• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşum beni çıldırttı

Ben hangi eve gitsem ya alt komsu ya ust komsuda sorun oluyo.ilk evimizde alt komsu esiyoe surekli kavga ederdi ne gece ne gunduz esinin oldugu her saat aglayarak bagirarak kavga ederlerdi.polis gelirdi ama bos.simdiki evimde de ust komsum oyle her gece her gece biktik artik oyle bi bagiriyorlar ses taa nerden duyuluyor.malesef apartmanda yasamasini bilmeyenler boyle rahatsizlik veriyor

Kesinlikle ya
Ben terlik sesim aşağı gidecek diye halı olmayan bölümlerden geçemem insanlar neler yapıyor
Aynen benn de
Işık anahtarını bile yavasca kapatırım
Gece ec kalksam terlik giymem
Ama ailem bizi böyle yetiştirdi
Bazen diyorum keşke bizi de düşüncesiz yetiştirselermiş ailelerimiz
Toplumda yasamaya daha kolay adapte olurduk

Bizim üst komşu her gece alem yapıp içiyordu eşyaları kırıyordu,küfürler vs.2 yıl oldu bu sene inatlaştım her tıkırtıya polise haber verdim,hiç yüz göz olmadım.Sokakta içerken gördüm ihbar ettim evde kavga sesi duydum ihbar ettim,yıllarca kimse gönderememiş ama usandırdım sanırım evi satılığa çıkardılar daha satılmadan da annelerinde kalmaya başladılar şükür.Ne muhatap olacaksınız siz de arayın polisi.
Doğru söylüyorsun canım tam bugün polisi aramalıktı keşke arasaydım

Aynen benn de
Işık anahtarını bile yavasca kapatırım
Gece ec kalksam terlik giymem
Ama ailem bizi böyle yetiştirdi
Bazen diyorum keşke bizi de düşüncesiz yetiştirselermiş ailelerimiz
Toplumda yasamaya daha kolay adapte olurduk
Bugün okadar bela andım ki çok sövdüm arkamdan sövdüremem ben ya kul hakkı hem

Doğru söylüyorsun canım tam bugün polisi aramalıktı keşke arasaydım
Ara tabi benim eşim asker oldugu için yalnızım hep evde musallat olmasınlar diye de uyardım söylemeyin ismimi falan diye.Sonunda kurtulduk.Herkes diyordu çocuğun olsa uyanır hep korkar diye şükür tam vaktinde gittiler.

Ara tabi benim eşim asker oldugu için yalnızım hep evde musallat olmasınlar diye de uyardım söylemeyin ismimi falan diye.Sonunda kurtulduk.Herkes diyordu çocuğun olsa uyanır hep korkar diye şükür tam vaktinde gittiler.
İnşallah darısı başıma

Kapısına kucak dolusu gülle gitseniz, bile
Değişmez ki onlar.

Çıksınlar gitsinler başka insanların olmadığı yere
Tek muhattapları gece uykusu bölünen vahşi hayvanlar olsun

Anlarlar belki

Kapısına kucak dolusu gülle gitseniz, bile
Değişmez ki onlar.

Çıksınlar gitsinler başka insanların olmadığı yere
Tek muhattapları gece uykusu bölünen vahşi hayvanlar olsun

Anlarlar belki
Ben insanlık bile diyemiyorum çünkü insan olan yapamaz şu hareketleri düşüncesizler.

Ay şikayet etseniz kurandan rahatsız oluyorlar diye sizi taşlarlar işin zor valla :110: ben sesten rahatsız olan bir insan değilim ama belli ki siz oluyorsunuz yaşlılar ve pek Türkçe anlamıyorlarsa işiniz 2 kat daha zor :110:

Back
X