- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
şikayet etmekle tehdit etseniz daha iyi davranırlar mı ki?
senin köpeğe taktığını düşünüyorum benim annem de kanserdi annemi alıp da pis balkona sokmazdık kafayı kullanırdık camını kapatırdık senin derdin köpek değil köpeğin sahipleri olmalı köpeği evinden etmeye çalışacağına sahiplerine söyle yapmayın de
Öyle bi yasak yok.Apartmanlarda hayvan beslemek yasak diye biliyorum. Şikayet edin?
annemler bu zamana kadar acıdığı için bir şey yapmadık ama artık devam ederlerse şikayet edeceğiz zaten yasal olarak beslenemiyormuş
Bazılarının hayvan sevgiside(!) mide bulandırıyor artık. İnsana gram merhametleri yokken gelip burda duyarlılık kasmış. Boşverin... Anneciğinize çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir. Rahat etmesi için elinizden geleni yapın.aralardaki yazdıklarımı okumadınız heralde köepeğe takmadım hatta üzülüyorum yorum yaparken diğer yorumları okumadan hayvan duyarı kasmayın burda. okusaydın köepeğe işkence ettiklerini de görürdün. defalarca uyardık 1 buçuk yıldır ama algıları zayıf demek ki senin deyiminle kafayı kullanamamışlar ? ayrıca ev benim mis gibi orman manzaram var ve annem istediği zaman da balkona çıkar sağlığı için çok yararlı yeterli oksijen alması kimse pisliklerini tepemden aşağı atamaz canım evimin neresinde isterse orasında otururum kimsenin beni rahatsız etmeye hakkı yok ve onların pislik davranışlarına göre davranamam.
söylediğiniz şey anlamsız onlar üstümden rahat rahat pislik atssınlar diye balkona çıkmıyım mı yani? önerdiğiniz çözüm SAÇMA.
Sizin gibi insanlardan Allah korusun, asla karşılaştırmasın.Bencede çok saçma ya bizim apartmanda olsa kıyamet kopardımüstakil bahçeli ev alsın beslemek istiyorsa
Bazılarının hayvan sevgiside(!) mide bulandırıyor artık. İnsana gram merhametleri yokken gelip burda duyarlılık kasmış. Boşverin... Anneciğinize çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir. Rahat etmesi için elinizden geleni yapın.
Sizin gibi insanlardan Allah korusun, asla karşılaştırmasın.
Kimi insan benim gibi zevki için besler.
Kimi çocuk sahibi olamamıştır onun acısını hafifletir.
Kimi, inanın ya da inanmayın, köpekleri sağlık problemleri için besler.
Öyle müstakil ev alsın demekle olmuyor.
Empati güzel şey, keşke herkes yapsa.
Birbirimizden ötede oynayalım olmaz mı? Nasıl olsa anlaşamayacağız, nasıl olsa bakış açımız farklı.İlla köpek mi beslemek mi zorunda? Balık beslesin, kuş beslesin, tavşan beslesin.bu şekilde insanları rahatsız etmeye hakları yok.
Normalde hali falan silkelemeyi bile alt komsuya haber vererek yapiyorlar annenizin durumuda biliyorlardir bu konuda hassas davranmalari gerek halilari niye kaldirmislarki bizde kopek besledik tirasini yaptirinca tuy dokme derdi olmuyo tuvalet egitiminide verdinmi zaten nereye yapicagini biliyor ustelik benim halima cisini kakasini yapmasin diyede bile bile alt kattakine rahatsizlik vermeye hakkim yok belliki umursamazlar evde kopek olmasa baska turlude ses yaparlar
Birbirimizden ötede oynayalım olmaz mı? Nasıl olsa anlaşamayacağız, nasıl olsa bakış açımız farklı.
Sorunuza cevap verip kendi adıma konuyu kapatıyorum, evet illa köpek beslemek zorundayım, köpekleri seviyorum. Zaten kuşla tavşanla bir değildir köpek, iletişim çok farklıdır.
Hem o hayvancağızada yazık.apartmanda yapamaz o.cinsi ne köpeğin?
Ben onu başkasına yazdım, neden durduk yere bana cevap yazdınız?siz bilinçli bir pet sahibisiniz hem canlıya hem de çevrenize olan hassasiyetiniz için tebrik ederim. evet sadece köpek sorun değil , aynı zamanda pisliklerini üstümüzden çırpıyorlar, sürekli bağırma ve evlerinde şiddet çevreye rahatsızlık verme, aidat vermeme. kimse tarafından sevilmiyorlar. insanlar acıdığı için alttan alındı.
apartmanda yaşama kültürleri yok. her türlü rahatsızlık verici tipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?