üst komşudan gelen ayıp sesler

Arkadaşım en fazla karısıyla sevişmek ister, başka ne şekilde etkilenecek?
Komşuya gidip saldıracak hali yok..

heralde komşuya bişey yapacak hali yok ama kadını görünce aklına gelebileceğinden kıskanıyordur arkadaş burda yazılanları okumadınızmı sesi duyan kadınlar adamı görünce bu ses bu adamdanmı çıkıyor diye geçiyor aklından erkeğin daha değişik geçebilir bunuda eşi istemeybilir

bencede uslubun cuk diye oturmuş başka şekilde ifade edilemez

[QUOTEn8, post: 37706420, member: 608606"]asyas ozur dilerim canim
yanlis anladim
kafam karisti cunku
bazi arkadaslar cok normal
buldu da konuyu nerdeyse
inleyip duran kadini
savunacaklar ...
O kadinin yaptigi dupeduz
edepsizlik ses oldugu gibi odada ya nefret ettim iyice[/QUOTE]
Oofff burda kendini dalga konusu yaptiracak konular acip sonrada seninle ayni fikirde olmayan insanlara sariyorsun. Sensin edepsizlik yapan!!! Hic tanimadigimiz bir bayani bize ahlaksiz olarak anlatiyorsun. Sebebide esi ile birlikte olmasi. Sana ne kardesim ister bagirir ister inler? Sana niye dert oluyor elalemin cinsel hayati? Cinsel olarak bir acligin mi vardir nedir? Buraya sacma saisn esimi ust ksttaki seslerden kislaniyorum diye konu acmissin.. Tabiiki gulecekler sana. Sapik mi esin kadini mi arzular seslerini duyarsa? Hayir biz ne yapalim yani burda para toplayip sana ses yalitimi mi yaptiralim? ? ?

bence komşunuzun yanında başka odalarla alakalıda fantazilerden bahsedin.
ne bileyim mutfak banyo salon cafe filan.
belki biraz rahatlarsınız

Oyle bir derdim yok...genc yakisikli sevgilim varken yasli bir adami niye merak edicem komik olmatin.haa senin derdin varsa bilemicem..
Yasli oldugunu nerden biliyorsun? Senin Sevgilinin genc yakisikli oldugu ne malum.Sevgilini anlatarak teshircilik mi yapiyorsun? Burda sevgilisi olmayanlar var ya canlari cekerse?

Her erkek bir değil işte. o bu şu farketmez.

Benim eşim çok hassas bu ses konusunda evde odadan odaya seslendirmez beni ki öyle bir konumda evde kimse yok odanın kapısını kapatır tülleri konntrol eder ses çıkartırmaz güneşlik açıkken beniml lavlabi olmaz. Çünkü ev mahremiyettir bazı insanlar buna dikkat etmiyor. Bence bir gün komşunuzu çağırın ya da siz gidin muhabbet arasında durumu direk değil de dolaylı anlatın.

Kiskanclik mantik kabul etmez ..
Konu sahibini anliyorum ben de bi kadinin zevkten cikarttigi sesi duysun istemem kocamin..
Neden bu kadar tepki veren var onlara neden normal geliyor anlayamadim..
Duydugu sesler benim sesim olsun ben rahatsiz olurum ole seyden...

Anladım..Böyle bir durumla ben de karşılaştım ama adamı görünce o sesler gelmedi aklıma hiç..Bilemedim tabi..Herkesin yapısı farklı..Erkekler açısından düşünülebilir bu risk..

Ama her ne olursa olsun, abartılmadığı sürece kafaya takılmamalı diye düşünüyorum..Hepimizin başına gelebilir..Cidden farkında olmayabilirler..Bu yönden bakılması taraftarıyım..

Bu arada sayfaları okumadım evet, konuya göre yorum yaptım.

Uyarman da sakınca yok bence, o kadar ses gelebileceğinin farkında olmayabilir..Bence gidip nazikçe söyleyin bayanın çok tepki vereceğini sanmam...

İnsanların nasıl seviştigi kimseyi ilgilendirmez. Ister inler ister çıglık atar bunu alt komsusuna sormayacak herhalde.

Sizin sikayet etmeniz gereken sey onların nasıl sevistigi degil binadaki yalıtım sorunu. Bunu cözmeye yönelik bi sey yapmanız lazım. Yani ya onları uyarın apartmanın ses yalıtımı cok kötü yukardan her ses asagıya geliyo diye. Bunun icin bi samimiyetiniz olmasına gerek yok. Apartman sorunu bu konusun söyleyin, netten yalıtım konusunda neler yapılabiliyo bi bakın, ona göre bi öneride bulunun.
Ya da sizin eve yapılabilecek bi sey varsa bunu engelleyecek onu yapın.
"Esim duyarsa etkilenir" "her erkek etkilenir"kısmında ne desem bos. Ay bayılcam diyorum geciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…