- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
üst katımda genç evli çift oturuyo..yaptıkları kavgaların sesi tamamen bizim evde yatak odalarımız altlı üstlü kavga seslerine bi şekilde katlanmaya calışıyorum onların hiç umrunda degil duyulurmu sesimiz az bağıralım demiyorlar neyse bunların yTak odalarıda oldukça gürültülü geçio heralde töbe ya hersabah saat dokuzda tuhaf tuhaf sesler gelio özellikle kadından tabi bağırıyo inlemeler falan eşim duycak die ödüm kopuyo zaten cok kıskancım duyarda ister istemez etkilenir diye korluyorum allahtan o işteyken gelio bı sesler,gerizekalı ya hiçmi tahmin etmiyosun sesinin üste yada alta gideceni apartmanda karsılasınca utanıyorum resmen ama artık sinirlemiyorum iyice gidip uyaramam hiç muhabettimiz yok pazar günü eşimle yatarken odamızda yine kadının inleme sesi geldi ben heman anlıyorım kulam alıştı iyice .eşim duymasın die sarki actim ya bigun duyarsa kiskaniyirum resmen ya napicam ben bu ses psikolojimi bozdu iyice odayi degistiremm mobilyam bu odaya anca sigiyo
Hadi ya valla mi..senin ihtiyar delikanlida is bitmemis demek ki ..
Oysa ki ben senin neden tahrik oldugunu hemencecik cozuverdim: TeshirBenimki inleme sadece ama o baya yüksek ses istiyi ve bazen cok garip istekleri oluyo. Özellikle kirli iliski istiyo cok garip seyler onu mutlu ediyo hala cozebilmis degilim
1- Rahatsız oluyorsun ama bunu komşuna söyleyemiyorsun çünkü onun senin hakkında ne düşüneceğinden endişelisin. Yani korkaksın.
2- Eşinle aranda cinsel soğukluk var. Başkalarının cinsel hayatının senin günlük yaşamına etkisi olacağından bile korkuyorsun.
3- Eşine hiç güvenin yok. Erkek yapar, erkek eder ama senin kocan seslerden etkilenip yukardakilerin kapısını mı çalacak? Sadece o sesler sana kendi eksikliğini hatırlatıyor, o kadar.
Bu kadar rahatsızsan, kendi hayatını cehenneme çevirme. Git kapısını çal, kadına yumuşak dille söyle. Böyle böyle "gece uyanıyorum bazen çok sesiniz geliyor biraz daha dikkatli olun" dersin olur biter. Gelip buraya ağlamanın ne anlamı var şimdi?
bu nasıl bir yorum??Onu bilmem icin erkek olmam gerektigini sanmiyorum hos durup durmadiginin da seni ilgilendirdigini de sanmiyorum telaffuz bekcilerinden sonra hosluk bekcileride turemis hayirli olsun by by
Bir de hayattaki tek amaci kocisini elinde tutmak olan kadinlar var. O da bir ulke gercegi bak.murdolunay
sen o lafa nakafar sinir olursan
ol bu bi gercek
Ben ne diye kibleyecegimi bilemedim offis.
''sapik uye''
''konuyu israrla kendi seks yasamina getiren munasebetsiz uye''
''KK ahlakini bozan uye''
cok ciddiyim bir el at, ne diye kibleyeyim. :)
KlAvyeden olsa gerek bende cikismamistim kibu nasıl bir yorum??
birisi höt dese de çatsam diye bekliyorsunuz galiba.
Gayet ılımlı yaklaştığımı düşünüyorum hiç saldırgan da değildim ama ne bu çıkışınız anlamadım.
pekiK
KlAvyeden olsa gerek bende cikismamistim ki
soyle bir cozum olabilirmaviselen , ben senin anlatmak istediğinin farkındayım canım. Yalnız bu uygulama objektif olmadığı için yan binadan gelen ses için ; üst komşudan ses geliyor diye tebligatı üste göndeririz komşu evde olmasa da.
Forumda ay ses geliyor yazan o kadar çok konu var ki. Kesin çözüm istiyorsak ses yalıtımı yaptırmak ve ses yalıtımı olmayan binalardan kaçınmak sorunu kökten çözecektir. Talep olmazsa arz da olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?