Üstüm önemsemedi ki bana yerini değiştir dedi dalga geçer gibi.Tutanak tutulsaydı etkili olurdu bence.
Teşekkür ederim kesinlikle hakkımı arayacağımÇok geçmiş olsunn. Şikayet ederek iyi yapmışsın. Sana hakaret etme/ üstüne yürüme hakkı yok hiç kimsenin.
Çok teşekkür ederim kendisi zamanında bana çıkma teklifi etmiş birisi reddetmiştim bir yandan ondan böyle çirkefleşiyor.Geçmiş olsun, onun çalıştırdığı sporculara acıdım, leş ağızlı hanzo
İyi etmişsiniz, şahit beyanı da ekleyebilirsiniz sonradan ek olarak belge gönderme durumu oluyorsa
Ben yapıştırsam,adam olmayan biri için mesleğimden olurum direkt mhk hakkımda men kararı çıkarır haklıyken haksız duruma düşerim.Şu an bana eşek gibi tazminat ödeyecek bir daha hiçbir hakeme ce bile diyemez artık.Polisi arayın bundan sonra görsünler günlerini… Siz de tekvandocu değil misiniz iki tane yapıştırsaydınız.
Siyah kuşak karateciyim. Bu gibi sporcular darbeleriyle ölümcül olurlar. Yaralayıp bırakmazlar bu 1.Polisi arayın bundan sonra görsünler günlerini… Siz de tekvandocu değil misiniz iki tane yapıştırsaydınız.
Salonda kamera kaydı varsa, istemeyi unutmayınTeşekkür ederim kesinlikle hakkımı arayacağım
İl seçmesindeydik bu antrenör zaten sorunlu taşkıncı diye biliniyor.Bizim il seçmeleri pek umursanmaz üstüm felan hepsi gördü olanı,hatta sabah toplantıda,ben artık eskisi gibi olmayacağım direkt tutanak tutanacağım diyen kort amirim sadece şaka gibi izledi öbür üstüm yerini değiştir dedi.Siyah kuşak karateciyim. Bu gibi sporcular darbeleriyle ölümcül olurlar. Yaralayıp bırakmazlar bu 1.
2.olarak da bu sporlarla uğraşanlar bilerek zarar vermesi durumunda milli sporcu ise milli sporculuktan atılır, lisansı iptal edilir, aldığı burs vs derhal kesilir.
3. karate vb sporlar bir kadınla bir erkeğin gücünü eşitlemez. Ben mesela bir erkeği dövemem. Bildiğim birkaç hamle var erkekler için ama onlar da öldürücü hamleler. Bunu da yapamam.
Sevgili konu sahibi türkiye şampiyonasinda mıydınız ben çok şaşırdım. Bir antrenörün yan hakeme saldırması mümkün değil. Orta hakem ne yaptı o esnada, derhal soruşturma açılması gerekmiyor muydu?
Ha bi de il secmesindesiniz. sürekli karşılaşacaksınız yaniİl seçmesindeydik bu antrenör zaten sorunlu taşkıncı diye biliniyor.Bizim il seçmeleri pek umursanmaz üstüm felan hepsi gördü olanı,hatta sabah toplantıda,ben artık eskisi gibi olmayacağım direkt tutanak tutanacağım diyen kort amirim sadece şaka gibi izledi öbür üstüm yerini değiştir dedi.
Teşekkür ederim kendi antrenörümde aynı hakemlerle asla münakaşa etmez.Ha bi de il secmesindesiniz. sürekli karşılaşacaksınız yani
Allah kolaylık versin. Benim antrenörüm şeker gibi adamdı. Böyle bir tiple hiç karşılaşmadım ki çok defa turkiye sampiyonalarina katıldım oralarda da rastlamadım.
Allah yardımcınız olsun
Yerini değiştir derken? Yerini değiştirmesi gereken antrenör değil mi? Hakem kafasına göre yer mi değiştirir? Kaç tane yan hakem var. Bizde 3 yan hakem, 1 orta hakem bulunur. Ve yerlerini değiştiremezlerİl seçmesindeydik bu antrenör zaten sorunlu taşkıncı diye biliniyor.Bizim il seçmeleri pek umursanmaz üstüm felan hepsi gördü olanı,hatta sabah toplantıda,ben artık eskisi gibi olmayacağım direkt tutanak tutanacağım diyen kort amirim sadece şaka gibi izledi öbür üstüm yerini değiştir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?