- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
Eyeliner çekmeyen siyah far kullanmayan kadın şimdi eyeliner çekiyor ve siyah far sürüyor ben daha ne diyimseni ve evini tamamıyla copy-paste yapacak anlaşılan bu kadın:))
ufak tefek ev eşyaları neyse de saçını bile kopyalayıp aynı gün aynısını yapması çook hastalıklı bir vaziyet.
büyük ihtimalle psikolojik sorunları vardır.
Çok ilginç gerçekten...Suan sadece bende gördüklerini alıyor ortak komşularımız var evet ama onlar 10 12 yıllık evli bizim yaşıtımız değiller ben 24 yaşındayım üst komşum 29 yaşında bi kızı var onlarla benim kadar samimi değil bu arada baharatlığımında bi benzerini almış aynı yere koymuş mutfakta
Geçen gün markete çıktık ben yumoşun mavisini kullanıyorum yumuşatıcı olarak o bingoyu kullanıyormuş ben yine aynı yumuşatıcımı aldım o da aldı neden değiştiriosun dedim olsun ya bu da güzel dedi bulaşık deterjanı pril di onun ben fairy kullanıyorum dün çıktım bi baktım fairy almış tezgahın üstünde durur benim deterjanım yanında da domestos koyarım aynısını yapmış inan kiÇok ilginç gerçekten...
İyi de sırf beğendim diye herşey alınmazki.
Mesela baharatlığınız beğenip gidip baharatlık alması normal değilki. İhtiyacı varsa alınır, ne yani, yok muymuş bunca zamandır..
Siz yeni şeyler yazdıkça kadının iyi niyetli olmadığını düşünmeye başladım.
Ya bu bir hastalık..
Ya da fesatlık...
Nasıl söylenir bilemedim..
Onu seviyorsunuz ve bu daha üzücü....
Şey yapın mesela, deneyin onu.
"ben şunu alıcam, gel beraber alalım"diye çıkın.. Birlikte alın ama onunla aynı şeyi almayın...
Hiç tarzım değil antikalar ama şimdi kendim dikicem masa örtüsü mutfağıma bakalım napacakTercihlerinizi değiştirin. Mesela antika eşyalar alin. Daha vintage biblolara ve aksesuarlara yönelin. Ya da bohem tarzı kumaşlarla dekore edin.
Çünkü sizin zevkiniz english home ürünleriyse eğer bütün evlerde var.
Ancak zevkiniz ve tarzınız farklıysa onları bulmakta zorlanır ve onlara o kadar para harcamaktan da vazgeçer.
Ayrıca sizi rol model almış. Yani kendini size benzetmeye çalışıyor. Bu kötü bir sey değil. Ozenmektir adi. Çok beğendiğini taklit etmek gibi. Bir sanatçı yerine komşusunu örnek aliyor :)
Bende onu seviyorum eşlerimiz de anlaştı birlikte geziyorz görüşüyoruzz çok iyiler ama bu kopya durumu abartıya döndü bir oldu iki oldu özeniyor beğeniyor dedim ama artık herşeyimiz aynı gibiBu kadar taklit ettiğine göre sizi çok seviyo olmalı. zararı yoksa onemsemeyin.benim kaynanamda her aldığım şeyi beğenir. Aynısını almaz kendisine ama perde almissam perde almaya kalkar
ama çok abartmış ya.Bende onu seviyorum eşlerimiz de anlaştı birlikte geziyorz görüşüyoruzz çok iyiler ama bu kopya durumu abartıya döndü bir oldu iki oldu özeniyor beğeniyor dedim ama artık herşeyimiz aynı gibi
yemek, saç, makyaj hakikaten abartı. Haklısın.Bende onu seviyorum eşlerimiz de anlaştı birlikte geziyorz görüşüyoruzz çok iyiler ama bu kopya durumu abartıya döndü bir oldu iki oldu özeniyor beğeniyor dedim ama artık herşeyimiz aynı gibi
Hoş görüyorum şuanlık ama ilerde nolur bilmem çünkü ikiz gibi olmak istemembunda bısey yok bence..mal da yalan mulk de yalan.en azından ıkı cıft sohbet edebılıyorsanız kotu bır sozunu davranısını gormedıysenız hoşgörün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?