev yıkılıyor gibi oldu, oğlum küçüktü 3,5 yaşında yoktu

ama alt komşum hala yok canım sizden gürültü gelmiyor diyor

yani önemli olan idare edebilmek

alt komşunun kızı kurutma makinesinin bip bip sesinden korkuyormuş da ben de sesini kapattım yani aslında her ses aşağıya iniyor

alttakiler de muhtemelen biraz mız mız en ufak sese tahammül etmiyorlar

annem babam da evde yalnızlar alt kattakilerin evindeki olağan konuşma dahi duyuluyor tv kapalı ise ne yapsınlar konuşmasınlar mı gülmesinler mi

pekı dıger komsuların sucu ne
gece yuksek ses muzık actıgınızda mahalle cezalanmıs olacak
Evet orasi dogru..Ama ben olsam sirf ugrasmak icin yapardim..Komsulara da soylerdim.O beni uyumuyor ben de onu uyutmam diye..Psikolojik baski olur da cocuguna terbiye vermeyi ogrenir belki..

Çocuk sesini makul saatlerde ve şiddette tolere ediyorum fakat yetişkin sesine asla tahammülüm yok Alt katımda oturanlar istisnasız her gece 1-2 gibi çığlık çığlığa kavga ediyorlardı ve ben kadına birşey oluyor diye çok korkuyordum. Ben değil de siteden birileri uyarmış ve kadın hangi evde olmuyor ki demiş Çok şükür taşındılar da çok sesli koro ilişkilerinden kurtulduk.

Bence benim fikrim tabii artık maalesef günümüzde ne kadar kötüyseniz o kadar iyi oluyorsunuz ,insanlara iyilik yaramıyor başıma ne geldiyse alttan aldığım için geldi komşuya anladığı dilden konuşması lazım, olmuyorsada önüne bakar konu sahibi ya taşınır ya mahkemelik olur

şuan sesleri gelmiyorsa şikayet etmeyin boşyere. Ama gürültüye başladıkları zaman onları uyarmadan direk arayıp çağırın polisi.

Çok haklısınız fakat artık böyle insanları hayatımızın merkezinde daha fazla göreceğiz..
Anneler tembel, anneler bezgin, anneler çocuklariyla ilgilenmiyor, oynamiyor babalar işten gelir ya ellerine kumanda ya telefon alırlar..Aileyiz diye kendilerini kandırırlar. Anne - babalığı insanlar böyle yaparsa daha çok kaba saba tiplerle karşılaşırız.

Çözüm olarak evinizi kiraya verip en üst kattan daire tutabilirsiniz..

Böyle konularda bizim apartmanı anlatmaya korkuyorum, nazar değecek diye. Üst katımda köpek var, onlar bize "aman sesimiz geliyor mu" diyor, biz onlara. Arada köpek havlıyor tabii ki ama ne olacak, o da bir canlı ve havlayacak. Ben hiç rahatsız olmuyorum.

Alt katımızda yaşlı bir teyze oturuyor, oğluna bizim çocuğun çok sesi gidiyor mu diyoruz "sıkmayın çocuğu, annemin kulağı duymaz zaten " diyor Teyzeye soruyoruz "aaa biz çocuk yetiştirmedik mi oynacak tabii" diyor.

Bu konularda kendinizi doldurmak hiçbir işe yaramaz, güzel bakan güzel görüyor zaten. Ben hiç bu konuların çözüme bağlandığını görmedim. Polis çağırsanız ne olacak, sanki o polislerin çoluğu çocuğu yok. Dava açsanız çocuğun evden 3 ay süreyle uzaklaştırılması kararı mı verecek hakim

Bende çok sabit düsüncelisiniz umarım bu düşünceniz zamanla değışir. Çevremde yaramaz çocuklara mana verenlerin sonradan düz duvara tirmanan çocuklari oldu.
Benim 7 yaşında tek çociğum var normalde 08.30 da okula gider akşam 18.00 da eve gelir ,duşunu alır yemegini yer dersini yapar en fazla 1 saat bizimle zaman geçirip en gec 21.00 gibi uyur. Ben sabah 12.00 olmadan çamaşır makinası süpürge çalıstırmam. Hafta sonlari oglum erken kalkarsa salona getirir eline ya bir kitap veririm ya puzzle veririm yada kısık sesle tv açarım. Gün icindede enerjisini atmasi icin barfiks ve kapali balkonda fiziksel aktivitelerde enerjisini attırırım. Ama komşularin çocuklarinin bunu yapamiyor olmasinada kızmam. Belki bir hastaliklari var. Özellikle alt komşunun psikolojik problemleri var tedavi oluyor çocukları dövüyor diye sesimi çikartmiyorum aglama sesi yerine oynayan çocuk sesi duymak daha iyi.

16.30'a kadar evde değilmiş zaten. Birkaç saat de idare edin madem, bu kadar sinirinizi bozacağınıza...
yazdığım bilgilere istinaden 18.00 da evdeyim çalışıyorum çünkü geri kalan saat 11 e kadar 5 saat eder.hafta sonu tüm gün abartmıyorum.
sinirimi kendim bozmuyorum.rahatsız olduğum gün ricam hiçe sayıldı.Tek taraflı kronikleşmiş soruna sonsuz hoşgörü 1.derece yakınına bile yapamaz insan.sizde tek taraflı bakmayın madem.. en azından bir kere benide anlayacak tek laf etmemişsiniz aynı üst komşu gibi.

çocuğu olmayanlar ya da artık çocuğunu buyutmuş ununu elemiş olanlar genelde sorun yapıyor çocuk sesini, ve çok haşin bir tavırla yapıyorlar bunu. benim de çocuğum yok ama çocuk sesinden asla rahatsız olmuyorum, hatta uzuluyorum bile şimdiki gibi çevre olarak sınırlı buyuyup, sokak oyunları oynayamayıp sosyalleşemedikleri için eve tıkılıyolar evde koşturuyolar diye.

çocuklar robot değiller, pandemi dönemi zaten toplamda 2 saat dışarda kalabiliyor yavrular, ne var koşturuyolarsa, kulak tıkacı alın yatın, ya da yalıtım yaptırın. bu kadar rahatıma duşkun olsam mustakil evde otururdum.
çocuk onlar, hem de 5 ve 2.5 yaşında çocuklarmış. yazık ya.

benim çocuğum yok ama çocuktur ses çıkarır diyorum??
hiç mi çocuk olmadınız?
hiç mi çocuk sevmediniz? insanlar siz rahatsız olmayın diye çocuklarına gunun 5 saati tablet mi versin put gibi otursun diye.
bizim ust kat komşusunun 3 tane çocuğu var ve surekli hareket halindeler, bağırmalar ağlamalar, ama olur yani,çocuk bunlar.
yaşanan evden mutlaka ses çıkar, hele bir de çocuk varsa.

Ama siz zaten olması gerekenleri yapıyormuşsunuz herkes böyle olsa sorun çıkmazki. mesela eşim çocuğa süngerli ev ayakkabısımı alsak fln diyo veya o yaşta çocuğu olan bir ton arkadaşım var evde tramplen olan var yere halıfleks kaplatan var çocuk enerjsini atsın diye yatakta zıplatan var biz izolasyon düşündük ama teknik olarak sesin oluştuğu yerden yapılması gerekiyormuş.

Hayir hic cocuk sevmedim niye sevmek zorunda miyim?? Siz hic yasli sevdiniz mi? Aaa nasil yasli sevmezsiniz? Diyor muyum ben size?? Tükürükle salyali elin cocugunu niye seviyim? Annnesi babasi sevsin..

Hayir hic cocuk sevmedim niye sevmek zorunda miyim?? Siz hic yasli sevdiniz mi? Aaa nasil yasli sevmezsiniz? Diyor muyum ben size?? Tükürükle salyali elin cocugunu niye seviyim? Annnesi babasi sevsin..

sizin okullar 1 martta açılıyordu değil mi?
o zamana kadar forumlardasınız anlaşılan:)
yazılılarda başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…