üstten ders alarak okulu kisaltan var mi ??

Ben Erken mezun olmadım ama son senemde yok denilecek kadar az ders birakmistim☺☺ gerçi ben bilerek mezun olmamistim uni hayatı yaşamak ayricakliktir ☺ortalama tuttuğu sürece her bölümde yapılabilir (bizde ortalama mecburiyeti vardida)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi bolum okuyor acaba :)) gercekten calisildiginda mümkündür ??

gerçekten çalışırsan mümkün canım bilgisayar öğretmenliği okuyor bide hocalara bağlı anlayışlı değillerse sıkıntı olabiliyor dersler çakısıo birine girersen diğeri kalıo bunları ayarlama lazım

Tesekkur ederim 2. kez sinava hazirlaniyorum bu yil gecen sene okul oncesi ogretmenligi 2.ogretim tutuyordu babam yazma dedi yazmadim bende bu yilda 2. Ogretim olacak ayni bolum sadece fark yasadigim ile cok yakin olacak insallah bende sene kaybettim ya erken mezun olmak istiyorum arkadaslarimin hepsi gecen yil gitti universiteye

Üniversiteye başla canım en küçüklerinden birinin kendinin olduğunu göreceksin bende 1 yıl boşluk verdim sonra sınıfa bi girdim sınıfın en küçüklerinden biri bendim hiç üzme kendini☺

çokk stres yapma canım bnde ikinci senemde kazandım bırak gec mezun olmak daha ıyı erkenden iş hayatına atılıp ne edeceksın üniversitenin keyfini sür

Valla cevremdeki herkes gitti bu yil psikolojim bozuldu :))

Valla cevremdeki herkes gitti bu yil psikolojim bozuldu :))

Boşver canım bir abla tavsiyesi veriyorum ki is hayatı pekde eğlenceli değil ☺☺öğrencilik hayatı her zaman iyidir. Dip not :çalıştığım banka şubesinin hala en küçük personeliyim. kimse bizim gibi kasmiyor☺☺

Birde 2. Seneye kalmam pek ise yaramadı yine ayni durumdayim gecen sene cok az tercih yaptim olmadi yas 20 oluyor :)) hemen mezun olsam iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…