Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

Pardon neye yazık,siz de benim genele yazmak istediğimi,ama dandik site kuralları yuzunden msjı silip kendi başına bir başlık olarak yazamadığımı anlayamamışssınız,çok yazık..

Son düzenleyen: Moderatör:

Ekşınnn Ayy çok güldürdün beni yaa

Pardon neye yazık,siz de benim genele yazmak istediğimi,ama dandik site kuralları yuzunden msjı silip kendi başına bir başlık olarak yazamadığımı anlayamamışssınız,çok yazık..

Ha ayrıca benim cumlelerim posta kutusuna atmaya önerenlere de gitsin

Son düzenleyen: Moderatör:
2 günde bir he valla bizim içimiz geçmiş :131:

konuya dönersek not yazsan direk anlaşılırsın bence kime gidcek ses alt komşuya tabi
mecburen duymamazlıktan geliceksiniz kapısına gidipte ne denir ki
müzik değilki bu sesini kısarmısınız rahatsız oluyoruz diyesin

aynısı bizimde başımızda kuzucum ama yapacak birşey yok. eşimle bizim cinsel hayatımız zedeleniyor bu yüzden...

gitmez mi ses gider tabi :) duvarlar o kadar ince ki..birşey değil insan etkileniyor şaka maka :)

Mesajını beğendim beğenme butonunu bulamadım ama:26:

Bence nota şöyle yaz" sanırım dün gece hapşudunuz yalıtım iyi olmadığından ben de duydum çok yaşayın e mi :)))"

Tamam abartisina ben de karsiyim. Ben genelde sessiz oldugumuzu dusunurum Hatta buna ciddi onem gosteririm Gecen cumartesi gunu oglene dogru artik ne kadar ses yapmissak!! kalorifere CAT CAT CAT vurma sesleriyle irkildik. Yahu sayin komsu seni rahatsiz etmis ihtimalimiz yok Duvara bardak mi dayiyorsun napiyorsun? Hadi diyelim biz abarttik ve cok ses yaptik ki bu da surse surse 10 dakika surmustur Dayanamadin mi be komsu cumartesi gunu saat 11.30 da 10 dakikacik Ben bir de yurtdisinda yasiyorum haa

Komsularinin yatak odasindaki sesleri burada anlatanlar bur sizi komsulariniza sorsak neler anlatirlar gercekten merak ettim

konuyu okurken benide bi korku aldı, ayda yılda birde olsa arada sesimiz yükselebiliyor
acaba bizide duyuyolarmıdır

Site yöneticinize söyleseniz, uyarmaz mı?

Tabi bukadar açık ve net değil.

''Binanın duvarları yeterli değil, alt komşunuz gece seslerden rahatsız oluyormuş, dikkat ederseniz daha iyi olur'' diye.

Benimde eski evim çok ses geçiriyordu, ama bizimki normal oturma odası sesleri

Site yöneticisiyle gidiş gelişimiz vardı, laf arasında söylemiştim. Oda laf arasında üst komşuma söylemişti. :)

Asıl siz ne kadar düşüncesizsiniz. Ben henüz bekarim ve ailemle yaşıyorum. Mecburmuyum komşuların sevişme seslerini, gicirtilarini dinlemeye. Aile yanında ne kadar utanç verici bir durum. Üstelik eve misafir geliyor hep birlikte dinleriz artık!!! Herkes kendi evinin sınırlarında ozgurdur. Kusura bakmayın bu ses tuvalet sesiyle kiyaslanacak türden değil. Ayrıca konuşma tarzınızla seviyenizi siz belli etmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…