Ooo teyzeme bak sen o da iyiymiş canımValla daha büyük durum bende de hakim.Şöyle ki;benim ki 65 yaşında
Benim yan komşum babaannemlerin kiracısı olur kendisi...İlk zamanlarda görüp çaktırmıyor aaa ne tesadüf gibi takılıyorduZamanla ifşa olduğunu anladı sonra bende alcam aynisindan nerden aldın çabuk söyle diye devam etti Şimdide ayyy benim eve çok yakışır...Bak kıskandım tarzında ilerliyor..
İlk zamanlar ben yeni evliyim diye kızıyordum..Ben özeniyorum alıyorum hevesim kursağımda kalıyor.Torunu yasindakiyle kendini yarıştırıyor diye..Bide bizim ki bildiğin o ton ton yaşlı teyzelerden değil.İçinde acayip bişi çıkıyo bazen
Bazen yaşlı başlı kadın ona mi uycan derdi babaannem He bide ortalığı yumşatma çabası var herkesin evinde farklı durur,bi senin için mi çıkarildi,napsin özenmiş almış gibi
Neyse biz hala 3 buçuk senedir aynı takip moduna devam ediyoruz arada valla yaşlı maşlı ama kızıyor insan yani..Hepsi de ayni olmaz ki canm..Bazen nerden aldığımı geciştiriyorum artık sende öyle yap canm
Ama zamanla onlar pes falan etmiyor Şakayla karışık dokundur arada ama yok bide bozulur falan dersen amannnn de geç
Ay ne bilim ben senden sen benden dertli bu konudabacisi pek Yapcak bişi yok mu ne
Öle mi dersin bilemedim şimdiBen de sevmem pişti olmayı ama sizinki farklı bir durum. Benim saçım kirliyken yaptığım öylesine uyduruk bir modeli çalıştığım dairedeki neredeyse herkes istedi mesela bana da yap aynısından diye. Hele bir gün 3 kişi istedi, bir de ben olunca 4 kişi aynı saçla dolaştık ortada. Hiç de sallamadım. Niye? Çünkü herkes farklı taşır.Açıkçası hiçbirine benim kadar yakışmadı.Ha ama kendi ellerimle yaptığım saç çok beğenilseydi belki de içten içe kıskanır yahu bana yaptırdı beni taklit ediyor falan derdim bilemiyorum insanız sonuçta.
Kullandığım bir şeyi nereden aldığım sorulunca sevmediğim biriyse açıkça söylerim piştiden hoşlanmam sakın alma diye. Ama sevdiğim biriyse gider kendi ellerimle hediye ederim. Özetle, bu biraz da taklit işini yapan kişiyle alakalı. Sevdiğim biriyle benzeşmek beni rahatsız etmez.
Bence çok da samimi değilsiniz, içten içe bilinçaltınızda zaten bir kusur bulma sevmeme durumu varmış ki böyle dışa vurmuşsunuz. Sevdiğiniz biri olsa rahatsız olmazdınız emin olun.
Verdiğiniz örnekler ne bileyim... Eyelinerin siyah farın english home masa örtüsünün tekeli sizde değil ki.
Bence açık açık konuşursanız aranız da bozulur komik duruma da düşersiniz. Birine anlatsa herkes güler narlı objeler falan bir tek onda mı varmış sanki diye. Onda farklı sizde farklı durur her şey. Böyle düşünün görmezden gelin.
Kendi adıma konuşacak olursam sevmediğim birine yaptığım kurabiyenin tarifini bile vermem. Bunun temelinde karşı tarafı sevip sevmemek yatıyor bence :)Öle mi dersin bilemedim şimdi
kaç yerinden resim atsanız merake ttim evinizi belki bende alırım eşyalarınızdan bir kaç parçaKızlar merhaba...
Üst komşumla çok samimiyiz o benden ben ondan çıkmayız iki güne bir mutlaka görüşürüz hergünde telefonda konuşuruz aslında seviyorum iyi biri ama sorun şu...
Ben yeni evliyim 2 yıl oldu evimdeki herşey de yeni doğal olarak herşeyi kendi zevkime göre aldım döşedim komşumla tanıştığımız günden beri evimde ne görse alıyor masa örtümün aynısını almış english home dan narlı objelerin vardı gitmiş ondan almış banyo paspası siyahti gitmiş benimkinden almş mutfakta yapay çiçeklerim var aynısını bulmş almş aynı yere koymuş mutfak halıma örtü aldım mor o da gitmiş pembesini almış dün de bulaşık altlığı aldım pembe onu görmüş yatak odasının camından mesaj attı nerden aldın diye fon perdemi beğendi gitti fon perde yaptırdı napıcam bilmiyorum evimin kopyasını yapmaya çalışıyor hiç hoşuma gitmiyor üzülmesin aramız bozulmasın diye bişey de diyemiyorum siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?