Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

anneruhu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
157
32
73
35
Arkadaşlar ne yapmalıyım sessizce birşey yokmusmu gibi davranayım kıme şikayet edeyim ne yapayım?

2 haftadır 2 günde bir Üst komşunun 12'den sonra biz yatak odamıza geçtiğimizde yatak gıcırtısı ve inlemelerini dinlemek zorunda kalıyoruz yarım saat ...Tabiki bizimde bir mahremimiz var ama kocamın yanında başka kadının çığlıklarını yatak gıcırtısını dinlemekten hem utanıyorum hem sinirleniyorum...eşimde bende duymuyormusuz gibi davranıyoruz...ufak bir kağıda not yazıp geceleri daha az gürültü yapmalısınız diye kapıya yapıştırmak istiyorum...oturduğum yer bir site ....ve üstümüzdekiler kiracı

Daha başlığı okuyunca aklıma not fikri gelmişti :)

Hatta biraz esprili bile yaklaşabilirsiniz, mesela "Sevgili komşularımız, binanın duvarları sandığınızdan daha fazla ses geçiriyor. Her gece komşularınız olarak size istemeden 'kulak misafiri' oluyoruz. Yatak odasında yaşananların yatak odasında kalması dileğiyle..." gibi :))

çok mantıklı bir cözüm .hatta şöyle yaz: binanın ses yalıtımı ii yapılmadıgından yatak odanızdaki çıkardıgınız sesleri net duyabiliyoruz ,daha sessiz olun ki çift yastıkla kafamızı kapatmak zorunda kalmayalım .

tanımıyorum yüzlerini hiç görmedim zaten site ortamlarını biliyorsanız kımse kımseyı tanımaz komşuluk yok öyle bir not yazsam alt komşudur diye tahmin ederlerse huzursuz olurum :26: bir kez daha bu tarz bir şeye maruz kalırsam yapıcam notunda fotosunu ceker buraya yapıştırırım:)

ayyy ne huzursuz olucan, onların olması lazımmm ! müstakil ev degil sonuçta.

Bizimkilerde aynı .
Aman Allahım geçen haftaydı sanırım gece uyandım öylesine bir ses geliyor bir ses geliyor tiksindim inan .
Bilmeyen biri bizim evden geliyor sanır .
Arkadaşım bizde kalmıştı bir kere " Adam sanki beni şey etti nasıl sesleri var onların " demişti .
Arada sorar sizin azgınlar ne yapıyor diye .

Eski oturduğum sitede bizim gibi yeni evli bir çift vardı.
onların ki biraz sado-mazo'ya giriyordu
Adam önce kadını bir güzel dövüyor, çığlık çığlığa kadın adama küfür ediyor. yarım saat sonra da ekşınnn başlıyordu.
artık yatakodasına girmek istemiyordum, nerede ise her akşam aynı terane.

şimdi gülüyorum ama o zaman sinir bozucuydu

ben bekarımya şimdi benim üst odamda öyle bi ses olsa napim der dinlerdim bakalım buakşam aksiyon varmı diyeee şaka bi yana çok iğrenç bişey bizde alt kattakilerin banyo muhabbetinden bıktık yaşlı başlı insanlar ama bukadar terbiyesiz olunmaz genç olsalar inanın sizinkinden daha beter sesler duyardık onlardan allah utanma duygusu versin böylelerine

Son düzenleme:
Yani böyle bir notta,kesinlikle alt komuşu olduğunu anlayacaktır.Bir de,komşunun böyle durumunu tüm siteye naklen yaymaya onları utandırmaya gerek var mı? Onlar notu farkedene kadar okuyan insanlar olmayacak mı? Kulaktan kulağa çok yayılır bu tip şeyler.Komşumuzun bir ayıbı varsa bunu yaymak değil örtmek gerek.Hele ki böyle müstehcen bir konuda.Sanırım iki haftadır olan bir durum.Öncesinde yoktu.Veya çok mu rahatsız ediyor,gidersiniz kadına,alt kat komşusu olduğunu söyler, uygun bir dille anlatırsınız.Farkında değildir.Aynı şey sizin de başınıza gelebilir.

Bizim alt kattaki teyzenin çığlıklarını duymuştum ben de
Yüzüne bakamadım sonra utandım

Ay sinirim bozukken çok güldürdünüz beni:))))))))))))

evet benimde aklıma geldi başkalarıda okur diye ...ya tek olsam atar kafamı yatarım inan eşimle dinlemek uyuz ediyor beni...tamamda bizde yeni evliyiz bizde devamlı uyumuyoruz ama böylede yaygara koparmıyoruz insan biraz düşünür sesim gidiyormu diye hadi yatak gıcırtısı belki yatakları sağlam değil yapcak bişe yok ama kadının sesli çığlıklarından böğ geldi

tekrar aynı durum olursa tavana veya duvara vurun, işe yarayacaktır.

fikrim geldi ayol: ses gelince üst kata çıkın kapıyı çalın çığlık duydukta acaba hırsızmı girdi başına bişeymi geldi diye soralım dedik iyimisiniz dersiniz

fikrim geldi ayol: ses gelince üst kata çıkın kapıyı çalın çığlık duydukta acaba hırsızmı girdi başına bişeymi geldi diye soralım dedik iyimisiniz dersiniz

işyerinde sesli gülemiyorum birazdan patlayacağım sayenizde

Acaba bizdende ses gidiyormu diye düşünüyor insan okuyunca

sizin sesinizde alt kata gidiyormudur acaba:26:

ne manyak seyler yaaaaaaaa sana hak verıyorum bende olsam senın gıbı dusunurdum ben tmm da esım aman allahımm

Resmen film ceviriyorlar bide son ses bağırmak nesi ya siz düşünmezmisiniz sesimiz gidiyordur deyip...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…