üstten ders alarak okulu kisaltan var mi ??

Arkadaslar üstten ders alarak okulu kisaltmis olan var mii??

ben 2. sınıfta 3. sınıfın derslerini
3. sınıfta 4. sınıfın derslerini aldım.
ama kısaltmadım okulu. son sınıfta kpss ye hazırlanıyordum ve staja gidiyordum sadece :)
önceki yıllar biraz yoğun geçiyor ama son sınıfta sınavlara çalışmak için bol zaman yaratıyor.

Oyle biseyde olabilir :)) zorlandiniz mi peki hangi bolum okuyordunuz

Bir hukuk öğrencisi olarak üstten ders almayı değil de daha çok alttan ders almayı biliyorum ben

Benimde arkadasim var ankara hukukta :)) kalmam insallah diyor sizinde dersler cok zor arkadasim

Şaka bi yana, beni örnek alma tabi ki. Ben başlarda çok bıraktım, sonra maddi problemler yüzünden ara verdim hala onunla uğraşıyorum.
Sen istedikten sonra her şeyi başarabilirsin ama erken bitiricem diye kendini çok zorlama

Ben Atatürk Ünv okul oncesi ogretmenligini 3 senede bitirdim canim basarilar diliyorum sana umarim istedigin gibi olur hersey ama ben ustten ders almanin yanisira yaz okulunada gittim

Ben Atatürk Ünv okul oncesi ogretmenligini 3 senede bitirdim canim basarilar diliyorum sana umarim istedigin gibi olur hersey ama ben ustten ders almanin yanisira yaz okulunada gittim

Bende kalabilirim yaz okuluna :)) yasadigim ilde olursa hele kesin kalirim nasil oldu ablacim ilk seneden sonra mi almaya basladin ustten yoksa ikinci donem mi ? Cok zorlandin mi? Birde dersler birbirinin devami niteliginde mi? Not ort kac olmasi lazim ?

Üniversiteye başlayınca o ilk iki yıl bir rehavet basıyor inssanı ki amaaan veririm bir ara diye uzar bile okul boşver kısaltmasını :)

hukuktayım ben de 3 yılda bitiriyorum
2. sınıftan itibaren üstten ders almaya başlıyorsun öyle oluyor
alttan ders bırakmıyorsun ki kredin yetsin üstten ders almaya
işte 2. sınıfta 3. sınıf dersleri de alıyorsun 3. sınıfta 4. sınıf dersleri de alıyorsun bir şekilde bitiyor

Üniversiteye başlayınca o ilk iki yıl bir rehavet basıyor inssanı ki amaaan veririm bir ara diye uzar bile okul boşver kısaltmasını :)

Tesekkur ederim buyuk ihtimal okul oncesi olacak ve istedigim bir bolum yapabilir miyim sizce

üstten ders almaya 2. sınıfta başlanıyor canım diğer universiteler de nasıl bilmiyorum ama bizim uni.de ort. 3 olması gerekiyor

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yok cnim ben alttan aliyorum her donem en az bi ders:)) ustten alan arkadaslarim var ama bizle birlikte mezun olacaklar yani kisaltmaktan kastettigin buysa

Son düzenleme:
Tesekkur ederim buyuk ihtimal okul oncesi olacak ve istedigim bir bolum yapabilir miyim sizce

Danışmanınla konuş okula başlayınca, o seni yönlendirir. Okulu tercih etmeden önce de sorabilirsin.
Garantiye almak için, öyle bir imkan var mı yok mu diye.
Benim okulumda dersler arasında önkoşul olmaması büyük avantajdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…