üst komşudan gelen ayıp sesler

Bizim komsunun zir zir eV Telefonu sesi, makine, temizlik sesi geliyor. Napalm oldurelim mi? Cekicez mecbur
benim eski komşum öyleydi. kapısına kaç kere çıktım. yatak odasında sabaha kadar film izlemeler. çocukların uyumaması yatakta atlayıp zıplaması. bağırtılar. alt komşu 2 bekar kız. devamlı bağırrtı. lezbiyendiler. habire kavga gürültü kovmalar ağlamalar,salonda iniltiller. sonunda ayrıldılar rahatladım. neyse taşındım istanbula burada rahatım. seste geçirmiyor ev.

Öldü mü diye kontrol etmek güldürdün baya. Ama kesinlikle katiliyorum. Açıkçası bende sesi seviyorum yani karsi tarafin hoşuna gittiğini gösteriyor bu sonuçta

ben. sese karsiyim fakat
esinin duyacagi kadar ses elbet cikar
olay baskasinin duymasi
put gibi istesek bile olamayiz

ama konu komsuda duymasin yaniiiii.....

Isin ilginci ben hic boyle bir ses duymadim.yalitimi iyi demek ki binamin..sizde iyi bir apartmana tasinin.yalitimi falan iyi olsun.ozgurce istedigijiz gibi bagirin kime ne....biraz fazla para verin biyi bir ev alin..

Çok sert ve oldukça net olmuş.

Allah iyiligini versin. Film izlerken de o tarz sahneler gelince televizyonun onune mi atliyorsun? Komsuna gelince onun ozel hayati yani gidip uyarmak cok yersiz geldi bana. Kadinin esiyle neyi nasil yasamasi gerektigine kimse karışamaz sonuçta.

ahhh arkadaşım bende çok çektim bu seslereden
bizde yeni evliyiz onlarda yeni evli idi
o kadar çok duydum ki alıştım artık
tın demiyoır yani
eşine gelince hak veriyorum
bende sesler başlayınca ya tv açıyorum son ses
yada odayı değiştirmeye çalışıyorum
çoooook can sıkıcı bir durum maalesef
kadınıda görünce aklıma direkt o sesler geliyor
allahtan eşimin uykusu çook ağırda duymuyor

Kişinin özgürlüğü, bir başkasının özgürlük alanını işgal ettiğinde biter.
Ses diğer insanları rahatsız ediyorsa (sevişme,su,tv,evde top oynama, akşam saatlerinde insanlar evdeyken tadilat yapma vb) belediyeye bir dilekçe ile başvuruyoruz, yetkili gelip sizle birlikte evi dinliyor ve gürültünün rahatsız edici olduğu kanısına varınca komşusuna ihtarda bulunuluyor. Demek ki neymiş, her şeyin bir adabı ve sınırı varmış. Özgürlüğü diğer insanların yaşam alanını işgal etme aracı olarak kullanmamak gerekli.

Ekleyeyim, komşu ev sahibi bile olsa gürültüye devam ediyorsa evinin zorla satışı dahi sağlanabilir. Sizler özgürlüğü farklı algılamışsınız hanımlar. Uçuyorsunuz piyuff.

Ses çıkarmıyosa zaten zevk almıyo yada olsun bitsin diye bekliyodur
Öylece yatıyodur yani
Kesinlikle öyle. Ama tek sorun ben hala daha ses cikarmaktan utanıyorum. Eşim olmasına rağmen. Ve istediğini kendide söylüyor ama bir türlü asamadim bu durumu

hahahah bacım kıskanacağına sende kocanı boş bırakmada kıskanman gereken bi durum olmasın bırakın allah aşkına ya farkında bile diillerdir yeni ewli çift onlar

almanyada yaşamış bir tanıdığımız gece 12 den sonra sifon çekmenin bile yasak olduğunu söylemişti şoka girmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…