Üst komşum yardım edin lütfen.

Adamın çocuğa zıpla kızım demesi gerçekten de çok yanlış.Benim de tam tersi alt komşuyla başım dertte kendisi sabahtan akşama kadar yukardan gürültü geliyor mu diye bizi dinleyen takıntılı obsesif biri normal çocuk sesine bile tahammül edemeyen anlayışsız maalesef. halı silkelemem balkon yıkarken aşağı su akıyor öu diye dikkat eden birisiyim ama yok yaranılmıyo.Bi de benim çocuk yetiştirmeme laf etmez mi.Kendisi çok güzel yetiştirmiş vatana millete hayırlı bi evlat olmuş gibi konuşuyor.İnşallah kınadığının bin katını Allah ona verir başka bişey demiyorum bu kadına

Sizde sabah kalkonca sabahin korunde onlari uyandirin. Hatta bigun izin alin ayni sekilde gurultu yapin. Duvarlara bisielrle vurun . Soran olursa bisey cakiyodum diyin. Muzik acin bagira bagira sarki soyleyin.
Her odada gurultu olsun .
Ben 1.5 senedir ara ara boyle mudahale ediyorum

Yıllarca tepemizde tepindiler , bas bas tv izlediler. Bir de üstüne “biz çok çektik, siz de çekin biraz” dediler yüzsüzce. Bizimkiler gece çok geç yatıp sabahın köründe kalkıyorlardı. Evi satılığa çıkarınca amca gelip helallik istedi bizim yüzümüzden gidiyorsunuz diye. En üst kata taşınıp kısmen huzura kavuştuk. Yandan ses geliyor şimdi ama eskisi gibi değil.
Sizin durumunuzda olsam arada izin alıp gündüz sabahın köründen başlayıp öğlene kadar her odada tavana viledayla vururdum.

Siz anlayışlı davranmışsınız en azından valla keşke yanlış anlama olsa benimki açık ve net yani adam çocuktan beter

Siz kurtulmuşsunuz darısı bizim başımıza yaa

Uğraşıcaz zaten beni frenleyen eşim yaa malesef, neyse dün konuştuk eşimle numarasını bulmuş adamın bugün konuşcak ve artık yetwr ben bir daha sizi uyarmak için zahmet etmiycem gereken her yere şikayet edicem diye söyliycek eger alttan almazsa dedi bugün polisi aramakla başlarız dedi. Yani yorum yapamıyorum ben bu insanlara

Sizinkide kötü ama gerçekten duvarlar inceyse çok ses gidiyor gerçekten. Sadece çocuk olsa inanın ses etmiycem ama yani adam çocuktan daha çok bagırıyor daha çok tepiniyor bir kızıoooooom diyişi var inanın ev inliyor çok kabalar yaa bunu nasıl eğiticez bilemiyorum

Bu çok iyi fikir gwrçekten deneneblir yalnız ergenlikte takılı kalmış bu insanları nasıl eğitebiliriz bilmiyorum

1 sene önce Türkiye’ye annemi ziyarete gittim.
Komşumuz 4 yıldır tanıyorum.
Çok kriz geçirme raddesine geldim ama hep bir şekilde sustum.
Ayyy geçen sene hem hamileyim hem çocuğum var.
Kadın yok yani durmuyor özlemiş beni herhal.
O sesler o bağırmalar,kahkahalar gözüm döndü.
Çıktım kapıya önce uyardım,sonra bağırdım.
Baktım olmuyor giriştim kadına (siktirin gidin öyleyse beğenmiyorsanız lan. Dedi)
Allah ne verdiyse çok kaptırmışım kendimi(yılların birikmişliği)
Taşınıp gittikler sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…