üst komşudan gelen ayıp sesler

Canim benim evet her seferinde duyuyor olmak hos degil. Keske dusunebilseler ama esim duyar etkilenir diye korkma. Etkilense ne olacak en kotu ihtimal yukardaki ekşını sizden isteyeceketir en fazla size yurur

Kocası üst komşunun sevişme seslerini duyacak adam etkilenecek ! Ben buna korku normal vs demem
Ya kadın komşu adamdan etkileniyo ya kocası sapık zapt etmeye çalışıyo derim

Allah Allaaah. Ya tamam hormonlar herkesde var da tutup komşunun kocasını hayal edecek kadar düşmedim.
şu kurduğunuz cümle büyük terbiyesizlik ben size hakaret etmedim
siz de bana hakaret edemezsiniz
düşüncelerimden mesul değilim ama davranışlarımdan evet!size hesap verecek değilim..
elin adamını da hayal etmedim ama bu olası dedim ANLADINIZ MI

Zaten onlarin duymamasi icin okula, ise gittikleri zamani bekliyoruz. Onlarda benim sesimi duymamislardir. Herkes farkli sevisir, bazi insanlarin ses cikarmasi niye sizi yadirgadi.Herkes farkli seyler yapiyo sonucta. Herkesi Kendinizle kiyaslamaniz grip olmus. Anneannemde opusmek igrencliktir derdi.Hic opusmemis, Sevismeden sadece erkekler zevk alir saniyordu.Yani artik kadinlar asti bu olayi. Ses cikartmak mumkun birsey.

Rahatsız olması çok normal ve bence de daha dikkatli olunmalı apartmanda oturanların ki evde çocukta olabilir.

Benim üst katıma yeni evli çift taşınmıştı kaç sene önce tamda yatak odalarımız denk abartısız her gece inleme yatak gıcırtısı eşim olsa ya da çocuğum gider konuşurdum açıkca

Zaten evlilik aşkı öldürüyor galiba artık çok fazla ses gelmiyor :)

Ses cikarmak anormal demedim....ama ses gitmesi igrenc bence kendi adima..benim yatakodamin sesini elalem dinleyemez.cok cirkin...herkes farkli yapmıyor bacim seks sekstir iste..buyutmeyin fazla.tek sen zevk almiyorsun...

Ananeye çok güldüm :)
Bazıları sert sever bazıları aşkla ama her erkek sesi sever ve bunu farkeden her kadında sesli sever
Sonuçta put gibi yatan acaba öldü mü diye kontrol etmek zorunda kaldığı kadını hiç bi erkek istemez .

yalnız ben uyurken ses hiç istemeyenlerdenim. tv,bağırma,yada bu tarz sesler. ses oldumu uyuyamam. tv seyrederken uyuyanlara imrenirim mesela. o yüzden ses ne olursa olsun beni uyutmayacak şekildeyse hoşuma gitmiyor.

Hayır hayır, tabii ki kimseye hesap verecek değilsiniz. Ben sadece kendi açımdan yazdım 'olası' dediğiniz şeyi.

Akşam saatleri de gayet ideal, herkes tv başında oluyor genelde
Bizim millete sevişmenin sınıları olmayacağını anlatmak pek mümkün değil malesef. O olmaz, bu ayıp, şu yasak, diğeri günah şeklinde gidiyoruz. Uzun bir süre daha toplumun sivri bireyleri olmaya devam edeceğiz.

1- Rahatsız oluyorsun ama bunu komşuna söyleyemiyorsun çünkü onun senin hakkında ne düşüneceğinden endişelisin. Yani korkaksın.
2- Eşinle aranda cinsel soğukluk var. Başkalarının cinsel hayatının senin günlük yaşamına etkisi olacağından bile korkuyorsun.
3- Eşine hiç güvenin yok. Erkek yapar, erkek eder ama senin kocan seslerden etkilenip yukardakilerin kapısını mı çalacak? Sadece o sesler sana kendi eksikliğini hatırlatıyor, o kadar.
Bu kadar rahatsızsan, kendi hayatını cehenneme çevirme. Git kapısını çal, kadına yumuşak dille söyle. Böyle böyle "gece uyanıyorum bazen çok sesiniz geliyor biraz daha dikkatli olun" dersin olur biter. Gelip buraya ağlamanın ne anlamı var şimdi?

Bizim komsunun zir zir eV Telefonu sesi, makine, temizlik sesi geliyor. Napalm oldurelim mi? Cekicez mecbur

Baslik cok koMik :) bence gerizekali da deme insanlara karismayin artik bari evlenince istediklerini yapsin :)

Kişinin özgürlüğü, bir başkasının özgürlük alanını işgal ettiğinde biter.

Ses diğer insanları rahatsız ediyorsa (sevişme,su,tv,evde top oynama, akşam saatlerinde insanlar evdeyken tadilat yapma vb) belediyeye bir dilekçe ile başvuruyoruz, yetkili gelip sizle birlikte evi dinliyor ve gürültünün rahatsız edici olduğu kanısına varınca komşusuna ihtarda bulunuluyor. Demek ki neymiş, her şeyin bir adabı ve sınırı varmış. Özgürlüğü diğer insanların yaşam alanını işgal etme aracı olarak kullanmamak gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…