Yanlış okuyup arkadaşa saldırmışsınız.
Alıntıladığınız kısmı yeniden okuyun derim.
Arkadaş orada kapıya not asmayın rezil olurlar, posta kutusuna atın kimse okuyamaz dolayısıyla rezil de olmazlar demek istemişti.
Çok yazık...
Eski oturduğum sitede bizim gibi yeni evli bir çift vardı.
onların ki biraz sado-mazo'ya giriyordu
Adam önce kadını bir güzel dövüyor, çığlık çığlığa kadın adama küfür ediyor. yarım saat sonra da ekşınnn başlıyordu.
artık yatakodasına girmek istemiyordum, nerede ise her akşam aynı terane.
şimdi gülüyorum ama o zaman sinir bozucuydu
Pardon neye yazık,siz de benim genele yazmak istediğimi,ama dandik site kuralları yuzunden msjı silip kendi başına bir başlık olarak yazamadığımı anlayamamışssınız,çok yazık..
Şu yoruma ne kadar güldüm ya. Allah da seni güldürsün.
hastadırlar belki:)bol vitamin+mineral takviyesiyle yarın akşam da off :)))
Yok kiiiizzz bende kiskancimdirda
Uyumaya ugrastik olmadigaza geldik napalim
Of konuyu okuyunca bizim yatak geldi aklıma güldümNası bi gıcırtısı var anlatamam Bu yüzden kaç defa dikkatimiz dağıldı Hep merak etmişimdir aşağı ses gidio mu diye gidiomuş demek ouf Hiç duymadığım için nası bişi bilmiorum bn genelde üst komşunun çamaşır makinesi çalıştırma sesini duyuyorum gece 1,2,3 farketmiyor
Daha başlığı okuyunca aklıma not fikri gelmişti :)
Hatta biraz esprili bile yaklaşabilirsiniz, mesela "Sevgili komşularımız, binanın duvarları sandığınızdan daha fazla ses geçiriyor. Her gece komşularınız olarak size istemeden 'kulak misafiri' oluyoruz. Yatak odasında yaşananların yatak odasında kalması dileğiyle..." gibi :))
Ne kadar seviyesiz ve sığsınız ya..İnsanı en doğal ihtiyacını görüyor diye rezil etmek,aferim çok başarılı bir öneri!ruhlarımız dünyeviliğin her türlüsü ile iğdiş edilmiş, biraz hayata rastladınız ya hemen rezil edin,herkes sizin gibi yaşamak zorunda çünkü seksi,kapıya not yetmez butun apartman komşularına falan bildiri verin,şehirleşmeyi kapitalistleşmeyi,apartmanlara tıkılmışlığı sorgulama,konunun butununu göreme,milleti şikayet etmeyi marifetmiş gibi öner, her allahın gunu tepene komşun sıçıyor, bok sesinin çekilişini dinliyorsun bu neden rahatsız etmiyor bir düşün bakalım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?