bu nasıl arsızlık böyle yahuBenimde vakti zamanında bi yan komşum vardı...öle sesler gelirdiki anlatamam...ben tık olsa uyanırım eşim basında davul çalsa uyanmayacak biriydi onlar sayesinde oda değişmişti gece yarıları yatak odasından çıkıp oturma Odasında yatardık bizim sorunumuz bayanın seside çoktu erkeginkide biri höööökürür biri inlerrrrrr....bi gece balkondaki tv yi getirip yatak odasına koyup sesini açtı eşim öle idare ediyorduk ( bende tv seyrederken uyumayı severim işime yaramıştı :) kadını tanıyordum ama samimi değildim bi gün diğer komşularla oturuyormuş bende gittim tesadüf oradaymış,konuda apartmandaki gürültü....ben nasıl söyleyecem diye çekinirken ortalığa ' evet geceleride tv sesini cok acıyorlar dedi ' hasbammmm
Ben söylemeye cekinirken o tv yi dedi bi donup cevabını verdim kusura bakmayın sizin tatmin seslerinizin arasına bizim tv nin sesi girmiş dedim......yanakları al al oldu ,bende durumuz ızah ettim ay kusura bakma falan dedi güya, arkamdanda aksam gidip dahada inleyesim var demiş....yaptıda....insan edepsiz olsun yeterki....
etkilenebilir bence gayet normal düşünmüş arkadaş insanlar telde nette heryerde bişekilde etkilenip adına sanal sex deyip yapıyorlar her adam kadın sesinden etkilenir az yada çok sLa havle..İnsanlar sevişirken size danışmayacak..
Ayrıca eşiniz inleme seslerini duyup ne gibi etkilenecek merak ettim?
etkilenebilir bence gayet normal düşünmüş arkadaş insanlar telde nette heryerde bişekilde etkilenip adına sanal sex deyip yapıyorlar her adam kadın sesinden etkilenir az yada çok s
Sevisme tarzini ifade edis biciminiz cok cirkin. Zaten kimsenin o kadar abartarak sevistigini sanmiyorum. Ses gelmesinden de, gitmesinden de rahatsiz olanlar yalitim yapacak baska yolu yok. Ben mesela komsularimin sevisme sesini duysam, cocugum varsa evet kesinlikle gider uyaririm. Ama cocugum yoksa kafaya takmam. Rahatsiz olursam da esime, askim yalitim yapalim ben artik rahatsizlik duymaya basladim derim. O da beni kirmaz. Yok yapmayalim sesler cok guzel diyecek hali yok. Ben esimin etkilenecegini dusunmem aslinda. Gulup geceriz en fazla bize espri malzemesi olur bize bu konu.Valla çok afedersiniz ama anıra anıra sevişiyorsa apartmanda oturmayacak gidip müstakil evde oturacak... hadi sen ben katlanıyoruz o sese yarın öbürgün çocuğum sorunca nedicem ben ona bazı anne babalar böylemi diyeceğim... bende bu konudan şikayetçiyim bende var böyle bi komşu kimiside kıskanıyor yazmış hiç güleceğim yoktu yani...
Benimde vakti zamanında bi yan komşum vardı...öle sesler gelirdiki anlatamam...ben tık olsa uyanırım eşim basında davul çalsa uyanmayacak biriydi onlar sayesinde oda değişmişti gece yarıları yatak odasından çıkıp oturma Odasında yatardık bizim sorunumuz bayanın seside çoktu erkeginkide biri höööökürür biri inlerrrrrr....bi gece balkondaki tv yi getirip yatak odasına koyup sesini açtı eşim öle idare ediyorduk ( bende tv seyrederken uyumayı severim işime yaramıştı :) kadını tanıyordum ama samimi değildim bi gün diğer komşularla oturuyormuş bende gittim tesadüf oradaymış,konuda apartmandaki gürültü....ben nasıl söyleyecem diye çekinirken ortalığa ' evet geceleride tv sesini cok acıyorlar dedi ' hasbammmm
Ben söylemeye cekinirken o tv yi dedi bi donup cevabını verdim kusura bakmayın sizin tatmin seslerinizin arasına bizim tv nin sesi girmiş dedim......yanakları al al oldu ,bende durumuz ızah ettim ay kusura bakma falan dedi güya, arkamdanda aksam gidip dahada inleyesim var demiş....yaptıda....insan edepsiz olsun yeterki....
Baskalarinin senin sesini duymasini ister misin ilginc cidden...teshircilik bu benceArkadaşım en fazla karısıyla sevişmek ister, başka ne şekilde etkilenecek?
Komşuya gidip saldıracak hali yok..
Kiracilarsa ev sahiplerine sikayet edin..kesilir sesleri..bende bi akşam artık yeter dedim ve 2 kere duvara vurdum ve bilin bakalım ne oldu daha da çok inlemeye başladı akıllım?! inleyince kendilerini inlemeyen kadınlardan daha iyi seviştiklerini düşünüyorlar ... sanırsam :)
Sevisme tarzini ifade edis biciminiz cok cirkin. Zaten kimsenin o kadar abartarak sevistigini sanmiyorum. Ses gelmesinden de, gitmesinden de rahatsiz olanlar yalitim yapacak baska yolu yok. Ben mesela komsularimin sevisme sesini duysam, cocugum varsa evet kesinlikle gider uyaririm. Ama cocugum yoksa kafaya takmam. Rahatsiz olursam da esime, askim yalitim yapalim ben artik rahatsizlik duymaya basladim derim. O da beni kirmaz. Yok yapmayalim sesler cok guzel diyecek hali yok. Ben esimin etkilenecegini dusunmem aslinda. Gulup geceriz en fazla bize espri malzemesi olur bize bu konu.
Kiracilarsa ev sahiplerine sikayet edin..kesilir sesleri..
Hayırr walla midem bulanıyodu adamın içinde harf olmayan bagırısından inlemesindenSiz adamdan etkileniyormusunuz?
Ah birde unutmadan rica ediyorum mevzu cinsel içeriğe dönmesin.Hanımlar,
komşularınızla yaşadığınız birtakım nahoş olayları paylaşıyorsunuz güzel ama sözcüklerimizi biraz özenli seçelim lütfen
Ev sahibini arar soylerdim..adamin karisina..ne cirkin ya..hani farkinda degildir anlarim ama inat yapar gibi.kesinlikle soyle .apartmanda adam gibi yasamayi ogrensinler...utanicak kisi sen degilsin...ne munasebet ya....insanlara bak tesgirci olmus ne ilginc...kiracılar ama nebilim inanın gidip uyarmaya bile ben utandım çünkü arsızlar kadın öyle ... ama eğer sürekli otururlarsa çocuğumda bu sesleri soracak yaşa gelince hiç afetmem
Baskalarinin senin sesini duymasini ister misin ilginc cidden...teshircilik bu bence
Bilerek yapanlar var ...ve bu ciddi bir sorun.evde cocuk olunca kesiliyor o ses...cocugunun yanindada yapanlar vardir gerci....Yahu tabii ki istemem deli miyim ben?
Siz başkalarının büyük tuvaletinizi yaparken sesinizi duymasını ister misiniz? Ama bazen kontrol edemezsiniz duyulabilir değil mi? Buna da biraz o gözle bakmak lazım..Ufak tefek inlemeler duyulabilir, o insanlar bunun farkında olmayabilir..
Yani hadi alt komşuya yayın yapalım diye sevişmiyorlardır.
Ev sahibini arar soylerdim..adamin karisina..ne cirkin ya..hani farkinda degildir anlarim ama inat yapar gibi.kesinlikle soyle .apartmanda adam gibi yasamayi ogrensinler...utanicak kisi sen degilsin...ne munasebet ya....insanlara bak tesgirci olmus ne ilginc...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?