Sizinki objektif mi? 2,5 yaşında bir çocuk evde elbette gürültü yapacak. O ev o çocuğun da evi. Köşede yastık gibi duramaz. Sürekli masa aktivitesi de yapılmaz o ya grubuna elbette koşacak elinden bir şey düşürecek. Bu karda kışta salgında enerjiyi nerede atacak bu çocuk?Objektif degilki yorumunuz..
Oyalayamiyor yazmadim ugrasmaktan bikmis yazdim. Hatta verdigi cevaplar da hos degil yazdim. Lutfen çarpıtmayınCocuktur ses yapar aile napsin oyalayamiyor cocuklari dediniz..Simdi hangi taraftasiniz sizcr??
5 yaşındaki yavrucakta ne anlar ya pes ettirmektenEvet pes! Onlari pes ettireceksiniz sonra kafanizi dinleyeceksini!
Siz de umursamayın. Makul sese herkes katlanmak zorunda. Aykırı bir düzeyde ses varsa zabıta müdehale ediyor.Yuh artık ya napıcaz bunlarla. Salonda oynatıyorum çocuğu tavan çalıyor. Çocuk odasında oynatıyorum kapıya geliyor karım uyuyor diye (saat 19)
Ne yapayım ben valla şaşırdım. Çocuğum tablet bağımlısı oldu otursun diye sürekli tablet vermekten.
Konu sahibinin komşusu gibi de değilim yani evde tek çocuk var onun da bağırması vs yok sadece ayak sesi var diye huzur bırakmadılar
Hadi yıllarca yüzyüze bakacağız diye sustum ama bu 3 oldu. İnanın uzun süren, sabahtan gecelere kadar olan gürültüler değil bi de. Evde sesimiz yükselmez hepimiz akşam en geç 22 de uyumuş oluruz. Tv sesi yoktur evde hiç telefondan izleriz bişey izleyeceğimiz zaman genelde. yani bence iyi komşularız. bi dahakine artık kapışıcaz heralde. Kocam çok sert görünümlü ve tersi fena biridir aslında insanlar genelde onla tartışmaktan gerginlik falan yaşamaktan çekinirler. Komşular da yaşlı bir çift diye hep tamam amcacım dedik ama abarttılar bence.Çok alttan alıyorsunuz bence. O saatlerde evde gürültü olur. Bana alttan saat daha 19ken vuranı pişman ederim ben.
bende ona şaşırıyorum zaten yürüme sesinden rahatsız olanlar varmış o kadarda değilim tabiki..yaşama sesi o kadar olacak tabiki hepimizin hakkı
bende cektım bu tarz komsu sıkıntısını polıs degıl zabıta bakıyor bu durumaBende bu konuda cok cektim hemde nispeten nezih bir semtte oturuyodum istanbulda ,insanların bir sürü sıkıntısı ,derdi ,geçim sıkıntısı var birde akşam eve gelince kimse kimsenin cocugunun sesini cekmek zorunda değil .insanlar maalesef cok cahil ve apartman yönetmeliğini bilmiyor köyünden gelen apartmana yerleşiyor ve bu insanlara laf söz anlatamıyorsunuz .bir iki kere karşılarına polisi diker ,kavga eder ,yöneticiye kapıcıya şikayet edersiniz bana sorarsanız ,ben bu insanlar yüzünden istanbulu terk ettim mesela çözüm bulamadım zamanında o ayrı mesele :) cahile laf anlatmak zor !
Ne yazık ki insanlarımız medeniyeti tepelerine çıkabilirim olarak anlıyor. Siz alttan aldıkça talepleri artıyor. Bence sert yanınızı görme zamanları gelmiş de geçiyor.Hadi yıllarca yüzyüze bakacağız diye sustum ama bu 3 oldu. İnanın uzun süren, sabahtan gecelere kadar olan gürültüler değil bi de. Evde sesimiz yükselmez hepimiz akşam en geç 22 de uyumuş oluruz. Tv sesi yoktur evde hiç telefondan izleriz bişey izleyeceğimiz zaman genelde. yani bence iyi komşularız. bi dahakine artık kapışıcaz heralde. Kocam çok sert görünümlü ve tersi fena biridir aslında insanlar genelde onla tartışmaktan gerginlik falan yaşamaktan çekinirler. Komşular da yaşlı bir çift diye hep tamam amcacım dedik ama abarttılar bence.
Bizden önce bu evde oturanların ikide bir kapısına dayanıyormuş gürültü yapmayın diye (öğrenciler oturuyormuş) onlardan sonra biz aslında varlığımız yokluğumuz bir yani gündüz çocuk kreşte biz işte. Akşam 18 de eve geliyoruz. 19 da tavan çalıyolar
pekı dıger komsuların sucu neEvet pes! Onlari pes ettireceksiniz sonra kafanizi dinleyeceksini!
16.30'a kadar evde değilmiş zaten. Birkaç saat de idare edin madem, bu kadar sinirinizi bozacağınıza...3 haftadır kulak tıkacı ile geziyorum o derece anlamaya çalıştım.ama sorun şu hanımefendi 2 çocuğunu da kreşe gönderiyor 16:30 gb eve geliyor çocuklar ve büyük olan gece 11 e kadar hoplama zıplama halinde veya yere eşya atıyor birden gümm diye ses geliyor.hatta ilk hafta vestiyer gb bişeyler kırıldı .kreşte oynayan çocuğu evde durdurmak bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum.3 haftadır videolara bakıyorum .çocuğu kanepede hoplatıp yere süngerli yastık serenler var.hanımefendinin dünkü tavrından anladığım ben rahat edeyim kim napıyosa yapsın
Şu pandemi bitsin artık yoksa hepimiz kafayı yiyeceğiz.
Çok yüksek desibelde değilse oyuna devam edebilirsiniz ama ya. Gündüz gündüz çocukla saklambaçta oynayamıycaksak ne biliyimDur linç yemeden yazayım
27 aylık kendisi. Sobe yapmayı yeni öğrendi koltuğun arkasına saklanıp duvara sobe yapıyor aynı odanın içinde. Hepsi bu yani 15 dk ailece gülüp eğlenmemize izin vermediler ya valla sinirim bozuluyor tak tak sopayla vurdu belki 20 kere.
Böyle bir iletişim şekli var mı ya
Eşim de dedi ben gidicem kapılarına konuşucam diye ama yapma etme tatsızlık çıkmasın diye vaz geçirdim.
Kötü niyetli ya da umursamaz olsam valla dikkat etmezdim kendi çocukluğum da apartmanda geçti 2 kardeştik alt komşuya çok ses gittiği zaman gelir çocuklarım ders çaşılıyor biraz dikkat eder misiniz demişliği vardı tamam derdik dikkat ederdik. Onların gürültüsünü de biz idare ederdik abartı olmadığı sürece.
Geçen yıl oturduğum evde dehşet bir çocuk ve ana baba vardı 10 yaşında çocuk gece 2-3 demiyor neler yapıyordu gürültüden durulmuyordu evde. Anne babası kontrol edemiyordu o yaşta çocuk annesine ne küfürler ediyordu bağıra çağıra. Baktık olmuyor 3 ayda taşındık. Bu tür insanlar da var gerçekten allah komşunun da "insan"ını versin
biz açılan konularda sesleri duyamıyoruz
bazıları konu açıyor sonra diyor ki topuğunu vurarak yürüyor
evde ben hangi odaya geçersem inadına o odada koşuyor
sesli sevişiyor, dinliyorum sesleri geliyor, akşam üzeri sevişmeyin dedim gece 2 de sevişme sesi geliyor
birileri sifondan ses geliyor diyor
yani özetle buradaki konular ile alttakinin haklı beklentisini yahut üstekinin olağan hareketini ölçemiyoruz
siz rahatsız olduğunuz için biraz daha hassas olmuşsunuzdur, onlar da taşınma telaşı ile az ilgilenmişlerdir, çocuklar da adapte olamadıkları için çok ses yapmıştır
hatta belki yeni taşınıldığı için halı vs yıkamaya gitmiştir o da sesi artırmıştır
hep yazıyorum yine yazayım üst katımdaki komşunun oğlu ev içinde yürürken ev sallanıyor
30 yaşlarında 100 kg civarında bir adam yavaş yürü diyemem ki
ama bir konu vardı attıkları adım alttan duyuluyor diye şikayete çıkmışlar, adam sadece yürüyorum evimde yürümeyeyim mi demiş
üstteki de haklı yani yürümesin mi
evet gürültü olmasın, mümkün olduğunca kimseyi rahatsız etmeyelim ama yere düşen oyuncak da konu edilmesin yahut S Spizella 'nın kızının mini mini ayağı ile iki oda arasında gidip gelmesi de koşmak olamaz
aşağıya ses gider ama çocuk un hep acelesi olur her yere koşturarak gider, olağanın dışında hoplamalar haricinde evin içinde hızlı hareket etmelerinin çözümü yok, zira onlar o hızlı hareketin aşağıdan koşma olarak hissedildiğini maalesef algılayamıyorlar
oturarak oynatın da bir çözüm değil zira özellikle 5 yaş altı çocuğun oyun deyince aklına boğuşmak geliyor, kutu oyunu vs en fazla yarım saat idare eder sonra yine evin içinde harekete başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?