- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
Olabilir. Türkiye cinsel açligin Afrikasi değil mi ? Kapı önündeki terlige tecavüz edilmiyor mu ? Mini etekle halk otobüsüne binmeyi deneyin bakalım kaç iğrenç bakış olacak üzerinizde. Bu adamlar bizim çevremizde belki ailemizde. Türk erkekleri sütyen askisindan etkilenecek kadar acken kadının bu korkusunu inanılmaz bulmak bence bulundugumuz toplumu hiç göz önüne almadan, ütopyadan yorum yapmak gibi bir şey
şu kurduğunuz cümle büyük terbiyesizlik ben size hakaret etmedimAllah Allaaah. Ya tamam hormonlar herkesde var da tutup komşunun kocasını hayal edecek kadar düşmedim.
Zaten onlarin duymamasi icin okula, ise gittikleri zamani bekliyoruz. Onlarda benim sesimi duymamislardir. Herkes farkli sevisir, bazi insanlarin ses cikarmasi niye sizi yadirgadi.Herkes farkli seyler yapiyo sonucta. Herkesi Kendinizle kiyaslamaniz grip olmus. Anneannemde opusmek igrencliktir derdi.Hic opusmemis, Sevismeden sadece erkekler zevk alir saniyordu.Yani artik kadinlar asti bu olayi. Ses cikartmak mumkun birsey.Sen cocugunun senin sevisme iniltilerinin cigliklarinin duymasi normal mi?ben fazla muhafazakar kaldim bugun bu kk da...ben cocugumun o sesleri duymasindan rahatsız olurum.kendi annemin babamin sesinide duymak istemem.benim bir suru komsum oldu yeni evli kac cift.hic seslerini duymadik.onlar sevismiyordu heralde...insan sessiz olabilir hepimiz kadiniz surda biliyoruz o olayi
Ses cikarmak anormal demedim....ama ses gitmesi igrenc bence kendi adima..benim yatakodamin sesini elalem dinleyemez.cok cirkin...herkes farkli yapmıyor bacim seks sekstir iste..buyutmeyin fazla.tek sen zevk almiyorsun...Zaten onlarin duymamasi icin okula, ise gittikleri zamani bekliyoruz. Onlarda benim sesimi duymamislardir. Herkes farkli sevisir, bazi insanlarin ses cikarmasi niye sizi yadirgadi.Herkes farkli seyler yapiyo sonucta. Herkesi Kendinizle kiyaslamaniz grip olmus. Anneannemde opusmek igrencliktir derdi.Hic opusmemis, Sevismeden sadece erkekler zevk alir saniyordu.Yani artik kadinlar asti bu olayi. Ses cikartmak mumkun birsey.
Zaten onlarin duymamasi icin okula, ise gittikleri zamani bekliyoruz. Onlarda benim sesimi duymamislardir. Herkes farkli sevisir, bazi insanlarin ses cikarmasi niye sizi yadirgadi.Herkes farkli seyler yapiyo sonucta. Herkesi Kendinizle kiyaslamaniz grip olmus. Anneannemde opusmek igrencliktir derdi.Hic opusmemis, Sevismeden sadece erkekler zevk alir saniyordu.Yani artik kadinlar asti bu olayi. Ses cikartmak mumkun birsey.
Hayır hayır, tabii ki kimseye hesap verecek değilsiniz. Ben sadece kendi açımdan yazdım 'olası' dediğiniz şeyi.şu kurduğunuz cümle büyük terbiyesizlik ben size hakaret etmedim
siz de bana hakaret edemezsiniz
düşüncelerimden mesul değilim ama davranışlarımdan evet!size hesap verecek değilim..
elin adamını da hayal etmedim ama bu olası dedim ANLADINIZ MI
Akşam saatleri de gayet ideal, herkes tv başında oluyor geneldeZaten onlarin duymamasi icin okula, ise gittikleri zamani bekliyoruz. Onlarda benim sesimi duymamislardir. Herkes farkli sevisir, bazi insanlarin ses cikarmasi niye sizi yadirgadi.Herkes farkli seyler yapiyo sonucta. Herkesi Kendinizle kiyaslamaniz grip olmus. Anneannemde opusmek igrencliktir derdi.Hic opusmemis, Sevismeden sadece erkekler zevk alir saniyordu.Yani artik kadinlar asti bu olayi. Ses cikartmak mumkun birsey.
ok, anladım..Hayır hayır, tabii ki kimseye hesap verecek değilsiniz. Ben sadece kendi açımdan yazdım 'olası' dediğiniz şeyi.
benim üst komşumun sesi gelmez ama banyo edince su sesi bi güzel geliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?