Üst komşudan gelen ses seviyesi

Vurmaya devam et. Polis gelirse nasıl olsa sen haklısın. He nolur gidersin şikayetçi olursun sırf inadına biraz da onlar düşünsün. Ya da taşın. Valla ben sabah akşam ya da misafir var demeden vuruyorum. Bahçeye kedi giriyor diye hafta 7 bunlar8 kapıma geliyorlardı. 2 kere de polis geldi. Şimdi artık daha az ses var. Biliyorlar ki onlar gürültüyü kesmeyince ben de vurmaya devam edicem. İnat değil mi

Vurmaya devam et. Polis gelirse nasıl olsa sen haklısın. He nolur gidersin şikayetçi olursun sırf inadına biraz da onlar düşünsün. Ya da taşın. Valla ben sabah akşam ya da misafir var demeden vuruyorum. Bahçeye kedi giriyor diye hafta 7 bunlar8 kapıma geliyorlardı. 2 kere de polis geldi. Şimdi artık daha az ses var. Biliyorlar ki onlar gürültüyü kesmeyince ben de vurmaya devam edicem. İnat değil mi

Amin canım inş taşınırız yani şimdi yaşlı kadına bişey olursa benden bilirler çünkü kalbim çarpıyor deyip durdu İnan'ın Benim de çarpıyor artık , iki ay oldu bu dairedeyim İnan'ın eve gelmek istemiyorum gevşeyemiyorum çünkü , pat küt zart zurttt tv sesi her akşam , yani kadının gittiği bi yer de Yok bazen açmaz bazen az açar falan değil , kendi kendilerine standart koymuşlar , 22.30 a kadar diye , e ben de o saatten sonra artık yatma moduna girecem, o saate kadar da mı mesai yapacam o zonk zonk tv yi dinlicem??? Bi de öldürcek misiniz diyor gelini ya bağıra bağıra apartmanda !!! Olay ne seviyelere geldi

Yaşlı diye işte onu kullanıyorlar , ama ben de artık başım dönüyor ya , kalbi çarpıyormuş ben vurunca ,? Ya bişey olursa kadın a, ya o kadına ya da bana bişey olacak sanırım

Yaşlı diye işte onu kullanıyorlar , ama ben de artık başım dönüyor ya , kalbi çarpıyormuş ben vurunca ,? Ya bişey olursa kadın a, ya o kadına ya da bana bişey olacak sanırım
Bana da oluyordu, ses gelince kalbim deli gibi atıyor hatta ellerim titriyordu. Sonra baktım bunlar böyle seviyor bıraktım insanlığı kibarlığı. Önceleri apartmanda yeniyiz işte kedimiz var belki onların sesi ya da kum kokusu oluyor diye pek sesimizi çıkarmıyorduk. Sonra baktım biz alttan aldıkça adam benim apartmanım, benim bahçem falan demeye başladı. Hiç acımadım. Uğraşmak istersen mesela gidip bi rapor alabilirsin sağlık sıkıntısı haline geldi diye ya da noter şahitliğinde gürültüyü belgele, yanında akraban olmayan ne bilim eve usta falan gelecekse onu şahit göster şikayetçi ol. Polis çağır. Geçen sabah polis çağırıcam artık bu ne sabah sabah diye konuşuyodum evin kapısının yanında meğer bunlar dışarı çıkıyorlarmış şimdi sabah çıt yok. Alttan senin vurduğunu duyabiliyorsa bence bu kadın gayet rahat duyabilen biri hiç acıma bişe olmaz.

Duyuyor kız her şeyi ama niye tv yi o kadar açıyor anlamadım , bazen normal insanlar da son ses açıyorlar o misal sanırım bu da, walla işte yaşlı kalp malp ayağına üstüme gelmeye çalıştılar , İnsna çok geriliyor be !!! İnan çok huursuzm eşim de Yok bu gece , ölüm mölüm lafları Canımı çok sıktılar

Ha bi de benden gelmiyordur o ses diyo üstteki kadın , ya direk evimde direk , anlamamam mümkün değil , bi defa daire kapısına gidip ondan gelip gelmediğine emin olmak istedim , daire kapısına geliyordu ses sonra zili çaldım insan gibi uyardım , ama bu seviyeye geldik işte

Bu magarada yasamayi hakeden komsulardan bizde de var. Hatta konum da vardi bunla ilgili. Bu tipler insan olmadiklari icin ne derseniz deyin anlamazlar. Bunlarin bir de sabah altiyaa kadar son ses tv izleyenleri var. Insan cinnet geciriyo gercekten

Hiç sıkma canını. İmkanın varsa 250-300 liraya ses sistemleri var. Al evine kur ver bası eşim almıştı geri verdirdim ikinci el diye çok pişmanım. Bu ay alıcaz yine. Gürültü geldiği zaman sen de aç yani uğraşmak istersen yol çok. Normalde ben gürültü yapmayan ve buna mukabil başkasının gürültüsünü çekmek istemeyen biriyim ama işte insanı gerçekten zorluyorlar. Korkma hiç. Bişe olursa da tekrar söylüyorum polisi ara.

Benim üst komşum hergün değil ama bazen hafta içi hile opera dinler ve söyler özellikle duşta :) bazen gece 2-3 de bile :) yaşı çok genç ama ben opera sevdiğim için rahatsız olmuyorum fakat eşim işe erken saatte gittigi için ve operadan hiç hoşlanmadığı için baya rahatsız oluyor, fakat hafta içi olduğunda ve eşimi uyku tutmadığında bi kaç kez uyardık yoksa hoşgörmeye calisiyoruz

yaşlıya yakın diyorsun ben en çok şunu merak ettim acaba bu bayanın kulakları duymuyor olabilir mi? işitme ile ilgili bir rahatsızlığı var mı?

yaşlıya yakın diyorsun ben en çok şunu merak ettim acaba bu bayanın kulakları duymuyor olabilir mi? işitme ile ilgili bir rahatsızlığı var mı?
Öyle olduğunu söylüyorlar ama ne bileyim ben ona gittiğimde uyarı için duydu dediklerimi , şimdi gelini ile ben tartışırken de duydu tepki verdi falan , ama işitme cihazı alınabilir ya da kulaklık ile dinlesin bazen !!! Bazen diyorum yani .....

Uyarıdan anlıyor mu peki ?

Ya canım benim bass lı bayaaa yüksek ses çıkaran bir radyom var , iki defa tavana dayadım , kadının da duyduğuna Emin'im , ama kadın düzeninden vazgeçmek istemiyor , bir de böyle olmak hır gür e girmekten korkarım ben , ne bileyim kimden ne bela geleceği belli olmaz , ama yaşlı kadın bir de inkar ediyor , eşya çekmşyorum , tv yi çok açmıyorum diyor sürekli , yoksa tavana vuracak aparatım da var ses yapacak ve üsttekini rahatsız edecek fikirlerim de var , işte yaşlı diye çok üstüne gitmiyorum !!! Tavan a tıklayınca bile neler oluyor işte ! Of ya

Bu magarada yasamayi hakeden komsulardan bizde de var. Hatta konum da vardi bunla ilgili. Bu tipler insan olmadiklari icin ne derseniz deyin anlamazlar. Bunlarin bir de sabah altiyaa kadar son ses tv izleyenleri var. Insan cinnet geciriyo gercekten
Aman yarabbim ne cesaret ne cüret yaa, sabah altıya kadar yüksek ses tv neden ya ? Benim tv yi açtığımdan komşumun haberi asla olmaz ya , basıl insanlar va r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…