@knickerbockerbande
Halıyı görünce tüm ayarlarım kaçtı. Çok sinirlendim.
Böyle insanlara bulaşmaya gelmez, halıyı filan çekip de bu insanları üstünüze sıçratmayın (ha bana kalsa halıyı çekme olasılığım çok yüksek).
Adam belalı bi tipse siz böyle yaptığınız anda anında kapınıza dayanır ve kavga çıkar. İnsanlar park yeri yüzünden bile birbirini öldürüyo. Şimdi kimsenin kimseye tahammülü, saygısı kalmamış. Çoğu insan aşırı şekilde bencil ve böyle insanlar ne kibarlıktan ne de kabalıktan anlar.
Şöyle yapmayı deneyebilirsiniz ; halı dururken çaya,kahveye çağırın o sırada evin karardığını gösterin. Bu durumun sizi rahatsız ettiğinden filan bahsedin tekrar. Komşuyuz kötü şekilde çözmeyelim şu işi, ben yapıcı olmaktan yanayım yoksa şimdiye kadar kavga dövüş de çözerdim bu işi, şurada yüz yüze bakıyoruz kötü olmaya gerek yok gibisinden bi konuşma yapın. Hem korkmadığınızın,sinmediğinizin mesajını vermiş olursunuz. Hem de ne kadar kibar olduğunuzun. Böyle de çözemiyorsanız, halıyı her koyduğunda kapısını çalıp halıyı kaldır balkon yıkıcam su sıçrar deyin. Bir süre sonra bıkıp koymaz belki.