ama bu çok erkeksi bir yorum olmuş, sanki bir erkeğin sözcükleri çıkmış klavyenizdenEsiniz etkilenmez ancak tek partneri sag eli olan bi erkek etkilenebilir esinize guvenin azicik tamam erkek nefsi kabarir ama o kadarda degil o zaman her kadinin herseyinden etkilenir adamlar
Eee napalm cocuk mu yapalim? Herhalde Cocuk olmayinca rahatBunlarin evde cocuklari yok heralde..
Ya ondan tiksinmiyorum cidden ama bu isteginden sonra benden bisey istiyo. Kendi vucudumdan yani. Tepkinizde sasirtici degil acikcasi
Yok iste o sekilde degilo nasıl şey yahu... kendi vücuduna ne yapacak mışsın?
"kendi kendime yapacaksam sen niye varsın be adam" der insan.
Adami cozebilsem biEee napalm cocuk mu yapalim? Herhalde Cocuk olmayinca rahat
Ay adam yamyammis:) yok saka)
kac bayandan kacı zewk alıyokı yapılan arastırmalar ortada maalesef,becıllık ve ıletısımsızlık cok surada bır anket olup herkes durust cewap verse bır cok bayan tatmın olamıyodur kesınSorun orda zaten
Kadınların çoğu zevk almayı bilmiyo bilmediği içinde kendilerini geliştirmeye çalışmıyorlar
Fatura geldi para bitti nasıl konuşuyosa bunlarda konuşulmalı
Ya ondan tiksinmiyorum cidden ama bu isteginden sonra benden bisey istiyo. Kendi vucudumdan yani. Tepkinizde sasirtici degil acikcasi
Yok iste o sekilde degiltiksindirici dusun biraz
Üst kat komşunun seslerinden rahatsız olmanı anlarım da,eşinin duyup "etkilenmesine",duyacak diye korkmana ve kıskanmana anlam veremedim.üst katımda genç evli çift oturuyo..yaptıkları kavgaların sesi tamamen bizim evde yatak odalarımız altlı üstlü kavga seslerine bi şekilde katlanmaya calışıyorum onların hiç umrunda degil duyulurmu sesimiz az bağıralım demiyorlar neyse bunların yTak odalarıda oldukça gürültülü geçio heralde töbe ya hersabah saat dokuzda tuhaf tuhaf sesler gelio özellikle kadından tabi bağırıyo inlemeler falan eşim duycak die ödüm kopuyo zaten cok kıskancım duyarda ister istemez etkilenir diye korluyorum allahtan o işteyken gelio bı sesler,gerizekalı ya hiçmi tahmin etmiyosun sesinin üste yada alta gideceni apartmanda karsılasınca utanıyorum resmen ama artık sinirlemiyorum iyice gidip uyaramam hiç muhabettimiz yok pazar günü eşimle yatarken odamızda yine kadının inleme sesi geldi ben heman anlıyorım kulam alıştı iyice .eşim duymasın die sarki actim ya bigun duyarsa kiskaniyirum resmen ya napicam ben bu ses psikolojimi bozdu iyice odayi degistiremm mobilyam bu odaya anca sigiyo
aklıma bir şey geliyor lakin yazamıyorum çok müstehcen olur, konuyu zaten baltaladıkYok iste o sekilde degiltiksindirici dusun biraz
Yap yada yapma ayol banane..cocuklu annelerin hassasiyetini anlayamadiginiz ortada..sen zaten dikkatliyim dedin lafim sana degil..bu konuda sıktı alinti yapmayin lutfe..Eee napalm cocuk mu yapalim? Herhalde Cocuk olmayinca rahat
Ay adam yamyammis:) yok saka)
kadının zevk alabilmesi için rahat olması ve eşiyle her şeyi konuşabilmesi taleplerini çekinmeden söyleyebilmesi lazım.kac bayandan kacı zewk alıyokı yapılan arastırmalar ortada maalesef,becıllık ve ıletısımsızlık cok surada bır anket olup herkes durust cewap verse bır cok bayan tatmın olamıyodur kesın
Kişinin özgürlüğü, bir başkasının özgürlük alanını işgal ettiğinde biter.
Ses diğer insanları rahatsız ediyorsa (sevişme,su,tv,evde top oynama, akşam saatlerinde insanlar evdeyken tadilat yapma vb) belediyeye bir dilekçe ile başvuruyoruz, yetkili gelip sizle birlikte evi dinliyor ve gürültünün rahatsız edici olduğu kanısına varınca komşusuna ihtarda bulunuluyor. Demek ki neymiş, her şeyin bir adabı ve sınırı varmış. Özgürlüğü diğer insanların yaşam alanını işgal etme aracı olarak kullanmamak gerekli.
katılıyorum sanaa aslında bız bayanların erkeklere gore ısteklerımız bell baslıdır ,erkeklerın daha coktur emınımkadının zevk alabilmesi için rahat olması ve eşiyle her şeyi konuşabilmesi taleplerini çekinmeden söyleyebilmesi lazım.
Aynen oyle bende yazamiyorum ve umarim aklina gelen onun istedigidiraklıma bir şey geliyor lakin yazamıyorum çok müstehcen olur, konuyu zaten baltaladık
eğer aklıma gelense cidden tiksindirici.
isterseniz bu sorununuzu ayrı bir konu açarak yazın.Ya ondan tiksinmiyorum cidden ama bu isteginden sonra benden bisey istiyo. Kendi vucudumdan yani. Tepkinizde sasirtici degil acikcasi
kavganın şiddetine göre artçıları da o derece şiddetli oluyor galiba.ben yeni evli çifti çok takdir ettim,komşuyu rahatsız edecek kadar kavga edip yine aynı komşuyu rahatsız edecek kadar sesli sevişerek yatağa küs girmedikleri için.biz kavga edince 6 ay küs kalıyoruz neredeyse
Yahu neden umuyorsun ki, paylaşınca rahatlayacak mısın?Aynen oyle bende yazamiyorum ve umarim aklina gelen onun istedigidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?