- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
Diyoruz ama anlamiyolar iste...evde xocugu olan zaten dikkat eder heralde...cocuksuz diye boyle rahatlar..Cocuk olsun olmasin boyle sevisilir sessiz mi olalim diyenler nasil bir kafada anlamıyorum.
Senin sevisme sesini dinlemek zorunda miyiz ki istedigim sesi çıkarırım diyorsun. Gidin mustakil evlerinizde ne halt ediyorsaniz edin. Apartmanda yasiyorsan dikkat edeceksin. Bu kadar basit
aynennn bende öyle düşünüyorum cnm zaten kıskananın cinsel problemleri wardır bi öz güwen eksikliği wardırBizim apartmanda kimse sevişmiyor galiba, yahu ben hiç kimsenin sesini soluğunu duymuyorum.
Umarım onlarda benim için aynısını düşünüyorlardır.
İllaki ses çıkıyor, sessiz sedasız olmaz bu iş, illaki bir atraksiyon oluyor.
Şahsen kimsenin o anki sesimi duymasını, ve eğer konu sahibi gibi bir düşünceye sahipse benim sesimle heyecanlanmasını istemem.
Ben duysam bu tür sesleri güler geçerim, eşimle gülüşürüz ooo komşular vermiş coşkuyu falan deriz herhalde.
Eşim duyacak tahrik olacak v.s. diye de aklımdan geçmez, yada komşuya hallenecek diye düşünmem. Düşünenin de ciddi öz güven eksikliği olduğunu ve yatak odasında yeterince aktif olamadığını düşünürüm.
Yani tiksinme olmadan. Herşey yapmak. Ya bilmiyorum ne kadar dogru olur yazmak buraya
Terbiyesizleşme istersen. Kim olduğuna bakmadan alıntılamışım. Yoksa muhatabım değilsin.
kımın esının yokkı o ısteklerO sizin aranızda yazma günah münah din dersi vermeye kalkanlar. Olur cinsellikten soğursun
Aynen öyle şahsen ben yapamadığım şeyi bende olmayan seyleri kiskanirdimBizim apartmanda kimse sevişmiyor galiba, yahu ben hiç kimsenin sesini soluğunu duymuyorum.
Umarım onlarda benim için aynısını düşünüyorlardır.
İllaki ses çıkıyor, sessiz sedasız olmaz bu iş, illaki bir atraksiyon oluyor.
Şahsen kimsenin o anki sesimi duymasını, ve eğer konu sahibi gibi bir düşünceye sahipse benim sesimle heyecanlanmasını istemem.
Ben duysam bu tür sesleri güler geçerim, eşimle gülüşürüz ooo komşular vermiş coşkuyu falan deriz herhalde.
Eşim duyacak tahrik olacak v.s. diye de aklımdan geçmez, yada komşuya hallenecek diye düşünmem. Düşünenin de ciddi öz güven eksikliği olduğunu ve yatak odasında yeterince aktif olamadığını düşünürüm.
kımın esının yokkı o ıstekler
tabıkı var bızımde ısteklerımız sonucta ıkı kısınınde yasadıgı bır ılıskı buu,dusunuyorumda en son ıstegımı :)Niye kadınların istekleri yok mu ?
Ay evet bide o durum söz konusu. Ama bazen hic yapabilcegime inanmiyorum çünkü bazi isteklerine tiksinmek geliyo yani. Garip olan da ondan degil kendimden tiksinmemO sizin aranızda yazma günah münah din dersi vermeye kalkanlar. Olur cinsellikten soğursun
Üslubunuza dikkat edin..Hadi ya valla mi..senin ihtiyar delikanlida is bitmemis demek ki ..
Emredersin..iki uyeligin var sanirim ..Üslubunuza dikkat edin..
Ohaa, kusura bakmayın ama direkt tepkim bu.Yani tiksinme olmadan. Herşey yapmak. Ya bilmiyorum ne kadar dogru olur yazmak buraya
:)tabıkı var bızımde ısteklerımız sonucta ıkı kısınınde yasadıgı bır ılıskı buu,dusunuyorumda en son ıstegımı :)
Ya ondan tiksinmiyorum cidden ama bu isteginden sonra benden bisey istiyo. Kendi vucudumdan yani. Tepkinizde sasirtici degil acikcasiOhaa, kusura bakmayın ama direkt tepkim bu.
Herkes anladı zaten detay vermesenizde olur.
Şu an bir çok kişinin gözünde anal-oral isteyen bir adam ve sessizce uzanıp bekleyen bir kadın canlandı.
ben her bayanın esı ıle o konuları konustugunu dusunmuyorum acıkcası:)
1000 kadından kaçı istiyo acaba
Cinsellik öğğ kaka
Cinsellik güzel bişey
Uykusundanda uyandırıyorum kapıda hazır askerde karşılıyorum
Şunu yapalım bunu yapalımda diyorum
Put gibi yatıp tak fişi bitir işi bekliycek halimiz yok
o nasıl şey yahu... kendi vücuduna ne yapacak mışsın?Ya ondan tiksinmiyorum cidden ama bu isteginden sonra benden bisey istiyo. Kendi vucudumdan yani. Tepkinizde sasirtici degil acikcasi
ben her bayanın esı ıle o konuları konustugunu dusunmuyorum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?