Acaba her gürültü için geliyorlarmı yaa büyük bir şehirde yaşıyorum burada pek umursmaazlar diye düşünmüştüm teşekkür ederim cevap içinGürültü yapan komşuya 3 bin lira para cezasıhttps://www.memurlar.net/haber/808329/gurultu-yapan-komsuya-3-bin-lira-para-cezasi.html
Şikayet edebilirsiniz belki para cezası caydirici olabilir
İşe yaramasa bile sikayet ettiginizi bilsinlerAcaba her gürültü için geliyorlarmı yaa büyük bir şehirde yaşıyorum burada pek umursmaazlar diye düşünmüştüm teşekkür ederim cevap için
Malesef onlarda ev sahibi, gerçekten insanlıktan anlayacak gibi değiller okadar uyardık bizim için değilçocuk için dedik ama yok adamda genç birşey yani nasıl bukadar saygısız oluyorlar anlamıyorum yaaİşe yaramasa bile sikayet ettiginizi bilsinler
Duvara vurunca bile ses yapmayı arttiran insanlar hiç birseyden anlamazlar gerçi ama :/
Oturanlar kiracı ise evsahipleri ile görüşseniz belki uyarır ev sahibi
Malesef kendi evleri, hiçbirşey yapılamamsı çok kötü yaa kendi evimizde ruh hastası olacagız resmenpek birşey yapamazsınız bizdede vardı buna benzer bir komşu gece yaşıyorlardı resmen, kaç kere kadınla konuştuk, eşi ile görüştük (gündüz uyuyorlar dedi şaka gibi), ev sahibi ile görüştük ama bir yaptırım olmadı, polis bile çağırdım birkaç kez ama onlarda birşey yapmadı. en fazla ceza kesebiliyorlar.
ama bence siz bir kez daha uyarın , olmazsa apartman yöneticisi ile görüşün başka rahatsız olan varsa imza toplatın, gece 22:00 den sonra gürültü yaptıklarında polisi çağırın ve ev sahibide iletin muhakkak..
Yaa bunu denedim Ama ben onlar gibi saatlerce yapamıyorum ki sıkılıyorum yaa sakinliğe alışmışız biz ve zaten hiçte uyanmadılarOnlar uyuyunca da siz mi gürültü yapsanız
Kendi çocuklarıda benim çocukla yaşıt yani adam anlamıyorsa bile kadın bir anne olarak az da olsa düşünmezmi vicdansızlar yaaYa olmadı kulaklık falan takın. Günah çocuk korkuyormuş
Sinir oldum şimdi ya. Rezil edin bütün komşularaKendi çocuklarıda benim çocukla yaşıt yani adam anlamıyorsa bile kadın bir anne olarak az da olsa düşünmezmi vicdansızlar yaaçocugumun dengesni bozdular
İşte dün aynısını bize yaptı buadam da duvara vurdum diye saydırıyor bize terbiyesiz kendi eviymiş istediğini yaparmış bizemi sorcakmış vsBunun bir değişik modeli de bizim altta var embesil kadın sabah 7 de kalkıp odun kiriyor evin icinde. Söyleyince de küfür ediyor.
Ya bunu düşünüyorum ama polis gelir mi yaa , bir yerlerde okdudum polislerde gelmiyormuş artık gürültü vs şikayetleirne . Yoksa hemen arıycam yaniBelli bir saatten sonra gürültü yapmak yasak.
O saatten sonra polis çağırıp olayı anlatabilirsiniz. Ceza yiyince akılları başlarına gelir belki.
Bir şansınızı deneyin derim,bence gelirler.Ya bunu düşünüyorum ama polis gelir mi yaa , bir yerlerde okdudum polislerde gelmiyormuş artık gürültü vs şikayetleirne . Yoksa hemen arıycam yani
Yarın son kez gidip konuşacagım ve bir dahaki gürültüde polis çağırcagımı sçyliycem. Eger yinede devam ederseniz mahkmeye vereceğim diyimbelki anlarlar. Valla eşim adliyeci zaten bize sorun olmaz onlar ugraşır , ama işte anlayacak kapasiteleri varmı bilmiyorum yaa, resmen asosyal yaşıyolar o çocuk 5 aydır hiç dışarı çıkmadı gündüz uyuyor gece tepiniyor yazık o çocuga dengesi bozulmuşturBir şansınızı deneyin derim,bence gelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?