üst komşudan gelen ayıp sesler

bu nasıl arsızlık böyle yahu

La havle..İnsanlar sevişirken size danışmayacak..

Ayrıca eşiniz inleme seslerini duyup ne gibi etkilenecek merak ettim?
etkilenebilir bence gayet normal düşünmüş arkadaş insanlar telde nette heryerde bişekilde etkilenip adına sanal sex deyip yapıyorlar her adam kadın sesinden etkilenir az yada çok s

Ya sesten öylesine rahatsız olsanız uyuyamasanız neyse ama eşinizin etkilenmesi kıskanmanız ne alaka yahu. Kadının sesini mi duyup etkilenecek öyle aktif cinsel hayatı olan biri eşiyle arası iyi demektir yok çok canı isterse siz varsınız zaten neyini kıskanıyorsunuz kıskançlıkta son nokta hem eşiniz işe gitmiyor mu o saatte. Şarkı açmak filan ne abartı şeyler.

etkilenebilir bence gayet normal düşünmüş arkadaş insanlar telde nette heryerde bişekilde etkilenip adına sanal sex deyip yapıyorlar her adam kadın sesinden etkilenir az yada çok s

Arkadaşım en fazla karısıyla sevişmek ister, başka ne şekilde etkilenecek?
Komşuya gidip saldıracak hali yok..

Sevisme tarzini ifade edis biciminiz cok cirkin. Zaten kimsenin o kadar abartarak sevistigini sanmiyorum. Ses gelmesinden de, gitmesinden de rahatsiz olanlar yalitim yapacak baska yolu yok. Ben mesela komsularimin sevisme sesini duysam, cocugum varsa evet kesinlikle gider uyaririm. Ama cocugum yoksa kafaya takmam. Rahatsiz olursam da esime, askim yalitim yapalim ben artik rahatsizlik duymaya basladim derim. O da beni kirmaz. Yok yapmayalim sesler cok guzel diyecek hali yok. Ben esimin etkilenecegini dusunmem aslinda. Gulup geceriz en fazla bize espri malzemesi olur bize bu konu.

bende bi akşam artık yeter dedim ve 2 kere duvara vurdum ve bilin bakalım ne oldu daha da çok inlemeye başladı akıllım?! inleyince kendilerini inlemeyen kadınlardan daha iyi seviştiklerini düşünüyorlar ... sanırsam :)

Kiracilarsa ev sahiplerine sikayet edin..kesilir sesleri..

keşke tanışsakta gel dinle bi gece desem sesleri arkadaşım öyle böyle değil bi akşam arkadaşım geldi oturma oadasında oturuyor kız bende bebeğimi yatak odasına yatırmaya gittim ama ne mümkün ses bi başladı bende uyutamadım ve geri döndüm oturma oadasına dedim ki arkadaşa uyumadı kız ve arkadaşım dediği bu sesten uyumak ne mümkün düşün tüm ev inliyor... onların yaptığı çirkin benim uslubum değil...

Hanımlar,
komşularınızla yaşadığınız birtakım nahoş olayları paylaşıyorsunuz güzel ama sözcüklerimizi biraz özenli seçelim lütfen

kiracılar ama nebilim inanın gidip uyarmaya bile ben utandım çünkü arsızlar kadın öyle ... ama eğer sürekli otururlarsa çocuğumda bu sesleri soracak yaşa gelince hiç afetmem
Ev sahibini arar soylerdim..adamin karisina..ne cirkin ya..hani farkinda degildir anlarim ama inat yapar gibi.kesinlikle soyle .apartmanda adam gibi yasamayi ogrensinler...utanicak kisi sen degilsin...ne munasebet ya....insanlara bak tesgirci olmus ne ilginc...

Baskalarinin senin sesini duymasini ister misin ilginc cidden...teshircilik bu bence

Yahu tabii ki istemem deli miyim ben?
Siz başkalarının büyük tuvaletinizi yaparken sesinizi duymasını ister misiniz? Ama bazen kontrol edemezsiniz duyulabilir değil mi? Buna da biraz o gözle bakmak lazım..Ufak tefek inlemeler duyulabilir, o insanlar bunun farkında olmayabilir..
Yani hadi alt komşuya yayın yapalım diye sevişmiyorlardır.

ben olsam bende fazlasıyla rahatsız olurum o seslerden. eski evimizde vardı öyle bir çift ramazanda hiç bir geceyi boş geçmediler çok şükür kısa süre sonrada taşındılar.
düşünsenize kp gelmiş sofradayız üstteki kadın yada adam inliyor.yerin dibine girerim.
nasılsa yaptığımızı herkez biliyor diye bağırıp inlemek bence de edepsizlik. birde o işi anne babamızda yapıyor ama annemizin çığlıklarını duymak hoşuna gitmez sanırım. millete duyurmanın alemi yok.
ayrıca 900 lü hatları arayanlarda birşey görmüyor ama etkileniyor. adamlarda etkilenebilir bu konuda kararsızım.
uyarmak konusundada başka yazan oldumu bilmiyorum ama konuşacak kadar münasebetiniz yoksa posta kutusuna isimsiz bir şekilde seslerden rahatsız olduğunuzu yazıp atın.

Bilerek yapanlar var ...ve bu ciddi bir sorun.evde cocuk olunca kesiliyor o ses...cocugunun yanindada yapanlar vardir gerci....

haklısın aslında ben düşüneceğime onlar düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…