- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Valla güzelim sevişirken düşünmüyoruz sesimiz mi gidiyor, gıcırtımız mı gidiyor diye. Kocamız da düşünemiyor haliyle. Kan beyinlerimize değil başka yerlerimize gidiyor malum. Ses gider mi diye düşünebilen zaten sevişmiyordur. Bitsin diye bekliyordur.Ben rahatsız olurum milletin sesimi duymasindan...kimin kocasi ister ya karisinin seslerini duysun elalemin adami..bu kk ilginc.
Valla güzelim sevişirken düşünmüyoruz sesimiz mi gidiyor, gıcırtımız mı gidiyor diye. Kocamız da düşünemiyor haliyle. Kan beyinlerimize değil başka yerlerimize gidiyor malum. Ses gider mi diye düşünebilen zaten sevişmiyordur. Bitsin diye bekliyordur.
almanyada yaşamış bir tanıdığımız gece 12 den sonra sifon çekmenin bile yasak olduğunu söylemişti şoka girmiştim
Hadi ya valla mi..senin ihtiyar delikanlida is bitmemis demek ki ..Valla güzelim sevişirken düşünmüyoruz sesimiz mi gidiyor, gıcırtımız mı gidiyor diye. Kocamız da düşünemiyor haliyle. Kan beyinlerimize değil başka yerlerimize gidiyor malum. Ses gider mi diye düşünebilen zaten sevişmiyordur. Bitsin diye bekliyordur.
Terbiyesizleşme istersen. Kim olduğuna bakmadan alıntılamışım. Yoksa muhatabım değilsin.Hadi ya valla mi..senin ihtiyar delikanlida is bitmemis demek ki ..
şu benzetmelerin bile bu durumun normal olmadığını gösteriyorÎyî de o elalemin adamının ve elin adamının karısının sesini bende duyuyorum hemde öyle bi ses ki köpek ağlıyo diğeri eşek andırıyor gibi
yada bırak kalsın ev koksunSaat 12'ye kadar yaptın yaptın sonra sabaha kadar kıvran dur desene
bende pek engel olamam acık soylımmValla güzelim sevişirken düşünmüyoruz sesimiz mi gidiyor, gıcırtımız mı gidiyor diye. Kocamız da düşünemiyor haliyle. Kan beyinlerimize değil başka yerlerimize gidiyor malum. Ses gider mi diye düşünebilen zaten sevişmiyordur. Bitsin diye bekliyordur.
Sabahtan beri yirtiniyorsun bunu ima ediyorsun..anladik..konu sahibinin derdi farkli..Bu msjı size yazdığımı hatırlamıyorum
Anladığınızı kendinize saklayabilirsiniz
Sizinle tartışmak istemiyorum
Benimki inleme sadece ama o baya yüksek ses istiyi ve bazen cok garip istekleri oluyo. Özellikle kirli iliski istiyo cok garip seyler onu mutlu ediyo hala cozebilmis degilimAkışına bırak
Ayıp yatakta olur diye bi laf var
Hem sesi seviyosun hem utanıyorsun nasıl oluyo :)
Bunlarin evde cocuklari yok heralde..Evet ya bir siz sevismeyi biliyorsunuz zaten.
Gecenin kör vakti ciglik duyuyorum kizim soruyo anne bu kadin niye bağırıyor? Gel de anlat.
Ama napsin kadin hem onun ozgir hayati onun ozgurlugunden gecenin koru rahatsiz olan mi var? Amannn oluversin boyle sevisilir baska turlu olmaz.
Guzel kafalar valla. Tebrik ediyorum
Benimki inleme sadece ama o baya yüksek ses istiyi ve bazen cok garip istekleri oluyo. Özellikle kirli iliski istiyo cok garip seyler onu mutlu ediyo hala cozebilmis degilim
Neyse sevindim adina..burda insanlar hayal ettiklerini yazmaya basladi konudan kacarim benden bu kadar...Terbiyesizleşme istersen. Kim olduğuna bakmadan alıntılamışım. Yoksa muhatabım değilsin.
Cocuk olsun olmasin boyle sevisilir sessiz mi olalim diyenler nasil bir kafada anlamıyorum.Bunlarin evde cocuklari yok heralde..
Yani tiksinme olmadan. Herşey yapmak. Ya bilmiyorum ne kadar dogru olur yazmak burayaBende çözemedim kirli ilişki derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?