bazen ınsan cınlık dusunmuyor degıl canım
şöyle söyleyelim yatağa geçtikleri andan itibaren seslerden tüm gelişmeleri anlıyorsun...başta uzun bir yatak gıcırtısı sürecidaha sonrada hanım ablamızın çığlıkları ve bir iniltiyle finsh abartmıyorum :|...tabi 1 kere değil bu sonra baska bir sürec başlıyor şanslı ve yorgunsak uyuyoruz değilsek bitirmelerini bekliyoruz ben kendi adıma konusayım eşim belki uyyordur o benden önce dalar uykuya hep yada çaktırmıyor
normal bir inleme sesini duymak buna aşırı takılmak algıda seçicilikle alakalı olsa gerek.
cinselliği ayıp, inlemeyi iğrenç, kadının ses çıkarmasını terbiyesizlik olarak yaftalandığı bir gelenek bunlara takılacaktır mutlaka.
ayrıca konu acayip noktaya gidiyor.
kadınlı erkekli mi yaşıyorlarmış evde???
normal bir inleme sesini duymak buna aşırı takılmak algıda seçicilikle alakalı olsa gerek.
cinselliği ayıp, inlemeyi iğrenç, kadının ses çıkarmasını terbiyesizlik olarak yaftalandığı bir gelenek bunlara takılacaktır mutlaka.
bizim binada hapşursan duyuluyor.
Biz üst katı duyuyoruz. Onlar üst katlarını. Alt kat bizi
E ne yapalım yani.
Yeme gibi ihtiyaç.
Ben komşudan inleme sesi geldiğinde ayy ne terbiyesizler edep yahu diye düşünmüyorum .
Hatta takılmıyorum bile.
Hayatın içinde olan normal bir durum.
Ufak çocuk ya da ergen olsaydı aynı odaya denk gelen belki sorun olurdu.
Inşaat şirketleri incecik duvarlar yaptıysa milletin suçu ne.
Cinselliğini yaşarken komşuyu nasıl rahatsız ediyorlar? Son ses açık. Alem mi yapıyorlar çıplaklar girip çıkıyor mu eve?
Camlar mı sonuna kadar açık?
Yatak gıcırtısı ve inleme gayet normal. Bilgisayarları alıp karşılıklı sanan seks mi yapacak karı koca?
hadi benim gelsin ben bayanım kadını öyle düşüneyim ama eşimle yüzyüze bunları görürsek eşiminde aklına gelecek hoş bir durum değil..bence müstakil değil bir apartman dairesinde oturuyorsan biraz dikkat edeceksin...
benim gidiyo olabilirde
Kaldı ki bağırmak da bir özgürlüktür
Ancak başkasının özgürlüğünün başladığı yerde, konu olan özgürlük biter
Komşular da bunu tolere etmek zorunda değil
5 yaşında çocuk sorarsa anne yukarıda amca teyzeyi dövüyor mu? dese açıklaması nasıl olması gerekir ki?
ses o noktada değilmiş.
kaldı ki onceki mesajımda yazdım.
oda bir çocuğun odasına yada ergenin odasına denk gelmiyorsa bunu bu kadar büyütmenin anlamı yok
haftada 2 gece yatakları gıcırdıyor ve kadının sesi varmış.
5 yaşındaki çocuğun ebevyni de boru değil herhalde.
gecenin bir yarısı milletin sesini dinletecek kadar.
kaldı ki konu sahibinin anlattığına kadar başkasının özgürlüklerini kısıtlayan bir boyutta değil...
o kocasının bu sesleri dinlemesinden rahatsız.
ben de bekliyordum ne zaman bu tür bir yorum gelecek diye..
yahu kimsenin kimseyi yaftaladığı, ayıpladığı falan yok. bu kadar kasmayın.
sürekli birilerinin yatak maceralarına şahit olmak, üst kattakilerin inlemeleriyle, gıcırdamalarıyla uyumaya çalışmak çok da hoş bir durum olmasa gerek. kaldı ki bir değil iki değil.. hep oluyormuş..
şu durumdan da mağduriyet çıkarılbiliyor ya.. bravo yani..
ses o noktada değilmiş.
kaldı ki onceki mesajımda yazdım.
oda bir çocuğun odasına yada ergenin odasına denk gelmiyorsa bunu bu kadar büyütmenin anlamı yok
haftada 2 gece yatakları gıcırdıyor ve kadının sesi varmış.
5 yaşındaki çocuğun ebevyni de boru değil herhalde.
gecenin bir yarısı milletin sesini dinletecek kadar.
kaldı ki konu sahibinin anlattığına kadar başkasının özgürlüklerini kısıtlayan bir boyutta değil...
o kocasının bu sesleri dinlemesinden rahatsız.
Belki farketmiyordur o kadar kendinden geçiyordur ki :) sen bence kapısına çık bir daha ses duydugunun ertesi günü canım gece iyi geçti galiba ama kolu komşu sizin gıcırtınızı inlemenizi dinliyor bilmiyorum farkında mısınız de, o da utanır ve dikkat eder sanıyorum
aradaki msjlarımı okuyamamış olabilirsiniz kadın işin sonunda çığlığı basıyor bıcaklıyorlar gibi
şöyle söyleyelim yatağa geçtikleri andan itibaren seslerden tüm gelişmeleri anlıyorsun...başta uzun bir yatak gıcırtısı süreciDaha sonrada hanım ablamızın çığlıkları ve bir iniltiyle finsh abartmıyorum :|...tabi 1 kere değil bu sonra baska bir sürec başlıyor şanslı ve yorgunsak uyuyoruz değilsek bitirmelerini bekliyoruz ben kendi adıma konusayım eşim belki uyyordur o benden önce dalar uykuya hep yada çaktırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?