üst komşudan gelen ayıp sesler

Eşine ne ki?
Sen nasıl duyup sinir oluyorsan emin ol ki eşinde sinir olacaktır.
Eşin kalkıpta komşunuzu mu arzulayacak çok komik olmuş bence

gelen ses çok fazla degilse kafaya takacak bir şey degil bence. komşular duymasın diye millet agzına bant takacak degil sonuçta. hem kimse konu komşuya dinleti olsun diye de ses çıkarmaz.

he birileri sesten etkilenir, digeri tutar kıskanır... olabilir. o da etkilenen ve kıskananın sorunudur.

Hanim hanim bu ülkede hala orgazm olamayan ve hatta orgazmin ne oldugunu bile bilmeyen kadinlar var.
Erkeklerimiz ilk deneyimini eşeklerle yapiyor, bazısı anadolu da hizini alamayip ensestle olayı bitiriyor.
Şimdi sen kalkmış orgazm olan kadindan rahatsiz oluyorsun...
Benim halamin kizi gibi 5 cocugu oldugu halde hâlâ opusmenin haram oldugunu sanaydi daha mi iyiydi?
Hem kocan tahrik olursa ona buna mi hallenecek?
Gelecek sana işte..
Ust komsuna da buradan 70 milyonun onunde sesleniyorum;
Oha yani oha usturuplu sevis!!!

masalalh ne çok yazmsiniz
hepsini okuyamadim

ama konu sahibesi kocan duyarsa sana banyo i$i çikmasi disinda bisey olmaz
yaninda sen dururken ust katami çikacak adam hiç isi gucu yokmu : ))

Komşunuza müzik eşliğinde sevişmesini önerin. Farklı bir fantazi olur siz de rahat edersiniz.
Eşinizden yana da çok korkmayın.

hergün hergün duysam bende rahatsız olurum da arada bir aşka gelinmesine sesim çıkmaz. Allah muhabbetlerini arttırsın derim geçerim. birbirlerini yiceklerse böyle yesinler savaşmasınlar sevişsinler yalnız dediğim gibi seriye bağlamanın manası yok. ufak tefek kaçaklar olur yani arada. insanlık hali bu.. bekarım ahkam kesmiyimde şimdi komşumdan öle sesler gelse fırsat bu fırsat leeyyynn der arada kaçak yapar atlarım kocamın üstüne. hem dikkat dağıtmış olurum hem aşka gelmiş

mesela ses bütün eve yayılıyor mu? baktınız gürültü var. kaçın salona mutfağa... sonuçta saatler sürmüyor bu iş. bazı arkadaşlar uyar söyle filan demişte. nasıl söylenir bu yaa.. yada siz müzik açın evde.. daha az sinir olursunuz böylece hemde şahit olmazsınız o seslere.

En iyisi mustakil ev...bazilari dagdan inme..apartman kurallarini bilmiyor...kocasina sekil yapicam adami gaza getircem diye reklam oluyorlar.sinrada ayni insanlar namus ahlak dersi verir...ama benim nikahim var der..ne igrenc ya..

Sadece siz duyduğunuza göre biraz meraklı olanda sizsiniz gibi geldi. Sizin bu kadar kafaya taktığınızı bilse eminim yapmaz artık

Komşunuzdan gelen sesler ayıp değil normal şeyler ama bir apartmanda oturulduğuna göre ve ses yalıtımı da olmadığına göre her apartman sakininin bu konuda ve özel hayatlarında biraz daha dikkatli ve de düşünceli olunması gereken bir konuta değinmişsinizzz. Tabii ki de siz de kendinize göre çok haklısınızzz... Bencede komşunuzu dikkatli olması konusunda uygun ve kibar bir dille uyarmalısınızzz. Yapabileceğiniz başka birşey yokkk...

Valla çok afedersiniz ama anıra anıra sevişiyorsa apartmanda oturmayacak gidip müstakil evde oturacak... hadi sen ben katlanıyoruz o sese yarın öbürgün çocuğum sorunca nedicem ben ona bazı anne babalar böylemi diyeceğim... bende bu konudan şikayetçiyim bende var böyle bi komşu kimiside kıskanıyor yazmış hiç güleceğim yoktu yani...

bende olsam rahatsız
olurum eşimde duymasını istemem bu illaki onu kıskandığmdan değildir aynı apartmanda yaşıyoruz ve karşılıyor insan illaki aklına gelir aklına gelmeside onun sapık olduğunu göstermez.bazı bayanlar vardır kendi aralarında eşleriyle nasıl seviştklerini bile anlatırlar nefret edrim ben o tür muhabbetlerden bir keresinse denk geldimde kadının eşini görünce o geldi aklıma ama adamı arzuladığımdan değil elbette aksine iğrenç hisssttim.insanız sonuçta aklına geliyor insanın.apartma oturuyorsak tabiki dikkat edicez bence bi takım şeylere bizim evimizde çok ses geçirir bende 4 yıllık evleyim altmda yeni evli çift var hiç ses duymadıkki affadersiniz gaz çıkardanız duyuluyor.tabiki yatağa ayy bizi duycaklar mı düşünseyle girilmez ama bunun önceden bilinç altı vardır zaten ben biliyorsam ses gidecek ona göre ayarlarım kendimi bunda bi sakınca yok bana göre

Benimde vakti zamanında bi yan komşum vardı...öle sesler gelirdiki anlatamam...ben tık olsa uyanırım eşim basında davul çalsa uyanmayacak biriydi onlar sayesinde oda değişmişti gece yarıları yatak odasından çıkıp oturma Odasında yatardık bizim sorunumuz bayanın seside çoktu erkeginkide biri höööökürür biri inlerrrrrr....bi gece balkondaki tv yi getirip yatak odasına koyup sesini açtı eşim öle idare ediyorduk ( bende tv seyrederken uyumayı severim işime yaramıştı :) kadını tanıyordum ama samimi değildim bi gün diğer komşularla oturuyormuş bende gittim tesadüf oradaymış,konuda apartmandaki gürültü....ben nasıl söyleyecem diye çekinirken ortalığa ' evet geceleride tv sesini cok acıyorlar dedi ' hasbammmm
Ben söylemeye cekinirken o tv yi dedi bi donup cevabını verdim kusura bakmayın sizin tatmin seslerinizin arasına bizim tv nin sesi girmiş dedim......yanakları al al oldu ,bende durumuz ızah ettim ay kusura bakma falan dedi güya, arkamdanda aksam gidip dahada inleyesim var demiş....yaptıda....insan edepsiz olsun yeterki....

Zaten bilincli yapiyor cogu...cok rahat insanlar....

ne kadar geniş gereksiz yorumlar var normal olan herşeyi herkesle paylaşarak yapmıyoruz değilmi bence bazı kadınlar bilerek yapıyorlar bunu ö..z gibi bagırarak etkilediğini zannediyorlar okadar rahat yaşamak istiyorlarsa müstakil evde oturmalılar ben her sabah üst komşumun terlik tıkırtılarıyla uynamak istemediğim gibi bu seside duymak istemem yapmamalı bence bu edepsizlikten başka bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…