• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşum beni çıldırttı

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kızlar kafayı yemek üzereyim
1 ay oldu yeni evimize taşınalı
Apartmanda 3 aileyiz şuan henüz dolmadı
Üstümde yaşlı bi teyzeyle amca oturuyo 2 hafta oldu onlar taşınalı
Doğulular ve teyze çat pat türkçe konuşabiliyo amca ise hiç türkçe bilmiyo
2 gece önce saat 12 de Kuran sesi geliyor ve uyumamız imkansız sesi en yüksek açmış dinliyor vileda sopasıyla vurduk susmadı
Eşim dayanamadı yukarı çıktı çünkü uykudan uyandık teyze kapıyı açmadı kimsin diyor eşim alt komşuyum teyze sesi kısın diyor teyze eşine bağırıyor eşi teyzeyi tersliyor eşim amcanın banane dediğini işitmiş diğer dediklerini anlamamış neyse bir müddet sonra sustu ses. Bu gece ise yine 12 sularında elektrik süpürgesi sesi bütün odaları tek tek süpürüyor birisi hatta kazıyor, tak tuk anlatamam bina boş zaten birisi çivi çakıyor duvara kanepeler koltuklar çekiliyor, eşim erkenden uyumuştu Allahtan duymadı, nasıl duymadı halen hayretler içindeyim,
Sinirimden ağladım inanın, az önce kapıları örtüldü torunu ve eşi olsa gerek evden ayrıldılar ve şuan sesli Kuran dinliyor amca kulakları işitmiyo belli ki.
Napıcaz bilmiyorum
Kavgadan nefret ederim
Bugünkü süpürge seslerini eşim duysa kötü şeyler olabilirdi Allahtan duymadı. Nasıl bir yol izlemeliyiz sizce
Önceki evimizde gürültüden çok muzdariptik burda da buldu bizi
İnsan evinde huzur bulamayacaksa nerede bulacak

Kızlar kafayı yemek üzereyim
1 ay oldu yeni evimize taşınalı
Apartmanda 3 aileyiz şuan henüz dolmadı
Üstümde yaşlı bi teyzeyle amca oturuyo 2 hafta oldu onlar taşınalı
Doğulular ve teyze çat pat türkçe konuşabiliyo amca ise hiç türkçe bilmiyo
2 gece önce saat 12 de Kuran sesi geliyor ve uyumamız imkansız sesi en yüksek açmış dinliyor vileda sopasıyla vurduk susmadı
Eşim dayanamadı yukarı çıktı çünkü uykudan uyandık teyze kapıyı açmadı kimsin diyor eşim alt komşuyum teyze sesi kısın diyor teyze eşine bağırıyor eşi teyzeyi tersliyor eşim amcanın banane dediğini işitmiş diğer dediklerini anlamamış neyse bir müddet sonra sustu ses. Bu gece ise yine 12 sularında elektrik süpürgesi sesi bütün odaları tek tek süpürüyor birisi hatta kazıyor, tak tuk anlatamam bina boş zaten birisi çivi çakıyor duvara kanepeler koltuklar çekiliyor, eşim erkenden uyumuştu Allahtan duymadı, nasıl duymadı halen hayretler içindeyim,
Sinirimden ağladım inanın, az önce kapıları örtüldü torunu ve eşi olsa gerek evden ayrıldılar ve şuan sesli Kuran dinliyor amca kulakları işitmiyo belli ki.
Napıcaz bilmiyorum
Kavgadan nefret ederim
Bugünkü süpürge seslerini eşim duysa kötü şeyler olabilirdi Allahtan duymadı. Nasıl bir yol izlemeliyiz sizce
Önceki evimizde gürültüden çok muzdariptik burda da buldu bizi
İnsan evinde huzur bulamayacaksa nerede bulacak
Bennde eski evimde rahatszdım
Burası kendi evimiz yeni tasındık
Aynen daha beteri buldu
Bizimkiler de gece temizlik yapar
Kapı carpar
Hiç halısı yok sanırı ve topuklu terliklerle gezer
Sürekli tepemde bir ses var
Biz uyardık ama anlamadılar
Polise gidin dedler
Bizimkiler bir de öğretmenler
Napıcaz bilmiyorum
Hangi saatte hangi odada olduklarını biliyorum
Çünkü o kadar hayvanımsı yasıyorlar

Bizim üst komşunun çocukları çok fena hiç durmadan koşuyorlar dün ev yıkılıyordu. Birde gece 2 de çamaşır makinası çalıştırıyor sesine uyanıyoruz. Böyle giderse artık eskisi gibi anlayışlı olmayacağım

Aynen daha beteri buldu
Kapı carpar
Polise gidin dedler
Napıcaz bilmiyorum
Ben nerede ise ne yaptıklarına kadar biliyorum resmen

Aynen daha beteri buldu
Kapı carpar
Polise gidin dedler
Napıcaz bilmiyorum
Aynı durumdayız

Aynı durumdayız
Evet ben bir gece watsaptan yazdım
Sevgili komsum ne zaman uyursunuz
Sabah işe gideceğiz uyumak için sizi beklıyoruz yazdım
Biz ses yapmıyoruz ki dediler:)
Birisi bana bu sekilde mesaj yollasa cok utanirim dikkat ederim
Allah yardımcımız olsun ne diyelim

Bizim üst komşu her gece alem yapıp içiyordu eşyaları kırıyordu,küfürler vs.2 yıl oldu bu sene inatlaştım her tıkırtıya polise haber verdim,hiç yüz göz olmadım.Sokakta içerken gördüm ihbar ettim evde kavga sesi duydum ihbar ettim,yıllarca kimse gönderememiş ama usandırdım sanırım evi satılığa çıkardılar daha satılmadan da annelerinde kalmaya başladılar şükür.Ne muhatap olacaksınız siz de arayın polisi.

Evet ben bir gece watsaptan yazdım
Sevgili komsum ne zaman uyursunuz
Sabah işe gideceğiz uyumak için sizi beklıyoruz yazdım
Biz ses yapmıyoruz ki dediler:)
Birisi bana bu sekilde mesaj yollasa cok utanirim dikkat ederim
Allah yardımcımız olsun ne diyelim
Sağol teyzeyi bir sefer uyardım sabah 8 de tak tuk ses geliyordu kuzuum ben yapmıyorum kurban olduğum yapmam gürültü dedi ama maşallah bilincinde değil.

Back
X