Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

Yatağın gıcırtı seslde geliryor mu?
Yoksa sade bağrışmamı?

şöyle söyleyelim yatağa geçtikleri andan itibaren seslerden tüm gelişmeleri anlıyorsun...başta uzun bir yatak gıcırtısı süreci Daha sonrada hanım ablamızın çığlıkları ve bir iniltiyle finsh abartmıyorum :|...tabi 1 kere değil bu sonra baska bir sürec başlıyor şanslı ve yorgunsak uyuyoruz değilsek bitirmelerini bekliyoruz ben kendi adıma konusayım eşim belki uyyordur o benden önce dalar uykuya hep yada çaktırmıyor

ben bu konu yüzünden hep stresli yaşıyorum acaba bizimde sesimizi duyuyolarmı diye çok dikkatli olmaya çalışıyoruz ama gece sessizliğinde duyuluyomudur :44: üstttekilerin kapıları gıcırdıyo bayadır onu söylemek istiyorum ama biz senin yatak odandaki sesleri dinliyoruz ya diye bi cevap gelirse diye çok korkuyorum

bizim binada hapşursan duyuluyor.

biz üst katı duyuyoruz. onlar üst katlarını. alt kat bizi

e ne yapalım yani.

yeme gibi ihtiyaç.

ben komşudan inleme sesi geldiğinde ayy ne terbiyesizler edep yahu diye düşünmüyorum .

hatta takılmıyorum bile.

hayatın içinde olan normal bir durum.

ufak çocuk ya da ergen olsaydı aynı odaya denk gelen belki sorun olurdu.

inşaat şirketleri incecik duvarlar yaptıysa milletin suçu ne.

cinselliğini yaşarken komşuyu nasıl rahatsız ediyorlar? son ses açık. alem mi yapıyorlar çıplaklar girip çıkıyor mu eve?

camlar mı sonuna kadar açık?

yatak gıcırtısı ve inleme gayet normal. bilgisayarları alıp karşılıklı sanan seks mi yapacak karı koca?

Resmen film ceviriyorlar bide son ses bağırmak nesi ya siz düşünmezmisiniz sesimiz gidiyordur deyip...?

yani ortada özellikle duyun diye yapılan bir gürültü yoksa eğer, not bırakmak falan bunlar bence o sesleri çıkarmalarından daha ayıp geliyor, düşünsenize size alt komşunuz böyle bir not bıraksa?? hani ortada evlilik gibi gayet doğal bir kurum var, bundan doğal ne olabilir? ama dediğim gibi özellikle duyun diye yapılıyorsa o zaman taciz gibi algılanması normal olur.

Hahahahaha kusura bakmayin cok komik geldi
Sizin icin artik sinir bozucudur eminim, vallah bende arda alt komsuya ses gider diye korkuyom bide ihtiyarlar ama almanlar allahtan.
Eh bide cocuklar olunca insan zaten biraz tedbirli oluyor...
Not fena fikir degil, ama ulu orta degilde komsunun kapinin altindan attiri verin derim...

bekarken komşumuzun acayip kahkaya karışık çığlıkları gelirdi yorganı başıma çekerdim kendimce utanırdım.

şuan evliyim adamlar sonuçta zina yapmıyor.

Benim üst katımda 50 yaş civarı çift vardı. İnlemeleri hatta daha da abartı kadının hadi kocacımlarını biz aşağıdan duyuyorduk. Bir gün kadına maaşallah x abla bu yaşta performansın bayağı iyi sanırım en azından öyle duyuluyor dedim (ki ben bu lafı hani anlasın ve kendine çeki-düzen versin biraz diye söyledim) ama kadın bozulmak yerine herhalde canım sizde gençmisiniz içiniz göçmüş sizin, hiç sesiniz gelmiyor nasıl gençsiniz siz diye cevap verdi bana gerisini siz düşünün artık.

Bence önce saygyılarını ilet ve huzursuzluğun nedenini mektup şeklinde yaz kapıların altına koy , ben şahsen yüzyüze gelmek istemezdim

Bence önce saygyılarını ilet ve huzursuzluğun nedenini mektup şeklinde yaz kapıların altına koy , ben şahsen yüzyüze gelmek istemezdim

işin kötüsü o daire kiraya verildiğinde eşimle ev yeni aldığımızdan kira nekadar getiriyor diye öğrenmek için aradık dayalı döşeli daire demişti ev sahibi...bence evli değiller? Evli olan insan neden döşenmiş eski eşyalarla otursunkı neyse günahta almıyım ... beni uyuzlandıranda bu durum zaten ...

ben sesimi çıkarmayacağım eşimide gaza getirmek istemıyorum çünkü ... siz bu seslerden rahatsız olmayabilirsiniz belki ama ben rahatsızım eşimin dinlemesınden kendımden değil:)

Okuyunca biran konuyu ben açtım sandım Aynı dert benim başımda da var. Biz birinci kattayız üst komşumuzun yatak odası gürültüsünden sonra çocuklarının koşma sesleri var ek olarak... Sürekli evdeler gündüzleri çalıştığımız için akşamları sayelerinde kafa dinlemeye vaktimiz olmuyor maalesef... Bir ara düşündüm eşimede söyledim hatta kapının önüne not yazıp mı bıraksam yada yöneticiyemi söylesek diye.. Maalesef hiç bir şey yapmadım hala daha çekmeye devam ediyoruz nedeni ise insanların apartman kurallarına rivayet etmemelerinden kaynaklanıyor canım. diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
ya bu insanların hiç çocukları yok mu?
çok ilginç..

Birde şu var o kadını her gördüğümde kadının yataktaki pozisyon aklıma gelir , ister istemez

Birde şu var o kadını her gördüğümde kadının yataktaki pozisyon aklıma gelir , ister istemez

hadi benim gelsin ben bayanım kadını öyle düşüneyim ama eşimle yüzyüze bunları görürsek eşiminde aklına gelecek hoş bir durum değil..bence müstakil değil bir apartman dairesinde oturuyorsan biraz dikkat edeceksin...

normal bir inleme sesini duymak buna aşırı takılmak algıda seçicilikle alakalı olsa gerek.

cinselliği ayıp, inlemeyi iğrenç, kadının ses çıkarmasını terbiyesizlik olarak yaftalandığı bir gelenek bunlara takılacaktır mutlaka.

ayrıca konu acayip noktaya gidiyor.

kadınlı erkekli mi yaşıyorlarmış evde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…