üst komşunun gürültüsü ve hastalık yaratıcı derecedeki pisliği

şikayet etmekle tehdit etseniz daha iyi davranırlar mı ki?

kadının kendisi yasal yollara başvurun dedi desem :) daha yasalardan haberleri yok apt yönetmeliğini okumamış konuşuyor yargitayın emsal kararı var. gerçi zaten bunda düşünebilme yetisi olsa köpeğinin kıllarını aşağıya çırpmaz , sandalye çekerken sürüklenmemesi kaldırılması gerektiğini bilirdi. zekaları düşük başka bir çıkarım yapamadım hareketlerinden.

senin köpeğe taktığını düşünüyorum benim annem de kanserdi annemi alıp da pis balkona sokmazdık kafayı kullanırdık camını kapatırdık senin derdin köpek değil köpeğin sahipleri olmalı köpeği evinden etmeye çalışacağına sahiplerine söyle yapmayın de

aralardaki yazdıklarımı okumadınız heralde köepeğe takmadım hatta üzülüyorum yorum yaparken diğer yorumları okumadan hayvan duyarı kasmayın burda. okusaydın köepeğe işkence ettiklerini de görürdün. defalarca uyardık 1 buçuk yıldır ama algıları zayıf demek ki senin deyiminle kafayı kullanamamışlar ? ayrıca ev benim mis gibi orman manzaram var ve annem istediği zaman da balkona çıkar sağlığı için çok yararlı yeterli oksijen alması kimse pisliklerini tepemden aşağı atamaz canım evimin neresinde isterse orasında otururum kimsenin beni rahatsız etmeye hakkı yok ve onların pislik davranışlarına göre davranamam.

söylediğiniz şey anlamsız onlar üstümden rahat rahat pislik atssınlar diye balkona çıkmıyım mı yani? önerdiğiniz çözüm SAÇMA.

aralardaki yazdıklarımı okumadınız heralde köepeğe takmadım hatta üzülüyorum yorum yaparken diğer yorumları okumadan hayvan duyarı kasmayın burda. okusaydın köepeğe işkence ettiklerini de görürdün. defalarca uyardık 1 buçuk yıldır ama algıları zayıf demek ki senin deyiminle kafayı kullanamamışlar ? ayrıca ev benim mis gibi orman manzaram var ve annem istediği zaman da balkona çıkar sağlığı için çok yararlı yeterli oksijen alması kimse pisliklerini tepemden aşağı atamaz canım evimin neresinde isterse orasında otururum kimsenin beni rahatsız etmeye hakkı yok ve onların pislik davranışlarına göre davranamam.

söylediğiniz şey anlamsız onlar üstümden rahat rahat pislik atssınlar diye balkona çıkmıyım mı yani? önerdiğiniz çözüm SAÇMA.
Bazılarının hayvan sevgiside(!) mide bulandırıyor artık. İnsana gram merhametleri yokken gelip burda duyarlılık kasmış. Boşverin... Anneciğinize çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir. Rahat etmesi için elinizden geleni yapın.

Bencede çok saçma ya bizim apartmanda olsa kıyamet kopardı :KK70: müstakil bahçeli ev alsın beslemek istiyorsa
Sizin gibi insanlardan Allah korusun, asla karşılaştırmasın.
Kimi insan benim gibi zevki için besler.
Kimi çocuk sahibi olamamıştır onun acısını hafifletir.
Kimi, inanın ya da inanmayın, köpekleri sağlık problemleri için besler.
Öyle müstakil ev alsın demekle olmuyor.
Empati güzel şey, keşke herkes yapsa.

Bazılarının hayvan sevgiside(!) mide bulandırıyor artık. İnsana gram merhametleri yokken gelip burda duyarlılık kasmış. Boşverin... Anneciğinize çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir. Rahat etmesi için elinizden geleni yapın.

sevgisiz yetişen insanlar topluma zararlı oluyor... çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah iyileşir. bu zor günlerde onu strese sokan bu pisliklerede hakkımı haram ediyorum.. aynı duruma düşerler inşallah. kemoterapi alırken komşularının köpek kıllarıyla , gürültüleriyle uğraşırlar inşallah.

Normalde hali falan silkelemeyi bile alt komsuya haber vererek yapiyorlar annenizin durumuda biliyorlardir bu konuda hassas davranmalari gerek halilari niye kaldirmislarki bizde kopek besledik tirasini yaptirinca tuy dokme derdi olmuyo tuvalet egitiminide verdinmi zaten nereye yapicagini biliyor ustelik benim halima cisini kakasini yapmasin diyede bile bile alt kattakine rahatsizlik vermeye hakkim yok belliki umursamazlar evde kopek olmasa baska turlude ses yaparlar

Sizin gibi insanlardan Allah korusun, asla karşılaştırmasın.
Kimi insan benim gibi zevki için besler.
Kimi çocuk sahibi olamamıştır onun acısını hafifletir.
Kimi, inanın ya da inanmayın, köpekleri sağlık problemleri için besler.
Öyle müstakil ev alsın demekle olmuyor.
Empati güzel şey, keşke herkes yapsa.

İlla köpek mi beslemek mi zorunda? Balık beslesin, kuş beslesin, tavşan beslesin.bu şekilde insanları rahatsız etmeye hakları yok.

İlla köpek mi beslemek mi zorunda? Balık beslesin, kuş beslesin, tavşan beslesin.bu şekilde insanları rahatsız etmeye hakları yok.
Birbirimizden ötede oynayalım olmaz mı? Nasıl olsa anlaşamayacağız, nasıl olsa bakış açımız farklı.
Sorunuza cevap verip kendi adıma konuyu kapatıyorum, evet illa köpek beslemek zorundayım, köpekleri seviyorum. Zaten kuşla tavşanla bir değildir köpek, iletişim çok farklıdır.

Normalde hali falan silkelemeyi bile alt komsuya haber vererek yapiyorlar annenizin durumuda biliyorlardir bu konuda hassas davranmalari gerek halilari niye kaldirmislarki bizde kopek besledik tirasini yaptirinca tuy dokme derdi olmuyo tuvalet egitiminide verdinmi zaten nereye yapicagini biliyor ustelik benim halima cisini kakasini yapmasin diyede bile bile alt kattakine rahatsizlik vermeye hakkim yok belliki umursamazlar evde kopek olmasa baska turlude ses yaparlar

siz bilinçli bir pet sahibisiniz hem canlıya hem de çevrenize olan hassasiyetiniz için tebrik ederim. evet sadece köpek sorun değil , aynı zamanda pisliklerini üstümüzden çırpıyorlar, sürekli bağırma ve evlerinde şiddet çevreye rahatsızlık verme, aidat vermeme. kimse tarafından sevilmiyorlar. insanlar acıdığı için alttan alındı.

apartmanda yaşama kültürleri yok. her türlü rahatsızlık verici tipler.

Birbirimizden ötede oynayalım olmaz mı? Nasıl olsa anlaşamayacağız, nasıl olsa bakış açımız farklı.
Sorunuza cevap verip kendi adıma konuyu kapatıyorum, evet illa köpek beslemek zorundayım, köpekleri seviyorum. Zaten kuşla tavşanla bir değildir köpek, iletişim çok farklıdır.

köpek beslemenin bir adabı vardır kimse kimsenin köpek almasına karışmıyor. eğer o köpeğin kıllarını üstüme atarsan, eğer o köpeği üstümde koşturursan karışırım , yasa var hukuk var. kimsenin keyfi için rahatsız olamam.

Hem o hayvancağızada yazık.apartmanda yapamaz o.cinsi ne köpeğin?

cinsini bilemiyorum ama köpeğe işkence ediyorlar zaten. kendi keyifleri için almışlar zavallı havyan rezil rüsva bir hayat yaşıyor. apartmanda köpek alan insanlar eğer gerekli koşulları hem hayvan hem de çevre için sağlayamıyorlarsa o insanlar benim açımdan görgüsüz hayvan açısından ise canidir.

Bende ki komsu kopek beslemiyor. İnsan besliyor canım evde bir ergen var yürümüyor koşuyor oğlumun caminin onu sigara külü birde spor yapıyor ev de koş koş sinir geldi ne gece ne gündüz diyor.Suan bile zıplıyor sanki yürümüyor öyle iyi onliyorum ki seni.

Oncelikle annenize acil sifalar diliyorum.
Bu tur kopek sahiplerinin bizim yuzumuzu kara cikardiklari icin hepsinden nefret ediyoruz.Bu insanlar sokakta kopeklerinin kakasinida toplamazlar,tasmasizda gezdirirler baskalarini ve kopegini dusunmeden."Evde" kopek beslememizden dolayi (5 kilo kopegim) sikayet edilen biri olarak zabitalar evinize geliyor,kopegi goruyor asi karnesini istiyor bakiyor ve gidiyorlar.Eger daha ilerisi olursa desibeli olcmek icin sistem kuruyorlar bu desibele ulasmakta cok zor.Buyuk ve pitt cinsi kopeginiz olursa tepki degisebilir ancak,bilmiyorum.
Apartman yonetmeligine sonradan eklenmisse beslenemez maddesi bu madde eklenmeden once komsulariniz oturuyorsa bi ise yaramaz.
Anlattiginiza gore sadece bu problemleride yok kisilerin,bana sorarsaniz kopegi balkona biraktigi zamanlarda fotografini cekip haytapa gonderip durumu anlatirsaniz ki hic disari cikarmadiklarini vs. Ilgileniceklerini dusunuyorum.Ayrica esini doverken polis cagirirsaniz kadin en azindan kocamdir yapar dese bile artik bir seylerden iyice rahatsiz oldugunuzu bastira bastira anlatmis olucaginizi dusunuyorum.
Daha kendine dogru duzgun bakamayan kisilerin hatta benligine saygisi olmayan insanlarin kendisine muhtac olan bir canliyi oyuncak olarak gorup istedigi zaman ilgilenip istemedigi zamanda kenara atmasina ilgilenmemesine de asiri sinir oluyorum.
.Izin verirseniz konunuzu daha fazla gorus almak icin bildigim sayfalarda paylasmak istiyorum.
Bu arada apartman yasaminda kopek beslemek gercekten zordur,cunku siz mustakil evlerde kopeginizi disari salip cis kaka yapmasi icin kendi basina birakirken biz her sabah aksam disari cikaririz.Enerjisini atmak icin onunla uzunca bi sure dolasiriz ve oyun oynariz.Ama hayvan sevgisini tatmis bir insan icin bunlar onun yaninda zorluk degil tam tersine eglencelidir.Pitbullarinda kendilerinden dolayi katil degil insanlardan dolayi katil unvanini aldigini belirtmek istiyorum.
Bu iskenceden kurtulmaniz dilegimle.

Apartman hayatı maalesef herkese göre değil, birbirine saygı duyarak yaşamak çoğu insana zul geliyor. Kişi kendisine yapılmamasını istemeyeceği şeyi başkasına da yapmamalı. Evde köpek de beslese, kedi de ya da söz konusu çocuklarıysa dikkat etmeli. Hepimiz zor şehir hayatında mücadele halindeyiz, evimizde geceleri sakin bir şekilde dinlenmek ya da sabahları gürültüsüz uyanmak istiyoruz, sizin de bunu istemeniz en doğal hakkınız elbette.

Bu arada yukarıdaki arkadaşımı duyarlılığından ötürü tebrik ediyorum, pet beslemek kedi olsun köpek olsun apartmanda çok zor. Ama hayvan sevgisi öyle bir duygu ki onlar için her şeye değer.

Ve umarım siz de bu sıkıntılı durumdan bir an önce kurtulabilirsiniz.

siz bilinçli bir pet sahibisiniz hem canlıya hem de çevrenize olan hassasiyetiniz için tebrik ederim. evet sadece köpek sorun değil , aynı zamanda pisliklerini üstümüzden çırpıyorlar, sürekli bağırma ve evlerinde şiddet çevreye rahatsızlık verme, aidat vermeme. kimse tarafından sevilmiyorlar. insanlar acıdığı için alttan alındı.

apartmanda yaşama kültürleri yok. her türlü rahatsızlık verici tipler.
Ben onu başkasına yazdım, neden durduk yere bana cevap yazdınız?

Back
X