harıkasınnnnnnnn bende aynı dusundummmm
Resmen film ceviriyorlar bide son ses bağırmak nesi ya siz düşünmezmisiniz sesimiz gidiyordur deyip...?
şöyle söyleyelim yatağa geçtikleri andan itibaren seslerden tüm gelişmeleri anlıyorsun...başta uzun bir yatak gıcırtısı süreciDaha sonrada hanım ablamızın çığlıkları ve bir iniltiyle finsh abartmıyorum :|...tabi 1 kere değil bu sonra baska bir sürec başlıyor şanslı ve yorgunsak uyuyoruz değilsek bitirmelerini bekliyoruz ben kendi adıma konusayım eşim belki uyyordur o benden önce dalar uykuya hep yada çaktırmıyor
şöyle söyleyelim yatağa geçtikleri andan itibaren seslerden tüm gelişmeleri anlıyorsun...başta uzun bir yatak gıcırtısı süreciDaha sonrada hanım ablamızın çığlıkları ve bir iniltiyle finsh abartmıyorum :|...tabi 1 kere değil bu sonra baska bir sürec başlıyor şanslı ve yorgunsak uyuyoruz değilsek bitirmelerini bekliyoruz ben kendi adıma konusayım eşim belki uyyordur o benden önce dalar uykuya hep yada çaktırmıyor
yani ortada özellikle duyun diye yapılan bir gürültü yoksa eğer, not bırakmak falan bunlar bence o sesleri çıkarmalarından daha ayıp geliyor, düşünsenize size alt komşunuz böyle bir not bıraksa?? hani ortada evlilik gibi gayet doğal bir kurum var, bundan doğal ne olabilir? ama dediğim gibi özellikle duyun diye yapılıyorsa o zaman taciz gibi algılanması normal olur.
en edepliniz benim çıt yok
Birde şu var o kadını her gördüğümde kadının yataktaki pozisyon aklıma gelir , ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?