üst komşudan gelen ayıp sesler

yorumları okumadım ama üst komşunuz ben miyim diye de düşünmeden edemedim..
tek fark biz genelde gece at koşturruz sabah olmaz yani...
ve şu da var ki gerçekten dikkat etmemize rağmen duvarlar çok ince..
bazen farkında olmadan sesimiz gidiyodur diye düşünüyorum, umarım yanılıyorumdur..
inşallah komşunuz da farkına varır rahatsızlık verdiğinin...

ablamın üst katında da hep karyola gıcırtısı sesi gelirdi ve hepimiz anlardık gıcırtının süresinden ve tonundan :)
Bir güne bir gün demedik kadına ayıp ya .

Benimki inleme sadece ama o baya yüksek ses istiyi ve bazen cok garip istekleri oluyo. Özellikle kirli iliski istiyo cok garip seyler onu mutlu ediyo hala cozebilmis degilim
Oysa ki ben senin neden tahrik oldugunu hemencecik cozuverdim: Teshir
Konu sahibesi sen de kocisini elinde tut, bu devirde bir kocis kolay bulunmuyor.

sanırım en güzel özet yorum bu.

Onu bilmem icin erkek olmam gerektigini sanmiyorum hos durup durmadiginin da seni ilgilendirdigini de sanmiyorum telaffuz bekcilerinden sonra hosluk bekcileride turemis hayirli olsun by by
bu nasıl bir yorum??
birisi höt dese de çatsam diye bekliyorsunuz galiba.
Gayet ılımlı yaklaştığımı düşünüyorum hiç saldırgan da değildim ama ne bu çıkışınız anlamadım.

ayıptır yani milletin inlemesini ne diye gelip burda paylaşıyorsunuz... Tıkayın kulağınızı elalemin sex hayatından siZe ne... Kaç yaşındasınız acaba kocam etkilenir diyorsunuz? Şaka gibi yanii demek aranızda güven yok liseli sevgili gibi Yok etkilenir yok tahrik olur pes doğrusu...

Sesler gelince yukarıya vurun anlarlar ve dikkat ederler.size sorarsada kusura bakmayın evde coluk çocuk var size nasıl denir bilemedim böyle uyardım dersiniz. Anlar heralde oda sormasin anlasın yani

Ben ne diye kibleyecegimi bilemedim offis.
''sapik uye''
''konuyu israrla kendi seks yasamina getiren munasebetsiz uye''
''KK ahlakini bozan uye''
cok ciddiyim bir el at, ne diye kibleyeyim. :)

"müdürüm yetiş millet fantezi deryasına kapıldı gidiyor" diyebilirsin

K
bu nasıl bir yorum??
birisi höt dese de çatsam diye bekliyorsunuz galiba.
Gayet ılımlı yaklaştığımı düşünüyorum hiç saldırgan da değildim ama ne bu çıkışınız anlamadım.
KlAvyeden olsa gerek bende cikismamistim ki

Orgazm anında hadi olur olmasına,oda zaten az sürer ama sürekli inleme yokkk olmaz ozaman herşeyi düşünür insan,bunun kocası zenci falanmi diye.))

Uykun bolundu, sesten rahatsiz oldun, seksin insanligin basindan beri insan hayatindaki yeri hakkinda ne dusunuyorsun vs bilemem, ama bu kadar rahatsiz olman hafiften problemlerin oldugunu gosteriyor bence. Kocam duyacak, etkilenecek diye binbir telasin anlami ne. Kocan o sesi duyup tahrik olursa, olsa olsa seni ister, "Ooo bu ust komsu da fenaymis" diyecek degil. Tabii aranizda senden kaynakli bir sogukluk yoksa. Sogukluk olmasi durumunda yine ust komsuyla ilgili fantezi falan kurmaz ama merak etme, sadece mutsuzlugu bir tik artar, senden daha da uzaklasabilir. Sen yine de ust komsudan etkilenecegi gibi bir ihtimali dusunuyorsan, yukarida bahsettigim problem daha da agir demektir.

Sayfalarca yorum olmus okuyamadim ama, ahlak zabitasi kesilmis ve dogal olani anormallestiren arkadaslarimiza toptan katilmadigimi, isin mizahi yonunun farkina varmis ve bu olayla tatli tatli dalgasini gecen, bir onceki cumlemde bahsettigim arkadaslara da gereken cevaplari veren arkadaslarimiza da toptan tesekkur ettigimi bildirmeyi borc bilirim

Ben 4 arkadasimla bekar evinde kalirken ust katimda vardi ben gece 2 de seein siddetinden uykumdan uyaniodum korkarak ne kadar saftiriksem bir muddet evde agir yatalak hasta var sandim kadin demekki o kadar aci cekio diodum uzuluodum sonra anneme dedim annem guldu o baska biseyin sesidir dedi . Ama inanin cok rahatsiz edici kadina sanki iskence ediolar herkesin yatak odasi fantazisini duymak zorunda deiliz bence sonra apartman tarafindan uyarilmislardi

soyle bir cozum olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ev-secerken-d.724612/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…