Annenin tavrini cok tuttum :)
Bizim kiz da 3 haftadir hasta o yuzden agliyor , 3 haftadir uyumuyoruz , sanki ben cok mutluyum bebegim aci icinde aglarken , birde bizim ev ters dubleks , yani bizim yatak odalari en alt katta , ust katimiz bizim salonumuz , bir ust kat da onlarin evi
Evet duvarlar ibce vs ama ben cocugu salona bile cikarmiyorum gece uyuyamadiginda sirf yukari daha cok ses gitmesin diye
Bide oglan var biliyosun 10 yasinda , sesini bile duymazlar , hatta varligindan bile habersizler o kadar hassasim gurultu konusunda
Ben bu kadar ince dusunup de caba gosterdikce bu laflari duyunca acaip koydu , hala hirsimi alamiyorum , evde 7 / 24 beddua modundayim
Öfff bu komsu olayı cok sacma ya zaten helede yaslıysaa varya laf soz anlamazlar yazık vallaÜst komşum manyakmış bu sabah anladım. Taşınalı bi sene oldu. Tek başına 60 yaşlarında bi kadın. Sabah bişey çeker gece çeker. Küçük bebeğim var.
En son bu sabah 8:30da çekme sesine uyandım yukarı çıktım. Bide suçlu oldum. 2 ayda bir temizlik yaptırırmış bugün o yüzden ses geliyomuş normalde onun evinden ses çıkması imkansızmış. Benim oturma odamın olduğu yerde mutfak masasıyla sandalyeleri var. Gece onun sesi geliyo işte. Yalan söylüyo bi kere olmasıyla insan çıkar mı yukarıya. Bi senedir böyle. Benim ordanda bebek sesi geliyomuş. Bebek bu susturucu takamam ya ağzına dedim. Bide benim evimden erkek sesleri geliyomuş camın önünde sigara içiliyomuş. Evde bi erkek kocam var biz sigara kullanmıyoruz dedim. Bende balkonda sigara kokusu alıyorum dumanı geliyo onu mu kollucam dedim. Misafir erkek geliyo desem en son 2 ay önce kaynım geldi. Sabah sabah sinir oldum. Eşya çekme sesiyle bebek sesini bir tutuyo. Şimdi biliyorum benim kız ağlasa o da kapıma gelecek.
Aynen.Eğer sadece mutfakta sandalye çekme sesi ise sürekli olan, kadın yaşlıymış, kaldıramıyor olabilir. Ben olsam sandalye altına o yapılan süngerimsi şeyden alır, kapısına öyle gider,
Teyzecim, hakkını helal et, benim de bebeğin sesi geliyordur, daha az uyanması için izin ver de bunları yapıştırayım, ben de şaşırdım ne yapacağımı falan derdim
Yaşlıymış tekmiş, gerçekten farkında bile olmayabilir. Kulakları az duyuyorsa vs...
O simdi bebegi olmayan komsular acaba hic mi cocuk.buyutmemis zamaninda onlarin bebekleri cocuklarida baska kisileri rahatsiz etmistir bu isler sirayla ayrica bebek annenin istegiyle aglamaz ama okomsu kendi istegiyle gurultu patirdi yapiyor daha dikkatli yapabilir veya uygun saatlerde temizliguni yapabilir gece 1 de supurge calistirmak nedir ya.sabahin 6 da koltuk masa cekmek nedir evini temizleyeceksen saah 10 aksam 5/6 temizle 10 saat boyunca. Dunyadan bir haber masum bir bebegin( ki hic bir anne bebegi aglasin istemez )aglamasini konu sahibinin ust komşunun yaptigi bu terbiyesizlikle bir tutamazsiniz Yorumunuz oldukca sacma olmusBebegim yok. Hiç komşu gürültü sorunu da yaşamadım ama bu ses konusunda aşırı hassaslığı ben anlamıyorum. Hele bir de bu evde bebeğiniz varmış, şimdi ağlıyordur, biraz büyüyünce de illa ki ses yapacak. Normal saatteki eşya çekme sesine laf etmenize şaşırdım ben.
“Bebek tabii ki ağlayacak, sen ses yapma” bana çok bencilce geliyor. E sizin komşularınız da bebeği, çocuğu olmayan komşu olsun istiyordur. İnsanlar size anlayış gösteriyorsa, siz de kendinizin farkında olup, insanlara anlayış göstermelisiniz. Diğer türlü, kimse sizin bebeğinizi de dinlemek zorunda değil.
Sabah 10 akşam 10 normal bizim apartmanda. Gece 1-2 de de ses yapıyo şimdiye kadar ses çıkartmadım.Sabah 8- akşam 10 arası gürültüler normal değil mi
Bana çok abartı gelmez bu saatte olanlar
Tabi sizinkinin ne zamanlar ne yaptığını bilemiyorum
O simdi bebegi olmayan komsular acaba hic mi cocuk.buyutmemis zamaninda onlarin bebekleri cocuklarida baska kisileri rahatsiz etmistir bu isler sirayla ayrica bebek annenin istegiyle aglamaz ama okomsu kendi istegiyle gurultu patirdi yapiyor daha dikkatli yapabilir veya uygun saatlerde temizliguni yapabilir gece 1 de supurge calistirmak nedir ya.sabahin 6 da koltuk masa cekmek nedir evini temizleyeceksen saah 10 aksam 5/6 temizle 10 saat boyunca. Dunyadan bir haber masum bir bebegin( ki hic bir anne bebegi aglasin istemez )aglamasini konu sahibinin ust komşunun yaptigi bu terbiyesizlikle bir tutamazsiniz Yorumunuz oldukca sacma olmus
Alt katımda da bebek var hiç sorun yapmadım. Sabah 8:30 mobilya çekmek için çokta uygun bi saat diil bence. Gece 12:30-2 de normal diil. Bebek gürültüsü elde olan bi sorun değil. Ağzına susturucu takamam herhalde ama mobilyalarını gün içinde çekebilir.Bebegim yok. Hiç komşu gürültü sorunu da yaşamadım ama bu ses konusunda aşırı hassaslığı ben anlamıyorum. Hele bir de bu evde bebeğiniz varmış, şimdi ağlıyordur, biraz büyüyünce de illa ki ses yapacak. Normal saatteki eşya çekme sesine laf etmenize şaşırdım ben.
“Bebek tabii ki ağlayacak, sen ses yapma” bana çok bencilce geliyor. E sizin komşularınız da bebeği, çocuğu olmayan komşu olsun istiyordur. İnsanlar size anlayış gösteriyorsa, siz de kendinizin farkında olup, insanlara anlayış göstermelisiniz. Diğer türlü, kimse sizin bebeğinizi de dinlemek zorunda değil.
O kadar tahammülüm Yok ki bu insanlara Saçından sürükleyip apartman girişine zincirlemek istiyorum böyle tipleriMalesef ayni manyaktan bir tane de bende var gecenin 1 de 2 sinde bile birseyler ceker banyo cikar cat cut pat kut. Haftasonu hafta ici demez sabahin 7/8 de supurge calistirir hatta gunde 2 veya 3 kez supurge calistiriyor yasli biri belliki temizlikle psikolojisini bozmus.surekli hatta sunlari yazqrken yine calistidi:) koca kadin bebegimin oldugunuda biliyor o dusnmuyorsa ne diyim tum apartman illaallah etti nor fln da yazip yapistirdilar apartman girisine ama nafile.
Çok teşekkür ederim. Bebeği olmayanlar anlayamıyo maalesef. Kendisininde torunları var gelince koşuyolar ses yapıyolar. Onun için ağzımı açmadım çocuktur tabi olacak. Mobilya çekmek sabahın köründe ve gece vakti bana göre terbiyesizlik.O simdi bebegi olmayan komsular acaba hic mi cocuk.buyutmemis zamaninda onlarin bebekleri cocuklarida baska kisileri rahatsiz etmistir bu isler sirayla ayrica bebek annenin istegiyle aglamaz ama okomsu kendi istegiyle gurultu patirdi yapiyor daha dikkatli yapabilir veya uygun saatlerde temizliguni yapabilir gece 1 de supurge calistirmak nedir ya.sabahin 6 da koltuk masa cekmek nedir evini temizleyeceksen saah 10 aksam 5/6 temizle 10 saat boyunca. Dunyadan bir haber masum bir bebegin( ki hic bir anne bebegi aglasin istemez )aglamasini konu sahibinin ust komşunun yaptigi bu terbiyesizlikle bir tutamazsiniz Yorumunuz oldukca sacma olmus
Mutfak masası benim oturma odamın olduğu oda da yani mutfakta diil. Sesler yatak odamda ve oturma odamda oluyo geceleri.Aynen.
Teyze gel sandalyenin ve masanin ayaklarina sunlari yapistiralim sen de rahat et ben de..de..
Daha muhattap olmam zaten. Sigara kokusu gidiyomuş bizim evden. Gündüz zaten evde yokum olsamda eşimde bende sigara kullanmıyoruz.Bizde de bi yan komşu var evlerden ırak..bilerek kapısını sert çarpıyor.muhattap olmaya bile değmez komşuluk hakkı sonuçta Allah görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?