Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

alemsın vallaaa

Kaldı ki bağırmak da bir özgürlüktür…
Ancak başkasının özgürlüğünün başladığı yerde, konu olan özgürlük biter…
Komşular da bunu tolere etmek zorunda değil…
5 yaşında çocuk sorarsa “anne yukarıda amca teyzeyi dövüyor mu?” dese açıklaması nasıl olması gerekir ki?

Cinselliği ayıp inlemeyi iğrenç olarak görsem evlenmezdim heralde:) sizin seslerini alt komsunuz duysa hoşunuza gidermi? Algıda seçicilik durumuna gelince yatak odasına gidiyorsunuz sesiz karanlık uyuyacaksınız bu sesleri duymamak mümkünmü...yatak gıcırtısından hadi yatakları bozuk olabilir bence kadın sesini biraz kısmalı:)

evin dayalı döşeli bir oldugunu eşime hatırlatmadım... ama bence onlar evli değil

Hahahaaaaaa ne guldum

aynen,benim bunlar aklıma geliyorsa artık eşinin aklına ne gelir orasını bilemem,buda bir hastalık herhalde ,herkes beni duysun hastalığı vardır tıpta bunu bir adı

ses o noktada değilmiş.

kaldı ki onceki mesajımda yazdım.

oda bir çocuğun odasına yada ergenin odasına denk gelmiyorsa bunu bu kadar büyütmenin anlamı yok

haftada 2 gece yatakları gıcırdıyor ve kadının sesi varmış.

5 yaşındaki çocuğun ebevyni de boru değil herhalde.

gecenin bir yarısı milletin sesini dinletecek kadar.

kaldı ki konu sahibinin anlattığına kadar başkasının özgürlüklerini kısıtlayan bir boyutta değil...

o kocasının bu sesleri dinlemesinden rahatsız.

fantastik bir yöntem vereyim size renk katsın eşiniz ağzınızı kapasın

ben de bekliyordum ne zaman bu tür bir yorum gelecek diye..
yahu kimsenin kimseyi yaftaladığı, ayıpladığı falan yok. bu kadar kasmayın.
sürekli birilerinin yatak maceralarına şahit olmak, üst kattakilerin inlemeleriyle, gıcırdamalarıyla uyumaya çalışmak çok da hoş bir durum olmasa gerek. kaldı ki bir değil iki değil.. hep oluyormuş..
şu durumdan da mağduriyet çıkarılbiliyor ya.. bravo yani..

aradaki msjlarımı okuyamamış olabilirsiniz kadın işin sonunda çığlığı basıyor bıcaklıyorlar gibi

Arkadaşlar o ınsanlar sesın bence okadar dısarıya yansıyacagını dusunmemışelerdır yoksa kım kendını bu kadar deşıfre eder lutfen

Belki farketmiyordur o kadar kendinden geçiyordur ki :) sen bence kapısına çık bir daha ses duydugunun ertesi günü canım gece iyi geçti galiba ama kolu komşu sizin gıcırtınızı inlemenizi dinliyor bilmiyorum farkında mısınız de, o da utanır ve dikkat eder sanıyorum

söylemek istediklerimi söylemişsin:)

İnsanların odaları nasıl kullandığını bilemeyiz. Ben tek çocuğum var, üstümdekinin 2. Benim oturma odam onun çocuklarından birinin yatak odası…bu değişebilir de..

Bugün kızım 8 de uyanmış. Anneme demiş ki: annane köpekler uyutmadı beni.Annem de rüyasında gördü sanmış… ne köpeği demiş.” Köpekler havlıyordu uyandım” demiş. Annem kafasını uzatmış camdan karşı mahalleye giden birkaç köpek. Mutemelen bizim evin önünden geçiyordu…

Yani o halde komşularımızın oturma planlarını alalım.. ona göre ayarlayalım düzenimizi de..

Konuştuğumuz şeyler elbette doğal, ama bizim geleneklerimize göre özel.. siz tolere edebilirsiniz ama 100 kişiden 75 ine garip gelir bu..

yüzyüze böyle birşey söyleyemem ters bişey söylerse yanlıs yerlere gider iş...şuna karar verdim abartılı bir şekilde devam ederlerse sopayla bir iki vurucam işleri bittiinde( bukadar saygı gösteriyorum bak cinsel hayatlarına yarıda kalmasın) birşeyler sıkartıp bu durumdan daha yavaş olurlar heralde:)

pardon sessiz şimdi yavaşada senin için yavaşmı sevişsinler dersiniz:)))))

Vardı bizimde altımızda biz duymadıkta kızımın odasının altında yatakodası vardı ama adam yatakodasında kadını döverdl ve sesler kızımın odasına gelirmiş oda bize şikayete geldi bizde ne yapacağımızı şaşırmıştık o vakit ortaokula gidiyordu ,sonra kendi evimize göçünce kurtulduk,hiç hoş olmuyor çocuğada nasıl anlatılır kl bu durum

Hahah benimki daha çok aşka geliyordu çapkın çapkın göz kırpıyordu bana hahhahah hatırladım şimdi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…