- 20 Ocak 2010
- 47.227
- 175.536
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Kedicikk061
Bebişiniz de olucak onlarda sizi şikayet eder kesin bebek sesi çok geliyor diyeSakin zamanda sinirim geçiyor söylemek istediklerimden vazgeçiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişiniz de olucak onlarda sizi şikayet eder kesin bebek sesi çok geliyor diyeSakin zamanda sinirim geçiyor söylemek istediklerimden vazgeçiyorum
Valla aşağıdan şalterini kapatırım dinleyemez bunu da yapmak istemiyorumAy şikayet etseniz kurandan rahatsız oluyorlar diye sizi taşlarlar işin zor vallaben sesten rahatsız olan bir insan değilim ama belli ki siz oluyorsunuz yaşlılar ve pek Türkçe anlamıyorlarsa işiniz 2 kat daha zor
![]()
AynenAmma arsızmış![]()
Ben çok acımasızım artık insanlaraBen insanlık bile diyemiyorum çünkü insan olan yapamaz şu hareketleri düşüncesizler.
Kulakları duymuyorki canım rahatsız olmazBebişiniz de olucak onlarda sizi şikayet eder kesin bebek sesi çok geliyor diye![]()
He o zaman sorun yokKulakları duymuyorki canım rahatsız olmaz
Bizimde üst katta öyle bir ruh hastası aile var.
Camları yıkıyor kadın,alt kattakinin camı balkonu pislenmişmi ne olmuş umrunda değil.
Gece saat on evi süpürür,süpürür hafif bir tabir kazıyor.Birgün süpürge hortumu eve düşecek.
Balkonda oturduğumuzu bildiği halde sofra bezini üstümüzden silkeler ve daha neler. neler.
Kapısına çıkınca söylediği cinnet geçirtecek ilk kelime " eeee o zaman sizde müstakil evde yaşayın,hiç bir şeye tahammülünüz yok"
Yani bu cinsler bu yüzsüzlükleri ve medeniyetsizlikleriyle mağrada koruma altına alınıp,kontrol edilmeliler.
Kanunların cidden şu davarlar için baya okkalı bir ceza çıkarması şart.
Sizin işiniz zor yani inşallah kurtulursunuz
içindeki pisliği etrafı süpürerek temizlediğini sanıyor,kadın balkonu süpürüyor devam ediyor odayı süpürmeye,hole başlıyor açıyor apartman kapısını kapının önünü süpürüyor devam tekrar hole.Ya bu tipler hep ayni .
Evlerinde sanki hergün insaat pisligi varmiscasina temizlerler bide![]()
Bu artık bütün evlerin sorunu çünkü kullandıkları malzemeler sesi olduğu gibi iletiyor. Benzer sorunlar yasiyoruz. Oturdugumuz yerden ustteki ile bagirarak kavga edebiliyoruz. Benim daha oncd olturdigim hic bir evde boyle bir sey mumkun degildi. Ses yalıtımı olmayan yerden asla ve asla ev almam. Ses benim için en önemli kıstas şu anda.Bennde eski evimde rahatszdım
Burası kendi evimiz yeni tasındık
Aynen daha beteri buldu
Bizimkiler de gece temizlik yapar
Kapı carpar
Hiç halısı yok sanırı ve topuklu terliklerle gezer
Sürekli tepemde bir ses var
Biz uyardık ama anlamadılar
Polise gidin dedler
Bizimkiler bir de öğretmenler
Napıcaz bilmiyorum
Hangi saatte hangi odada olduklarını biliyorum
Çünkü o kadar hayvanımsı yasıyorlar
Evet yaşlı insanlar duymuyorlardir o yüzden bilincinde değillerdir. Benim babam da son ses tv izler.Sağol teyzeyi bir sefer uyardım sabah 8 de tak tuk ses geliyordu kuzuum ben yapmıyorum kurban olduğum yapmam gürültü dedi ama maşallah bilincinde değil.
Ev süpürmemek için kulaklarının iyi duymasına gerek yok. Bu bütün toplu yaşam alanlarında genel kuraldır. Tv sesi 20 lerde normaldir 40 lara 50 lere çıkınca normal olmaz. Bu insanlar hala gecekonduda sanıyor kendini. Yönetici yok 3 kişiyiz binada.Kulakları duymadığı için onlara gürültülü gelmiyor olabilir. Sessiz bir zamanda tekrar uyarın olmadı varsa yöneticiyi sokun araya.