Ankarada yaşıyorum. TOKİ'den bir ev aldım. Mutfak ve banyosunu yenilemek için bankadan kredi çektim bir miktar. İnternette araştırmalarım sonucu güzel bir yer buldum sitelerden. Babamla gidip görüştük. Gidip evin ölçülerini aldırdık. Usta bize ücretin yarısını alacağını ve 30 Haziranda da teslim edeceğini söyledi. Eyvallah dedik. 30 Haziran geldi ses seda yok. Defalarca aradık ustayı. Kimi zaman tamam az kaldı bitiyor dedi kimi zaman telefonlarına ulaşılamadı. Cep teline ulaşamayınca atölye telefonunu aradık. Telefona çıkan kişi o kişinin artık ortaklıktan ayrıldığını ve atölyesindede bizim dolaplarımızın olmadığını söyledi. Kalktık gittik atölyeye. Başka bir şahıs ben yardımcı olacağım size dedi. O da bir hafta sonra yarım yamalak dolapları taktı. Fakat dolapların kapağı kulpu yok. Eksikleri çok fazla. Biraz para verirseniz onları alacağım dedi. Yine para verdik. ödediğimiz paraları imza karşılğı verdik. Bugün tamamlayacaktı güya. Telefona bir mesaj yollamış sabah.. BEn .. ustadan ayrıldım artık diye. Çıldırmaya az kaldı. Şu mÜbarek günde durmadan dua ediyoruz. Çektiğim kredi de ortada heba oldu. Sinirlerimiz bozuldu. İnsanlar nasıl bu kadar vijdansız ve iş ahlakından uzak olur anlayamıyorum. Yarın hepsini sitelerde rezil edip karakola gideceğim. Önerileriniz varsa dinlemek isterim. Teşekkürler..