üst komşudan gelen ayıp sesler

Esiniz etkilenmez ancak tek partneri sag eli olan bi erkek etkilenebilir esinize guvenin azicik tamam erkek nefsi kabarir ama o kadarda degil o zaman her kadinin herseyinden etkilenir adamlar
ama bu çok erkeksi bir yorum olmuş, sanki bir erkeğin sözcükleri çıkmış klavyenizden

Sorun orda zaten
Kadınların çoğu zevk almayı bilmiyo bilmediği içinde kendilerini geliştirmeye çalışmıyorlar
Fatura geldi para bitti nasıl konuşuyosa bunlarda konuşulmalı
kac bayandan kacı zewk alıyokı yapılan arastırmalar ortada maalesef,becıllık ve ıletısımsızlık cok surada bır anket olup herkes durust cewap verse bır cok bayan tatmın olamıyodur kesın

Ya ondan tiksinmiyorum cidden ama bu isteginden sonra benden bisey istiyo. Kendi vucudumdan yani. Tepkinizde sasirtici degil acikcasi

öyle bir şekilde yazdınız ki, literatür taraması yapıp bu mu, yoksa bu mu diyesim geldi
demiyorum tabi o ayrı.. bunların sınırı aşırı değişken, kişiye göre.

He bir de bu konularda bir şeyin adını, tanımını biliyorsan illa yapıyorsun ithamı var ya ifrit oluyorum.

Üst kat komşunun seslerinden rahatsız olmanı anlarım da,eşinin duyup "etkilenmesine",duyacak diye korkmana ve kıskanmana anlam veremedim.

ya bu ses olayı apartmanlarda oluyor ne yazık ki. yani sadece sevişme sesleri değil, bizim apartmanı adam bildiğin dökme yapıp araları kağıtla bölmüş. afedersiniz ama azıcık sesli gaz çıkarsanız vallahi 3.kattaki komşum duyar ki ben 1.kattayım rezalet yani.

bu olayı iki tarafta çok abartarak yorumlamış yani ben "ses olur" diyen arkadaşların camları, kapıları açıp inleye, çağıra seviştiklerini sanmıyorum ama ister istemez bazen bi ıhlama kıhalma da oluyor o ayrı.

benim üst komşumdan da geliyo böyle sesler ama çok nadir yani bilerek yapmıyorlar belli ki, insanlık hali oluyor. biz de sevdiceğimle birbirimize bakıp tebessüm ediyoruz. sevişsinler be ne güzel işte, üst katımda her gün karısını döven adamın gürültüsünü duymaktan iyidir ama tabi abartmayın hatunlar, can bu çeker :)

kac bayandan kacı zewk alıyokı yapılan arastırmalar ortada maalesef,becıllık ve ıletısımsızlık cok surada bır anket olup herkes durust cewap verse bır cok bayan tatmın olamıyodur kesın
kadının zevk alabilmesi için rahat olması ve eşiyle her şeyi konuşabilmesi taleplerini çekinmeden söyleyebilmesi lazım.

Binaların ısı yalıtımı olup olmaması kadar , ses yalıtımı olup olmadığına da bakılırsa bu tarz problemler azalacaktır. Yenilenen pek çok binada tuğla duvar yerine ytong kullanılmakta ve ses yalıtımı da yoksa sesler daha kolay iletilmekte.

Değişen yaşam şartlarıyla pek çok insan artık vardiyalı çalışmakta. Akşam iş başı yapıp gece 3-4 gibi evlerine ulaşıyorlar. Bu durumda da en basitinden tabi ki su sesi oluyor.

Dolayısıyla gelen su sesi veya komşu sesleri için tutanak tutturmayı düşünmek yerine binanın ses yalıtımı yoksa ses yalıtımı yaptırmak ve ev alırken ses yalıtımı olmayan evleri almamakla bu sorun çözümlenebilir.
Ses yalıtımı olmayan eve talep olmazsa arzı da biter.

Konu sahibesi ; binanızda ses yalıtımı yoksa ses yalıtımı yapabilirsiniz. Üst komşunuzdan sesin geldiğini sanıyorsunuz yalnız yan komşudan da ses gelmesi muhtemel. Yeni evli oldukları için sesin onlardan geldiğini varsayıyorsunuz.

kadının zevk alabilmesi için rahat olması ve eşiyle her şeyi konuşabilmesi taleplerini çekinmeden söyleyebilmesi lazım.
katılıyorum sanaa aslında bız bayanların erkeklere gore ısteklerımız bell baslıdır ,erkeklerın daha coktur emınım

ben yeni evli çifti çok takdir ettim,komşuyu rahatsız edecek kadar kavga edip yine aynı komşuyu rahatsız edecek kadar sesli sevişerek yatağa küs girmedikleri için .biz kavga edince 6 ay küs kalıyoruz neredeyse
kavganın şiddetine göre artçıları da o derece şiddetli oluyor galiba.
İsabetli bir bakış, tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…