- 15 Ağustos 2016
- 127
- 126
- 18
Vurmaya devam et. Polis gelirse nasıl olsa sen haklısın. He nolur gidersin şikayetçi olursun sırf inadına biraz da onlar düşünsün. Ya da taşın. Valla ben sabah akşam ya da misafir var demeden vuruyorum. Bahçeye kedi giriyor diye hafta 7 bunlar8 kapıma geliyorlardı. 2 kere de polis geldi. Şimdi artık daha az ses var. Biliyorlar ki onlar gürültüyü kesmeyince ben de vurmaya devam edicem. İnat değil miArkadaşlar yine tv yi açtı , her akşamki gibi , tık tık tık şeklinde 3 defa vurdum tavan a, çünkü cidden çok Yorgun'um ve kısık tv sesi ile gevşeyip dalmak istedim bari bu gece dedim , eşim de Yok bu gece , sakin şekilde evimde vakit geçirmek istedim , ama yine mümkün olmadı , tık tık tık diye vurdum aynen bu , kadın bağırmaya başladı ne vuruşuyorsunuz beeee diye , sonra çıktı daire kapısını çarptı , merdivenlerden hışımla indi ve oğlunun kapıyı açıp gelinine beni şikayet etti, bu saatte vuruyorlar diye , bi sürü şikayet etti beni , gelin de o hışımla geliş kapımı çaldı , üst komşu da yanında , sen nasıl vurusun annemin evine bu saatte diyor gelin , bu saatte tv yi dinliyorum her akşam dinliyorum eşya da çekiyor zıplıyorum her seferinde dedim , gelin siz kendiniz e bakın arabayı eğri pek etmişsiniz , doğalgaz borusuna kerata aşmışsınız (plastik kereya herkeste var), vs vs lerle bağırıyor gelin , siz bu kadını öldürvek misiniz diyor , o ne demek se !!! Gelin bağırdıkça ben de bağırdım , her akşam ya her akşam dedim , bazen olur bazen olmaz her akşam aynı ses dedim , üstteki kadın da ay kalbim çarpıyor vs lerle orda söylenip duruyor , Of kızlar ya ne zor şey ya , ben bugüne kadar hiçbir komşu ile bunu yaşamadım , en son yıllarda üstteydim ama ondan önce üstümde birileri hep vardı , olaya bak ya , napim ben diyor gelini , kulaklık la dinlesin ya da cihaz la dedim , öyle gergin gergin ayrıldık , oğluna hiç bir şeyin altına keçe falan takmadı hanımlar ve yaşlı kadın ciddi aktif bir bedene sahip , o merdivenler den bi indi koşa koşa , ama kalbim çarpıyor diyerek söylenip durdu , Benim de çarpıyor inanın
Vurmaya devam et. Polis gelirse nasıl olsa sen haklısın. He nolur gidersin şikayetçi olursun sırf inadına biraz da onlar düşünsün. Ya da taşın. Valla ben sabah akşam ya da misafir var demeden vuruyorum. Bahçeye kedi giriyor diye hafta 7 bunlar8 kapıma geliyorlardı. 2 kere de polis geldi. Şimdi artık daha az ses var. Biliyorlar ki onlar gürültüyü kesmeyince ben de vurmaya devam edicem. İnat değil miArkadaşlar yine tv yi açtı , her akşamki gibi , tık tık tık şeklinde 3 defa vurdum tavan a, çünkü cidden çok Yorgun'um ve kısık tv sesi ile gevşeyip dalmak istedim bari bu gece dedim , eşim de Yok bu gece , sakin şekilde evimde vakit geçirmek istedim , ama yine mümkün olmadı , tık tık tık diye vurdum aynen bu , kadın bağırmaya başladı ne vuruşuyorsunuz beeee diye , sonra çıktı daire kapısını çarptı , merdivenlerden hışımla indi ve oğlunun kapıyı açıp gelinine beni şikayet etti, bu saatte vuruyorlar diye , bi sürü şikayet etti beni , gelin de o hışımla geliş kapımı çaldı , üst komşu da yanında , sen nasıl vurusun annemin evine bu saatte diyor gelin , bu saatte tv yi dinliyorum her akşam dinliyorum eşya da çekiyor zıplıyorum her seferinde dedim , gelin siz kendiniz e bakın arabayı eğri pek etmişsiniz , doğalgaz borusuna kerata aşmışsınız (plastik kereya herkeste var), vs vs lerle bağırıyor gelin , siz bu kadını öldürvek misiniz diyor , o ne demek se !!! Gelin bağırdıkça ben de bağırdım , her akşam ya her akşam dedim , bazen olur bazen olmaz her akşam aynı ses dedim , üstteki kadın da ay kalbim çarpıyor vs lerle orda söylenip duruyor , Of kızlar ya ne zor şey ya , ben bugüne kadar hiçbir komşu ile bunu yaşamadım , en son yıllarda üstteydim ama ondan önce üstümde birileri hep vardı , olaya bak ya , napim ben diyor gelini , kulaklık la dinlesin ya da cihaz la dedim , öyle gergin gergin ayrıldık , oğluna hiç bir şeyin altına keçe falan takmadı hanımlar ve yaşlı kadın ciddi aktif bir bedene sahip , o merdivenler den bi indi koşa koşa , ama kalbim çarpıyor diyerek söylenip durdu , Benim de çarpıyor inanın
Amin canım inş taşınırız yani şimdi yaşlı kadına bişey olursa benden bilirler çünkü kalbim çarpıyor deyip durdu İnan'ın Benim de çarpıyor artık , iki ay oldu bu dairedeyim İnan'ın eve gelmek istemiyorum gevşeyemiyorum çünkü , pat küt zart zurttt tv sesi her akşam , yani kadının gittiği bi yer de Yok bazen açmaz bazen az açar falan değil , kendi kendilerine standart koymuşlar , 22.30 a kadar diye , e ben de o saatten sonra artık yatma moduna girecem, o saate kadar da mı mesai yapacam o zonk zonk tv yi dinlicem??? Bi de öldürcek misiniz diyor gelini ya bağıra bağıra apartmanda !!! Olay ne seviyelere geldiBenim eski evime mi tasındın acaba?
Benim üst komsum da böyleydi
Sürekli ama sürekli iter cekerdi
Ben hep duvara vururdum
Psikolojım altüst olmustu sürekli
Kendi evimde dinlenemiyordu m
Yeni eve g ctik de kurtuldum
Darısı basına
Yaşlı diye işte onu kullanıyorlar , ama ben de artık başım dönüyor ya , kalbi çarpıyormuş ben vurunca ,? Ya bişey olursa kadın a, ya o kadına ya da bana bişey olacak sanırımVurmaya devam et. Polis gelirse nasıl olsa sen haklısın. He nolur gidersin şikayetçi olursun sırf inadına biraz da onlar düşünsün. Ya da taşın. Valla ben sabah akşam ya da misafir var demeden vuruyorum. Bahçeye kedi giriyor diye hafta 7 bunlar8 kapıma geliyorlardı. 2 kere de polis geldi. Şimdi artık daha az ses var. Biliyorlar ki onlar gürültüyü kesmeyince ben de vurmaya devam edicem. İnat değil mi
Uyardın mı hiçOda ses mi benim ust komsum topuguyla yürüyor
Yok insan anlamsi gerekir değilmi bazen oluyor resmen kosuyo kadin yaUyardın mı hiç
Bana da oluyordu, ses gelince kalbim deli gibi atıyor hatta ellerim titriyordu. Sonra baktım bunlar böyle seviyor bıraktım insanlığı kibarlığı. Önceleri apartmanda yeniyiz işte kedimiz var belki onların sesi ya da kum kokusu oluyor diye pek sesimizi çıkarmıyorduk. Sonra baktım biz alttan aldıkça adam benim apartmanım, benim bahçem falan demeye başladı. Hiç acımadım. Uğraşmak istersen mesela gidip bi rapor alabilirsin sağlık sıkıntısı haline geldi diye ya da noter şahitliğinde gürültüyü belgele, yanında akraban olmayan ne bilim eve usta falan gelecekse onu şahit göster şikayetçi ol. Polis çağır. Geçen sabah polis çağırıcam artık bu ne sabah sabah diye konuşuyodum evin kapısının yanında meğer bunlar dışarı çıkıyorlarmış şimdi sabah çıt yok. Alttan senin vurduğunu duyabiliyorsa bence bu kadın gayet rahat duyabilen biri hiç acıma bişe olmaz.Yaşlı diye işte onu kullanıyorlar , ama ben de artık başım dönüyor ya , kalbi çarpıyormuş ben vurunca ,? Ya bişey olursa kadın a, ya o kadına ya da bana bişey olacak sanırım
Duyuyor kız her şeyi ama niye tv yi o kadar açıyor anlamadım , bazen normal insanlar da son ses açıyorlar o misal sanırım bu da, walla işte yaşlı kalp malp ayağına üstüme gelmeye çalıştılar , İnsna çok geriliyor be !!! İnan çok huursuzm eşim de Yok bu gece , ölüm mölüm lafları Canımı çok sıktılarBana da oluyordu, ses gelince kalbim deli gibi atıyor hatta ellerim titriyordu. Sonra baktım bunlar böyle seviyor bıraktım insanlığı kibarlığı. Önceleri apartmanda yeniyiz işte kedimiz var belki onların sesi ya da kum kokusu oluyor diye pek sesimizi çıkarmıyorduk. Sonra baktım biz alttan aldıkça adam benim apartmanım, benim bahçem falan demeye başladı. Hiç acımadım. Uğraşmak istersen mesela gidip bi rapor alabilirsin sağlık sıkıntısı haline geldi diye ya da noter şahitliğinde gürültüyü belgele, yanında akraban olmayan ne bilim eve usta falan gelecekse onu şahit göster şikayetçi ol. Polis çağır. Geçen sabah polis çağırıcam artık bu ne sabah sabah diye konuşuyodum evin kapısının yanında meğer bunlar dışarı çıkıyorlarmış şimdi sabah çıt yok. Alttan senin vurduğunu duyabiliyorsa bence bu kadın gayet rahat duyabilen biri hiç acıma bişe olmaz.
Hiç sıkma canını. İmkanın varsa 250-300 liraya ses sistemleri var. Al evine kur ver basıDuyuyor kız her şeyi ama niye tv yi o kadar açıyor anlamadım , bazen normal insanlar da son ses açıyorlar o misal sanırım bu da, walla işte yaşlı kalp malp ayağına üstüme gelmeye çalıştılar , İnsna çok geriliyor be !!! İnan çok huursuzm eşim de Yok bu gece , ölüm mölüm lafları Canımı çok sıktılar
Benim üst komşum hergün değil ama bazen hafta içi hile opera dinler ve söyler özellikle duşta :) bazen gece 2-3 de bile :) yaşı çok genç ama ben opera sevdiğim için rahatsız olmuyorum fakat eşim işe erken saatte gittigi için ve operadan hiç hoşlanmadığı için baya rahatsız oluyor, fakat hafta içi olduğunda ve eşimi uyku tutmadığında bi kaç kez uyardık yoksa hoşgörmeye calisiyoruzTv sesi için gitmiştim , itiraz ediyor ben zaten dikkatliyim diyor kulağında cızırtı varmış !!! Bu eve taşınalı iki ay oldu bu takırtı gümbürtü sürtme olayları ilk zamanlar normal karşılıyordum , ta ki sabahları dayanılmaz olunca , artık baktım sürekli aynı ses sürekli çekiyor ediyor , açıkcası tv sesi için gittiğimde itiraz ederken bende çocuk yok bi tek ben varım sesim Yok Benim tv den başka demişti , ama bu sesler artık dayanılmaz hal alıyor benim açımdan , temizlik desem o değil , hafta içi evde olmadığımızı biliyor istediğini yapsın ama konuşmak içim sizlerden cesaret istiyorum , ve merak ediyorum başka üst komşulardan da bu tarz sesler geliyor mu diye ?
yaşlıya yakın diyorsun ben en çok şunu merak ettim acaba bu bayanın kulakları duymuyor olabilir mi? işitme ile ilgili bir rahatsızlığı var mı?Merhaba arkadaşlar , üstte tek bir kadın yaşıyor yaşlı ya yakın ,bu kadının terlikleri yürümesi sürekli bişeyler çekmesi indirip kaldırması aksamlari son ses açık tv si , sa ah erkenden kalkıp yatak odada enaz kirbes dakika bişeyler çekip düşürmesi , pat küt sabah 5.30,HER SABAH istisna yok. suan da da gündüz ama sanırım tahammülüm kalmamış artık sürekli çekiyor gumburtu lu bi sesler yapması, yani bu normal mi benim aşağıya bu tarz seslerim gitmiyordur eminim. Sizin evlerinde de böyle sürekli çekme düşürme ittirme ve terlik sesleri oluyor mu ? Hoş mu görmeli yoksa rahatsız olmakta haklimiyim
Öyle olduğunu söylüyorlar ama ne bileyim ben ona gittiğimde uyarı için duydu dediklerimi , şimdi gelini ile ben tartışırken de duydu tepki verdi falan , ama işitme cihazı alınabilir ya da kulaklık ile dinlesin bazen !!! Bazen diyorum yani .....yaşlıya yakın diyorsun ben en çok şunu merak ettim acaba bu bayanın kulakları duymuyor olabilir mi? işitme ile ilgili bir rahatsızlığı var mı?
Uyarıdan anlıyor mu peki ?Benim üst komşum hergün değil ama bazen hafta içi hile opera dinler ve söyler özellikle duşta :) bazen gece 2-3 de bile :) yaşı çok genç ama ben opera sevdiğim için rahatsız olmuyorum fakat eşim işe erken saatte gittigi için ve operadan hiç hoşlanmadığı için baya rahatsız oluyor, fakat hafta içi olduğunda ve eşimi uyku tutmadığında bi kaç kez uyardık yoksa hoşgörmeye calisiyoruz
Ya canım benim bass lı bayaaa yüksek ses çıkaran bir radyom var , iki defa tavana dayadım , kadının da duyduğuna Emin'im , ama kadın düzeninden vazgeçmek istemiyor , bir de böyle olmak hır gür e girmekten korkarım ben , ne bileyim kimden ne bela geleceği belli olmaz , ama yaşlı kadın bir de inkar ediyor , eşya çekmşyorum , tv yi çok açmıyorum diyor sürekli , yoksa tavana vuracak aparatım da var ses yapacak ve üsttekini rahatsız edecek fikirlerim de var , işte yaşlı diye çok üstüne gitmiyorum !!! Tavan a tıklayınca bile neler oluyor işte ! Of yaHiç sıkma canını. İmkanın varsa 250-300 liraya ses sistemleri var. Al evine kur ver basıeşim almıştı geri verdirdim ikinci el diye çok pişmanım. Bu ay alıcaz yine. Gürültü geldiği zaman sen de aç yani uğraşmak istersen yol çok. Normalde ben gürültü yapmayan ve buna mukabil başkasının gürültüsünü çekmek istemeyen biriyim ama işte insanı gerçekten zorluyorlar. Korkma hiç. Bişe olursa da tekrar söylüyorum polisi ara.
Aman yarabbim ne cesaret ne cüret yaa, sabah altıya kadar yüksek ses tv neden ya ? Benim tv yi açtığımdan komşumun haberi asla olmaz ya , basıl insanlar va rBu magarada yasamayi hakeden komsulardan bizde de var. Hatta konum da vardi bunla ilgili. Bu tipler insan olmadiklari icin ne derseniz deyin anlamazlar. Bunlarin bir de sabah altiyaa kadar son ses tv izleyenleri var. Insan cinnet geciriyo gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?