Üstüne düşmeli miyim?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
İyi akşamlar
Tatilden döner dönmez konumu açayım dedim.
Erkek arkadaşımla tatile giderken telefonundan gösterdiği bir şeye bakıyordum, bildirim geldi baktım. Daha sonra başka yerlere de giriyordum ki elimden çekmeye çalıştı birden. Ben de vermedim. Bu çekiş nerdeyse iki dakika sürdü.
Vermeyeceğimi anlayınca bıraktı, neye bakacaksın dedi. Ben de ne gizliyorsan ona bakacağım dedim. Valla kötü bir şey gizlemiyorum arkadaşlarımın fotoğrafı falan var, rahatsız edici bir görüntü, galeriye girme istediğin yere bak dedi. Beraber bakalım dedi. Neyse önce bildirim gelen sosyal ağına baktım, sonra diğerlerine. Bir şey bulamadım. Galeriye bakmadım. Bakmak istedim ama ne bileyim bakmadım. Sadece arama geçmişine bakmadım, aklıma gelmedi. Telefon karıştırmak hiç huyum değildir 6 senelik ilişkimizde telefonlarımızı saklamadık ama kurcalama ihtiyacı duymamıştık. Elimden o şekilde çekmeye kalkmasaydı yine bakmazdım, karıştırmazdım.
Daha sonra da telefonu ortalık yerlerdeydi, sakınmadı.
Laf soktum birkaç kere, galerideki arkadaşlarına ait bir fotoğraftan bahsetti. Evet geçerli bir sebep, deşifre olurum diye buraya yazmak istemedim. Görüp görebileceğin en sadık erkeğim, ne zaman yanlışımı gördün dedi.. Evet görmedim, kavgalarımız da olsa mutlu giden ilişkimiz var ayrıca biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Genelde ondan bir şey istemem ama sürpriz yapar, hediyeler alır. Evliliğe doğru gidiyor kısmet olursa.
Ama ne yazıkki biraz takıntılı bir insanım ve bu mevzuyu kafama takcak gibi hissediyorum. Sizce elimden çekip almaya çalışması normal mi? İlk defa oldu bu.

görmenizi istemediği özel birşey olabilir bence normal..
bende kız arkadaşlarımla yazıştıklarımı eşim görsün istemem mesela öyle bir durum olsa çeker alırım elinden.. illa antik kuntik iş çevirmiş olmak gerekmiyor yani..
İlk defa oluyor bu ve onda da çekmeye çalışınca kendimi kötü hissettim.

Yani kafaya takma derim foto galarisinde senin yanina gelirken en fazla ne olabilir ki ama hic icin rahat etmiyosa bi bahaneyle al teli bak ...Ama abuk subuk seyler gorursende arkadaslariyla alakali canini sikma derim

biz nasıl özel fotolar barındırıyosak telefonda onlarında var elbet ve evet whatsapp gruplarında çok değişik fotolar dönebiliyor. açık açık söylemiş geri kalan herşeyede bak demiş kafaya takılacak bi durum değil.

Evet benim bikac arkadasım bu erkek wp gruplarındaki muhabbetlerden dolayı şok olmuslugu vardır. Seviye yerlerde çünkü. Benimki de sürekli kızardı telefonunu karıstırmak istedigimde ben de bi bakayım dedim böyle cok küfrün ve igrenc capslerin oldugu baska bir topluluk olamaz zaten.

Adeta küfür etmek, futbol konusmak ve siyaset muhabbeti için açılan gruplar..

Erkekler ozellikle de whatsapp gruplarindan sacma sapan fotograflar atiyorlar birbirlerine. Bu tarz bir sey varsa gormenizi istememistir.

+1
Abaza muhabbetidir belki.

Söylediğinden bir tanesini yazayım buraya, abazalık muhabbeti derken. Bir tane erkek arkadaşı var, göğüs üst kısmını atmış, hafif mor şeklinde. O arkadaşının sevgilisi yok ayrıca. Sevgilim de konuşmanın o kısmını gösterdi, "adam olun, hayatınızı düzene sokun bu hayat böyle geçmez demiş ama bilmiyorum ya. Cidden mide bulandırıcı geliyor şuan.

Söylediğinden bir tanesini yazayım buraya, abazalık muhabbeti derken. Bir tane erkek arkadaşı var, göğüs üst kısmını atmış, hafif mor şeklinde. O arkadaşının sevgilisi yok ayrıca. Sevgilim de konuşmanın o kısmını gösterdi, "adam olun, hayatınızı düzene sokun bu hayat böyle geçmez demiş ama bilmiyorum ya. Cidden mide bulandırıcı geliyor şuan.

Bütün muhabbetleri mide bulandırıcı onların. Ben herhangi bi o tarz sey görmemistim ama ucana kacana küfür ediyorlardı. Yani öyle igrenc küfürler degil üçüncü bi şahsa dayanmıyordu ama olsun.. Ki benim yanımda ya da kızlarn yaninda cok dikkat eder asla ağzından duymam öyle seyler. Ne bu konusmalar diye sordugumda da herkesin yaptığı sey bu, erkek muhabbeti iste bi nevi relax oluyoru demisti.

Ki sizinkilerde büyük ihtimalle daha baska muhabbet de dönüyor olabilir. Hani kız fotoğrafları vs.. eger o tarz arkadaslari varsa

• Beğen
Reactions: KV_
Elden almaya çalışmak direnmek falan hiç hoş gelmiyor kulağa. Galeriye girmemenizi istemiş özellikle, siz de bir şey bulamamışsınız. Telefonu android mi ios mu bilmiyorum ama androidse eğer gizli klasörleri olabilir, gizleyip gizlemediğini hatırlamadığı için direnmiş olabilir.
Eski sevgilim de tam olarak o tepkiyi vermişti şans eseri önümdeyken telefonu, şüphelenince her yeri kurcalayıp gözden kaçırdığı delilleri bulmuştum.
Umarım sizinki masumdur ve sadece inattan o tepkiyi vermiştir.

Elden almaya çalışmak direnmek falan hiç hoş gelmiyor kulağa. Galeriye girmemenizi istemiş özellikle, siz de bir şey bulamamışsınız. Telefonu android mi ios mu bilmiyorum ama androidse eğer gizli klasörleri olabilir, gizleyip gizlemediğini hatırlamadığı için direnmiş olabilir.
Eski sevgilim de tam olarak o tepkiyi vermişti şans eseri önümdeyken telefonu, şüphelenince her yeri kurcalayıp gözden kaçırdığı delilleri bulmuştum.
İnattan oldugunu sanmıyorum, inat olacak mesele değil. Bilmiyorum gerçekten kafamı karıştırdı.

Arkadaşları çok var ama işleri çok yoğun, buluşup görüşme olanakları pek olmuyor ama yine de bilemedim gerçekten

Ben de sevgilimin elinden çekip alıyorum bazen. Çünkü rezil edici pek çok şey görebilir; kendi kendime çektiğim saçma bir pozum, google'a yazdığım "tüy azaltıcı yöntemler", "ishale ne iyi gelir" vb rezil şeyler falan :D

Bunun cevabını en iyi aslında siz verirsiniz yine.Uzun süreli bir ilişki ve bu zamana kadar bu anlamda sıkıntı yaşamamışsınız sanırım. Arkadaşların dediği gibi erkeklerden gelen uygunsuz fotoğraflar olabilir eğlence amaçlı.Normal şeyler bunlar.

Çok saçma muhabbetler olabiliyor, ben de denk geldim zamanında çok takılma, uzun süre ergenlikten çıkamayan erkek dolu ortalık.
Benim burada tek takıldığım nokta saçma muhabbet velev ki oldu onun hala galeride olması, silinmemiş olması olurdu. O da çok güncel bir konuşmaysa silmemiştir belki, bilemedim.
Sen en iyisi erkek arkadaşınla konuş, açık açık anlatsın.

Çok saçma muhabbetler olabiliyor, ben de denk geldim zamanında çok takılma, uzun süre ergenlikten çıkamayan erkek dolu ortalık.
Benim burada tek takıldığım nokta saçma muhabbet velev ki oldu onun hala galeride olması, silinmemiş olması olurdu. O da çok güncel bir konuşmaysa silmemiştir belki, bilemedim.
Sen en iyisi erkek arkadaşınla konuş, açık açık anlatsın.
Değil mi..hadi böyle bir muhabbet oldu, galerinde fotoğraf var. aramızda 6 saat var bu 6 saatte hiç mi kontrol edip silme gereği duymaz insan.
Bir daha net bir şekilde konuşmalıyım sanırım.

Bunun cevabını en iyi aslında siz verirsiniz yine.Uzun süreli bir ilişki ve bu zamana kadar bu anlamda sıkıntı yaşamamışsınız sanırım. Arkadaşların dediği gibi erkeklerden gelen uygunsuz fotoğraflar olabilir eğlence amaçlı.Normal şeyler bunlar.
Yaşamadık ama daha önce ben hiç bu şekilde karıştırıp bir şey bulmaya çalışmamıştım. Kendimi kötü hissettim.

Ben de sevgilimin elinden çekip alıyorum bazen. Çünkü rezil edici pek çok şey görebilir; kendi kendime çektiğim saçma bir pozum, google'a yazdığım "tüy azaltıcı yöntemler", "ishale ne iyi gelir" vb rezil şeyler falan :KK70:
Ben de kurcalanmasını istemem ama böyle çekip çekiştirilince insanın aklı karışıyor ;/

Back
X