üst komşudan gelen ayıp sesler

Diyoruz ama anlamiyolar iste...evde xocugu olan zaten dikkat eder heralde...cocuksuz diye boyle rahatlar..

aynennn bende öyle düşünüyorum cnm zaten kıskananın cinsel problemleri wardır bi öz güwen eksikliği wardır

Aynen öyle şahsen ben yapamadığım şeyi bende olmayan seyleri kiskanirdim

Yani tiksinme olmadan. Herşey yapmak. Ya bilmiyorum ne kadar dogru olur yazmak buraya
Ohaa, kusura bakmayın ama direkt tepkim bu.
Herkes anladı zaten detay vermesenizde olur.
Şu an bir çok kişinin gözünde anal-oral isteyen bir adam ve sessizce uzanıp bekleyen bir kadın canlandı.

tabıkı var bızımde ısteklerımız sonucta ıkı kısınınde yasadıgı bır ılıskı buu,dusunuyorumda en son ıstegımı :)
:)
1000 kadından kaçı istiyo acaba
Cinsellik öğğ kaka
Cinsellik güzel bişey
Uykusundanda uyandırıyorum kapıda hazır askerde karşılıyorum
Şunu yapalım bunu yapalımda diyorum
Put gibi yatıp tak fişi bitir işi bekliycek halimiz yok

Ohaa, kusura bakmayın ama direkt tepkim bu.
Herkes anladı zaten detay vermesenizde olur.
Şu an bir çok kişinin gözünde anal-oral isteyen bir adam ve sessizce uzanıp bekleyen bir kadın canlandı.
Ya ondan tiksinmiyorum cidden ama bu isteginden sonra benden bisey istiyo. Kendi vucudumdan yani. Tepkinizde sasirtici degil acikcasi

ben her bayanın esı ıle o konuları konustugunu dusunmuyorum acıkcası

Esiniz etkilenmez ancak tek partneri sag eli olan bi erkek etkilenebilir esinize guvenin azicik tamam erkek nefsi kabarir ama o kadarda degil o zaman her kadinin herseyinden etkilenir adamlar

Kadin sevisirken butun binaya duyuracak sekilde bas bas bagirmiyorsa, derinden gelen inlemeler gulusmeler falan neden komsulari rahatsiz eder anlamiyorum.
Bant mi ceksin agzina?
insan sevisirken inlememeliyim komsular duyar diye dusunmekten frijit olur bir sure sonra.
Hele de esim duyar etkilenir diye düşünmek cok garip geldi bana, siz sevisirken cit cikarmiyorsunuz heralde komsu adamlar duyar etkilenir diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…