ablamın üst katında da hep karyola gıcırtısı sesi gelirdi ve hepimiz anlardık gıcırtının süresinden ve tonundan :)
Bir güne bir gün demedik kadına ayıp ya .
Bilerek yapanlar var ...ve bu ciddi bir sorun.evde cocuk olunca kesiliyor o ses...cocugunun yanindada yapanlar vardir gerci....
Inadina yapmalari cok cirkin.vurmana ragmen duvara...Apartmanda yasamayi ogrenicekler ..haklısın aslında ben düşüneceğime onlar düşünsün
Arkadaşım en fazla karısıyla sevişmek ister, başka ne şekilde etkilenecek?
Komşuya gidip saldıracak hali yok..
.
Sen hala ordamisin...
Igrenc ya...cocugunu dusunmeyen senide dusunmez tabi..bizimkininde 8-9 yaşında çocukları var asıl düşündüğüm o ben duyuyosam o yavrum nasıl duymasın ??!
bencede uslubun cuk diye oturmuş başka şekilde ifade edilemezkeşke tanışsakta gel dinle bi gece desem sesleri arkadaşım öyle böyle değil bi akşam arkadaşım geldi oturma oadasında oturuyor kız bende bebeğimi yatak odasına yatırmaya gittim ama ne mümkün ses bi başladı bende uyutamadım ve geri döndüm oturma oadasına dedim ki arkadaşa uyumadı kız ve arkadaşım dediği bu sesten uyumak ne mümkün düşün tüm ev inliyor... onların yaptığı çirkin benim uslubum değil...
Oyle bir derdim yok...genc yakisikli sevgilim varken yasli bir adami niye merak edicem komik olmatin.haa senin derdin varsa bilemicem..başkasının kocasının cinsel performansının derdine düştüğün yerdeyim.
Yasli oldugunu nerden biliyorsun? Senin Sevgilinin genc yakisikli oldugu ne malum.Sevgilini anlatarak teshircilik mi yapiyorsun? Burda sevgilisi olmayanlar var ya canlari cekerse?Oyle bir derdim yok...genc yakisikli sevgilim varken yasli bir adami niye merak edicem komik olmatin.haa senin derdin varsa bilemicem..
"erkek bu herşeyden etkilenir" lafına hakkaten uyuz oluyorum yani.bizim ülkemizde çok yaygındır bu laf.aman o erkek sen öle yapma aman o erkek sen böyle giyme etkilenir!!!!
nefis denen birşey var!
biz kadınlar nasıl ki nefsimize hakim oluyoruz erkeklerde bilecek bunu!
Tam inlemelerin başladığı sırada kapılarını çalsanaaleni bir biçimde söyle inlemeleriniz yüzünden uyuyamıyorum geçmiş olsun hastasınız sanırım ambulans filan çağırmamı ister misiniz diye
heralde komşuya bişey yapacak hali yok ama kadını görünce aklına gelebileceğinden kıskanıyordur arkadaş burda yazılanları okumadınızmı sesi duyan kadınlar adamı görünce bu ses bu adamdanmı çıkıyor diye geçiyor aklından erkeğin daha değişik geçebilir bunuda eşi istemeybilir
Hahaa aganigi-naganiyi YouTube Dan calsin son ses. Arabada 5 evde 15 diye Ankarali sarkisi vardi, mesaj alinmis olur.
belkı taktik uygulamanız lazımdır sız onların sesını bastırın ne bılımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?