Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

Bence güzel bir dille uyarabilirsiniz,benim eski komşumun yaptığı gibi..
Ayy valla ben utandım neden diyecek olursanız bizim ilk oturduğumuz evin yatak odasının camları çok bitişik ve havalandırma gibiydi bi gece sen camı açık unut ve sesimiz yan komşuya gitmesin mi,e tabi yeni evliyiz haftada 3 mü dersin 4 mü

Kadın kokoş biriydi zaten halden anlarcasına güzel bir dille uyarmıştı beni ben böyleyim tabi :26: :111:
O da gençlik anılarını anlatmıştı az değilmiş zamanında

Çok şükür 3 yıldır kendi evimdeyim,oğluştan dolayı da seyreldi aralıklar o yüzden rahatım yani..

sitede yaşıyorsanız yönetim diye bir olay var gidersiniz yönetime geceleri çok gürültü oluyor dersiniz ne siz utanırsınız ne başkasını utandırırsınız en azından bi kağıt parçası yapıştırırlar belki komşularınızda akıl eder

kiracılar demişsiniz bende kiracıyım bu olayın ev sahibi yada kiracı ile alakası yok ki her insanın yatak odasında yaşadığı farklılık gösteriyor ben duysam neyse de eşim duyuyor kısmına da takıldım bende duymayayım eşimde
kayınvalidemlerin binasında da aynı sıkıntı vardı bir komşusu rezalet çıkardı resmen tam o seslerin olduğu anda tüm kapıları çalıp çağırmaya kalkışmış birazcık düşünceli olunmalı tamam rahatsız olunmaz demiyorum tabiki rahatsız edici bir durum ama karşı tarafında düşeceği durumları düşünmeli
Allah korusun ya sizinde sesiniz gidiyorsa?

ben evimde her sese dikkat ediyorum çünkü sabah kalkarken tıkanan yaşlı amcanın öksürüğü başka komşumun telefon alarmı duştayken düşen fıskiye sesi hep geliyor

ses olayı başka bir boyut kazandı hanım efendı sanırım evdetopuklu terlikle geziyor tv kapandıgı andan itibraren bir oraya bir buraya topuklu terlikle bizde dinliyoruz tak tak diye ..ben böyle takıntılı geçimsiz suratsız huysuz bir insan değilim sadece çalışan insanlar hak verir ....kiracı konusunu bende nıye oyle yazmısım anlamıs değilim he belki sundandır orası 'eşyalı kıralık' kımın geldiği belli olmuyor anlamındadır arkadaşlar yanlıs anlamayın kusura bakmayın bu anlatma özrümden dolayıda:)

sizi anlıyoum o sesler yada başka sesler rahatsız oluyor insan ama not bırakmak falan gereksiz yönetim var dedim bu yüzden.
Bende çalışan birisiyim aslında olay çalışan çalışmayanda değil her insan yoruluyor ve evinde huzur bulmak istiyor bu tarz sıkıntılada yönetimle iletişime geçerek çözüm bulabilirsiniz

Kapıya not yerine posta kutusuna not daha mantıklı gelir bana hep. Sonuçta kimse okuyamaz posta kutusundaki notu ama kapısındaki not rezil edebilir.

Ne kadar seviyesiz ve sığsınız ya..İnsanı en doğal ihtiyacını görüyor diye rezil etmek,aferim çok başarılı bir öneri!ruhlarımız dünyeviliğin her türlüsü ile iğdiş edilmiş, biraz hayata rastladınız ya hemen rezil edin,herkes sizin gibi yaşamak zorunda çünkü seksi,kapıya not yetmez butun apartman komşularına falan bildiri verin,şehirleşmeyi kapitalistleşmeyi,apartmanlara tıkılmışlığı sorgulama,konunun butununu göreme,milleti şikayet etmeyi marifetmiş gibi öner, her allahın gunu tepene komşun sıçıyor, bok sesinin çekilişini dinliyorsun bu neden rahatsız etmiyor bir düşün bakalım??

Lütfen üsluplara dikkat ediniz ve polemiğe girmeyiniz.

benim arkadaşımda da aynı sorun vardı hemen yan komşusu geceleri coşuyorlardı. posta kutuusna usulüne uygun bir not yazdı kibarca tüm sorun çözüldü..)

Yanlış okuyup arkadaşa saldırmışsınız.

Alıntıladığınız kısmı yeniden okuyun derim.
Arkadaş orada kapıya not asmayın rezil olurlar, posta kutusuna atın kimse okuyamaz dolayısıyla rezil de olmazlar demek istemişti.

Çok yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…