üst komşunun gürültüsü ve hastalık yaratıcı derecedeki pisliği

Havliyomus cocuklara. Zaten bilirsiniz normalde cocuklar hayvanlari cok sever. Ama pitbul dedigimiz cinsin goruntusu bile korkutucu.

Havlıyor"muş" ilk defa mi kopek havlamis bu cocuklara ?? ..Baska bir kopekte cocuklara havlayabilir. Sokaktaki kopeklerde havliyor ... eger cocuklara havlamaktan baska zarari yoksa sahibine insan degil vs demeniz yakisiksiz sen veya baskasi goruntusunu sevmediniz diye atacak degil kimse köpeğini..
Siz bence biraz insan olun.

bence Köpekleri apartman dairesine tıkmak başta onlar için yanlış . ben çok hayvan besledim köpeğim de oldu ama bahçeli evde oturuyordum . şikayet etmelisiniz . kemoterapi zaten zor bir süreç hastaların biraz huzurlu ortamda da kalması gerekiyor . enfeksiyon zaten başka bir olay . Köpeğin Doğası ev olmadığı için o evde koşmaması gerektiğini bilmeyecek . keşke hayvan sahiplenilirken şartlar düşünülse .

Onca şikayer eden oldu şu konıda, bu kadar şikayet edeceğinize bir yaraya da siz merhem olun. Birileri beslemesin de ne yapsın o hayvanlar, artık yaşam alanları kalmadı, barınaklar ölüm yuvası. Şikayet ile ne amaçlıyorsunuz? Hayvanları mı atsınlar yani?
Yavru köpek ağlıyor yazmışsınız, her küçük canlı annesini arar büyüyene kadar ve sıcak bir kucak ister.
Buyrun size doğal yaşam alanındaki bir köpek...
FB_IMG_1442120982023.webp

Havlıyor"muş" ilk defa mi kopek havlamis bu cocuklara ?? ..Baska bir kopekte cocuklara havlayabilir. Sokaktaki kopeklerde havliyor ... eger cocuklara havlamaktan baska zarari yoksa sahibine insan degil vs demeniz yakisiksiz sen veya baskasi goruntusunu sevmediniz diye atacak degil kimse köpeğini..
Siz bence biraz insan olun.
Yesin de mi cocuklari! Boyle isirsin falan. Bence burada insan olmayan biri varsa o da sensin seviyesiz. Senin gibilerden bahsettim tam olarak. Sanki tavuktan kediden bahsediyorum. Bahsettigim gorunce yetiskinlerin bile korktugu pitbul!! Beslenmesi yasak bi cinsi bile bu derece hem de cocuklara karsi savunan bence hayvansever deil baska biseydir.

Yesin de mi cocuklari! Boyle isirsin falan. Bence burada insan olmayan biri varsa o da sensin seviyesiz. Senin gibilerden bahsettim tam olarak. Sanki tavuktan kediden bahsediyorum. Bahsettigim gorunce yetiskinlerin bile korktugu pitbul!! Beslenmesi yasak bi cinsi bile bu derece hem de cocuklara karsi savunan bence hayvansever deil baska biseydir.

Seviyesiz olan sensin kulaktan duydugun "havlıyor muş" ile millete laf soyluyorsun utanmadan baktin olmadi " yesin demi cocuklari öldürsün filan " noluyor yani bu cirkeflik ???
Yasaksa madem sikayet etseydin ya ,alabiliyorlarsa alsınlar bik bik ötme oradan.
3-5 haber manşetinden ögrendiğin şeyle konuşma buralarda pitbul şoyle pitbul böyle .. cahil insanla tartışmak ayrı sinir bozucu ,işine bak .. insan olmanada gerek yok. NOKTA

Ya
Seviyesiz olan sensin kulaktan duydugun "havlıyor muş" ile millete laf soyluyorsun utanmadan baktin olmadi " yesin demi cocuklari öldürsün filan " noluyor yani bu cirkeflik ???
Yasaksa madem sikayet etseydin ya ,alabiliyorlarsa alsınlar bik bik ötme oradan.
3-5 haber manşetinden ögrendiğin şeyle konuşma buralarda pitbul şoyle pitbul böyle .. cahil insanla tartışmak ayrı sinir bozucu ,işine bak .. insan olmanada gerek yok. NOKTA
Ay ne beyinsizsin sen kulaktan dolma derken cocuk yegenim kus beyinli. Oten de sensin cahil de sen. Sevgisiz siddet iceren bi ortamda buyudugun cok belli. Sikayet ettik icabina bakildi zaten sana senin turunu sevmenle mutluluklar. Neyse baba sevgisizligi kotu bisey sonra boyle parlamalar yapiyo insanda. Bosuna cevap verme yaznicam senin gibi uslupsuzla isim olmaz

Ya

Ay ne beyinsizsin sen kulaktan dolma derken cocuk yegenim kus beyinli. Oten de sensin cahil de sen. Sevgisiz siddet iceren bi ortamda buyudugun cok belli. Sikayet ettik icabina bakildi zaten sana senin turunu sevmenle mutluluklar. Neyse baba sevgisizligi kotu bisey sonra boyle parlamalar yapiyo insanda. Bosuna cevap verme yaznicam senin gibi uslupsuzla isim olmaz

Hee uydur uydur icabına bakmışlarmış eminim öyle olmuştur.
Kimsenin elinden "pitbull" diye köpek toplamiyorlar helede totosu bklu cocugunuza havladı diye :D

Bende büyük bir sitede oturuyordum katta 7daire var ve herkes çalişiyor adam bunun rahatliği ile 3 köpeğini hole salıyordu artık bizim paspaslar leş gibi oluyor ve kattakı kokudan miğdem bulanmıatı adam öyle rahattı ki sort ve atletle geziyordu uyardık anlamadı.zabıtaya haber verdim geldi ikincicde site yönetimine haner berdim onlarda zabıta çağirdi üçüncüye burası nasıl site dedim o adamın ev sahıbıyle tanısıklıgın vardı ama tel nosu yoktu site tönetimine gittim tel nı almaya şikayetimi twkrar dile getirdim yine zabıta geldi ne oldu bilmiyorum site yönetimi yolladı adamı 1 ayda temizlendi kat o kokudan allah kolaylık versin

Eğer köpek evde şiddet görmüyorsa,seviliyorsa pis de olsa şikayet etmeyin derim.Evinden alındığı zaman gideceği barınak evden çok daha kötü şartlar sunacak.Elbette ağır durumda olan hayvanlar için barınak kurtarıcıdır.Ama bir evin tek hayvanını alıp bir kafeste bir sürü köpekle görseniz,içiniz acır.Köpekler eğer Bulundukları ortamdaki köpeklere baskın gelemezlerse diğer köpeklerden şiddet görürler.Ve ev köpeğiyse eğer zaten biraz pısırık olur,yani özellikle saldırgan yetişmediyse tabi.Size tavsiyem aileyi şikayet etmeniz yöneticinize.Hayvancağızı yuvasından etmeyin.O da bir can.Bir sabah uyanıp kendini evinde değil,yabancı hayvanların arasında bulursa çok üzülürüz.

evde köpek beslemeleri sorun değil beslemeyi bilmemeleri sorun. ortada bir gürültü sorunu var ama çözmüyorlar. havyanın vebaline girmek değil yani olay. kimse hayvan beslemeyin demiyor usulünce beslenmeli. kimse durup dururken ay bu köpek burdan gitsin demiyor yani... biz şuan bile köpeğin yaşayışına acıyoruz üst mesajda başka bir arkadaşa da belirtmiştim. hayvana üzülüyorum. bunu onlara yaşatan insanlarda asıl vebale girenler.

eğer hayvan şiddet görüyorsa Yaşadığınız Şehirdeki hayvanseverlerden yardım alabilirsiniz.Belki köpekciğe yeni bir yuva bulabilirler ya da aileyi uyarıp korkutabilirler.

bence Köpekleri apartman dairesine tıkmak başta onlar için yanlış . ben çok hayvan besledim köpeğim de oldu ama bahçeli evde oturuyordum . şikayet etmelisiniz . kemoterapi zaten zor bir süreç hastaların biraz huzurlu ortamda da kalması gerekiyor . enfeksiyon zaten başka bir olay . Köpeğin Doğası ev olmadığı için o evde koşmaması gerektiğini bilmeyecek . keşke hayvan sahiplenilirken şartlar düşünülse .

bende köpek beslemek istiyorum ama kendi zevkim için bütün gün havasız koşmasının engellendiği tamamen kısıtlı bir hayata bir canlıyı sürükleyemem. müstakil evim olsa bende almak isterdim. böyle şeyler yaşıyorsak apartman hayatı gerçekten öğrenilmesi gereken bir şeymiş demek ki annem hem hasta stres oluyor hem de çok mikroba açık. kadın köpeğini tarayıp kıllarını aşağıya atıyor karşı apartmandaki insanlar bile iğreniyor. kadını köpeğin yüzüne vururken bile gördüm resmen dövüyor. balkona kitliyorlar. çok yazık hem köpeğe hem de bize pisliklerini çekiyoruz.

eğer hayvan şiddet görüyorsa Yaşadığınız Şehirdeki hayvanseverlerden yardım alabilirsiniz.Belki köpekciğe yeni bir yuva bulabilirler ya da aileyi uyarıp korkutabilirler.

açıkcası zaten epey şiddetli bir aileler. o evde koca kadına şiddet gösteriyor, anne de çocuğuna ve köpeğine. valla herkes adamdan korkuyor shrek gibi bir şey karısı da dayağa alışmış benim kocam beni dövüyor sizi de döver psikolojisine girmiş.

geçen günlerde asansör beklerken kadın apt önünde köpeğiyle oturuyordu. köpek kendini sevdirmek için başını uzattı tatlım ya kadın köpeğe tokat attı sonra da kafasına vurdu. gözlerim doldu üzüldüm...

Komsuluk adabini bilmeyen insanlardan biz de cok cektik. Hatta konu acmistim burda tepemizde hergun abartmiyorum her gun ceviz kiriyolar diye. Simdi mustakil bi binaya tasindik da kurtulduk. Ne kafamizdan bisey salliyolar ne saatlerce dugun zimbirtisi cekiyoruz. Artik kimsenin kimseye ne saygisi ne tahammulu kalmis.

tek kurtuluş o gibi. bunlar gitse başka biri gelecek gene aynı terana bu yaştaki insanları eğitmek imkansız ancak cezalandırılırlarsa belki ceplerinden para çıkma korkusuyla yapmazlar. saygısızlar mağarada yaşıyorlar sanki sizin adınıza sevindim. darısı başımıza :KK14:

açıkcası zaten epey şiddetli bir aileler. o evde koca kadına şiddet gösteriyor, anne de çocuğuna ve köpeğine. valla herkes adamdan korkuyor shrek gibi bir şey karısı da dayağa alışmış benim kocam beni dövüyor sizi de döver psikolojisine girmiş.

geçen günlerde asansör beklerken kadın apt önünde köpeğiyle oturuyordu. köpek kendini sevdirmek için başını uzattı tatlım ya kadın köpeğe tokat attı sonra da kafasına vurdu. gözlerim doldu üzüldüm...

şikayet etmekle tehdit etseniz daha iyi davranırlar mı ki?

bende köpek beslemek istiyorum ama kendi zevkim için bütün gün havasız koşmasının engellendiği tamamen kısıtlı bir hayata bir canlıyı sürükleyemem. müstakil evim olsa bende almak isterdim. böyle şeyler yaşıyorsak apartman hayatı gerçekten öğrenilmesi gereken bir şeymiş demek ki annem hem hasta stres oluyor hem de çok mikroba açık. kadın köpeğini tarayıp kıllarını aşağıya atıyor karşı apartmandaki insanlar bile iğreniyor. kadını köpeğin yüzüne vururken bile gördüm resmen dövüyor. balkona kitliyorlar. çok yazık hem köpeğe hem de bize pisliklerini çekiyoruz.
gercekten köpeğe yazık ya

Çoğu köpek sahibi şikayetin kurallarını biliyor artık. Belediyeye şikayet etseniz havlama üzerinden işlem yapılıyor evinize desibel ölçer koyulur ve belli bir yüzdeyi geçmezse bişey yapmıyorlar malesef. Benim ogrenciyken besledigim eski kopegimde iri bir kopekti kirada oturuyordum ev sahibime sikayet edip evden cikartmislardi ama belediyeden pek yarar goremezsiniz sikayet hakkinda apartman olarak birseyler yapabilirsiniz

Annene geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur..
Komşunuzun tamamen bilinçsiz köpek sahibi olmasından kaynaklı bu sorunlar. Bizimde apartmanda köpek besleyen bir aile var önce çok ses geliyordu (onlarda bir sorundan dolayı köpek sahibi oldular. Kimi istedi kimi istemedi.. )Ama eğitim aldırmışlar şuan hep havlamıyor zararlı gördüğü kişilere havlıyor. Bu eğitimler nasıl olur köpek için zararlı ya da yararlı bilmem ama baya özel ilgileniyolar şuan hiç sıkıntı yok apartmanda.. Bu tamamen kişilerin bilinçsiz olmasıyla alakalı köpek pisliği değil ama çöp torbasını balkondan fırlatanı da gördük balkonda olduğumuz halde sigara küllerini tepemize dökenide. Öyle insanlar kaba kuvvetten kötü laftan anlıyor .benim de babam hiç altta kalmaz bir güzel paylar üstüne de apt.da yazı yazıldı rencide edecek şekilde babamda yönetici oldugundan ama gel gör utanıp düzeltenide var hala ara ara yapanıda var. Saç kılları mı görmedik kesilen tırnakları mı. İnsan çayı demlikten boşaltır mı ya onu bile gördük. Ve bizde site içerisinde oturuyoruz çöp konteynırına ya da kapıcıya vermeye üşenip o şekilde balkondan fırlatan var. Dediğin gibi zenginlik ya da fakirlikle alakalı değil tamamen görmemişlik ve saygısızlıkla alakalı.. Bunları insan içinde yapan insanların ne komşuluk ilişkisi ne aile hayatı var. Kapılarına dahi basılmaz kaldı ki komşuluk yapan insan bulacaklar.
Sende şikayet yine et ama apt.da birlik olup sertçe uyarılsın baban ya da aileden başka sert çıkacak birisi uyarsın.

Annene geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur..
Komşunuzun tamamen bilinçsiz köpek sahibi olmasından kaynaklı bu sorunlar. Bizimde apartmanda köpek besleyen bir aile var önce çok ses geliyordu (onlarda bir sorundan dolayı köpek sahibi oldular. Kimi istedi kimi istemedi.. )Ama eğitim aldırmışlar şuan hep havlamıyor zararlı gördüğü kişilere havlıyor. Bu eğitimler nasıl olur köpek için zararlı ya da yararlı bilmem ama baya özel ilgileniyolar şuan hiç sıkıntı yok apartmanda.. Bu tamamen kişilerin bilinçsiz olmasıyla alakalı köpek pisliği değil ama çöp torbasını balkondan fırlatanı da gördük balkonda olduğumuz halde sigara küllerini tepemize dökenide. Öyle insanlar kaba kuvvetten kötü laftan anlıyor .benim de babam hiç altta kalmaz bir güzel paylar üstüne de apt.da yazı yazıldı rencide edecek şekilde babamda yönetici oldugundan ama gel gör utanıp düzeltenide var hala ara ara yapanıda var. Saç kılları mı görmedik kesilen tırnakları mı. İnsan çayı demlikten boşaltır mı ya onu bile gördük. Ve bizde site içerisinde oturuyoruz çöp konteynırına ya da kapıcıya vermeye üşenip o şekilde balkondan fırlatan var. Dediğin gibi zenginlik ya da fakirlikle alakalı değil tamamen görmemişlik ve saygısızlıkla alakalı.. Bunları insan içinde yapan insanların ne komşuluk ilişkisi ne aile hayatı var. Kapılarına dahi basılmaz kaldı ki komşuluk yapan insan bulacaklar.
Sende şikayet yine et ama apt.da birlik olup sertçe uyarılsın baban ya da aileden başka sert çıkacak birisi uyarsın.

çok teşekkür ederim inşallah atlatacak olumlu sonuçlar alıyoruz.

dediğiniz gibi köpek bile öğreniyor valla ama işte onun kadar bile ıq yok bunlarda, hala ök*z gibi sandalye masa çekiyorlar, kılları aşağıya atıyorlar. kadın bir de kocasından dayak yiyor ya kocası onu dövdüğü gibi herkesi dövecek zannediyor :KK48: hastalıklı insanlar açıkçası bu apartmanda ne aradıklarını bizde anlamadık. babam anladıkları dilden uyardı , oldukça sert bir şekilde bağırdı çağırdı o ayılıklarından eser kalmadı aşağı inemediler. açıkçası kadın sorunlu adama yazık adam zaten kadına laf anlatamadığı için şiddete başvuruyor tabi ki onaylamıyoruz ve kavgalarından gürültülerinden bıktık. sonradan görmeler bastırıp parayı almışlar evi net. sizin tespitiniz çok doğru ne aile hayatları var ne de komşuluk ilişkileri mağarada yaşarmışcasına yaşıyorlar. o tırnak kesme olayını da ben karşı apartmanda bir çiftte gördüm bildiğiniz balkondan aşağı tırnak kesiyorlardı gerçekten İĞRENÇ. ülkece delirdik mi ne oldu artık anlam veremiyorum.

Back
X