- 15 Temmuz 2016
- 8.629
- 14.525
- 248
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
ne kadar haksız olduğumuzda alttan alsakta o sinirli ve fevri dakikalarda yaptıklarımız yanlış. bende yaptım. annem sus derdi derdim ki susmadan duramadan içimde kalacağıma kusucam onlara derdim. kendi kendimizi bitiriyoruz. hani tatil planı yapsam arar net konuşur kaparım diyorsun ya bak o bile yanlış, adam hiç sana söylememiş bile. çözmüş seni ona söyleyip gergin dakikalar yaşayacağıma adam susmuş gidiyor. belliki özünde iyi bi kadınsın durumunda varmış git öfke terapileri al. inan bak hayatın daha güzel olacak kimse olmasa bile sen için güzel olsun herşey. ben mutluluğu anlık fevri ve anlık sinirlerime hakim olarak buldum. şimdi eşim işi ve konumu dolayısı ile çok yoğun ve zor bi işi var. geçen gün sinirlendi beni itti bende şaka yollu bişeyler yapıyordum. çok bozulddum gittim mutfağa sakinleştim geldim. hiç bir şey demedim nasıl üzgün ama bişey desem artık işin boyutu değişecek. aradan bi kaç saat geçti nasıl bi vicdan azabı bende ertesi günü onu kapıda karşılamadım geldi kedi gibi yaptım triplerimi. nasıl bi vicdansa kredi kartı sınırsız bende :).Fevri yanlarim var ofkeme yenik düşüyorum ama haksiz olduğumda alttan alırım ergen gibi davranmam ben mesela tatile gidecek olsam,ararım yarın tatil planımız var der net konuşur kapatirim ama o bana hiç bişey söylemeden gidiyor,cildirazam
Evet,zaten sakalasir hep ama canımı acitmaz hastayım valla geberiyodum geldi minciklamaya başladı yapma dedim uyuyuym dedim dinlemedi sona bana bı sinir geldi de get dedim tekmeyi bı koydum düştü. Yatağın ucunda yatiyodu,yani ben yatağın ortasında yayildim bu yatağın ucuna ilisti,sert vurmadım ittim düştü.sakalasırken mevzunun cıddıye bınmesıyle mı basladı :)
bence cok romantık bıraz sac sakal yolmaca azıcık mıncıklama kahkaha sonra opusmeye dogru yol alırdı
bence bosanılacak bırsey yok bu durumda
ben olsam bı atak yapmam ay ne cıddıye alıcam senı havasında olurum bıraz kaf dagında gezer sonra gonlune konardım
tam olarak aranızdakı sorunları bılmeyerek yazıyorum
Al işte aynı odundan bende de var. Eşeğe cilve yap demişler zart zurt o.urmuşSakalasirken benim canımı acıtıyor ben de onunkini acittim kasitli. O bana ben bilerek yapmadim,sen kasıtlı yapıyor dedi. İşte böyle basladi.
Kendimi övmek değil niyetim,ama gerçekten iyi kadınım Allah için iyi kadınım yani napiyim Mevla vermiş iyiliği neyse yine civimadan yapayım yorumu gerçekten iyi kadınım bak,kayınvalidem serttir görümcem mizmizdir sevmezlerdi beni ilk evlendiğinde neler duydum neler gördüm şimdi evimizin neşesi derler bana,kim tutamam,evet fevriyim ama daha sinirim vücudumu terketmeden pişmanlık başlar,nasıl sebeklik yapacağımı bilemem,elim açıktır üzerindeki ne çok güzel desin görümcem çıkarıp yıkayıp utuleyip veriyorum,yenisini almayacak kadar bencil olduğumu şimdi farkettim. Anlamışsınızdır umarım kötü yanlarim yok değil var ama idare edilebilir zaten esimde bunu kullanıyor saflığını iyi niyetini kullanıyorne kadar haksız olduğumuzda alttan alsakta o sinirli ve fevri dakikalarda yaptıklarımız yanlış. bende yaptım. annem sus derdi derdim ki susmadan duramadan içimde kalacağıma kusucam onlara derdim. kendi kendimizi bitiriyoruz. hani tatil planı yapsam arar net konuşur kaparım diyorsun ya bak o bile yanlış, adam hiç sana söylememiş bile. çözmüş seni ona söyleyip gergin dakikalar yaşayacağıma adam susmuş gidiyor. belliki özünde iyi bi kadınsın durumunda varmış git öfke terapileri al. inan bak hayatın daha güzel olacak kimse olmasa bile sen için güzel olsun herşey. ben mutluluğu anlık fevri ve anlık sinirlerime hakim olarak buldum. şimdi eşim işi ve konumu dolayısı ile çok yoğun ve zor bi işi var. geçen gün sinirlendi beni itti bende şaka yollu bişeyler yapıyordum. çok bozulddum gittim mutfağa sakinleştim geldim. hiç bir şey demedim nasıl üzgün ama bişey desem artık işin boyutu değişecek. aradan bi kaç saat geçti nasıl bi vicdan azabı bende ertesi günü onu kapıda karşılamadım geldi kedi gibi yaptım triplerimi. nasıl bi vicdansa kredi kartı sınırsız bende :).
birde onu bu kadar takma bak zaten ikinci bi şans vermişsiniz siz zaten ipleri koparmış ve tekrar bağlamışsınız. bi sakin olmayı dene uzaktan izle yorum anında yapma.
izlediğin kişide ne kadarsın, ne kadar varsın, neredesin gör.
ondan sonra ver kararını.
Tisikkir ederim,siz de öyle :)Öküz iste..Ayol Ben Kolay kolay kimseyi sempatik bulmam konu sahibi kız bana bir sempatik geldi senin gibi bayana bunu nasıl yapar aklım ermiyor
Hiç sevmediğim cümle ama başka anlatacak cümle yok,onunki can daha benim ki patlıcan mı? İşte onda kısasa kısas yaparim ama tatil konusunda yaptığım kısas piknik olur adaletin batsın dünya.Al işte aynı odundan bende de var. Eşeğe cilve yap demişler zart zurt o.urmuşhesabı dan dun vurur sıkar bende ona patlatınca şaka başka bi şeye dönüyo.. çok iyi anlıyorum sizi olmadık yerden nasıl kavgalar çıkıyo iyi biliyorum ne yazık ki
Tisikkir ederim,siz de öyle :)Öküz iste..
Ben sana güveniyorum :) bence sen kazanacaksın, esin arkandan bakacakCiddiyim girecem. İnşallah basaririm.
Bı nebze rahatladım sağolun :)Hepsi oyle bebisim bitek seninki okuz degil:)
İnşallah bu hırs gecmezse yaparım valla başar giderim umarım geçici değildir.Ben sana güveniyorum :) bence sen kazanacaksın, esin arkandan bakacak
Niye ki? Ben sizin yerinizde olsam gittiği yere ertesi gün giriş yaparım tabi otelde kalıcaksa :)) kuşuummm ben geldim fevri kelebeğin bensiz tadı çıkmaz buraların der yüzsüzlüğe vururdumHiç sevmediğim cümle ama başka anlatacak cümle yok,onunki can daha benim ki patlıcan mı? İşte onda kısasa kısas yaparim ama tatil konusunda yaptığım kısas piknik olur adaletin batsın dünya.
ona ceserat edemem hem abisiyle sır gibi saklıyorlar nereye gittiklerini çok umrumdaydi hic,sen kimsin eyy gibi davranıyorum tabii ki umrumdaNiye ki? Ben sizin yerinizde olsam gittiği yere ertesi gün giriş yaparım tabi otelde kalıcaksa :)) kuşuummm ben geldim fevri kelebeğin bensiz tadı çıkmaz buraların der yüzsüzlüğe vururdumo kudursun ben kudurcağıma
Dün akşam sıkıldım yuvarlanarak yanına gittim aşağıdan yukarıya bakarak o koltukta ben yerde barissana benimle dedim,yüz vermedi inat. Umarım düzelir yoksa sonu hayır değil.Anladigim kadariyla inada inat yapiyorsunuz ikinizde. İlişkide bir taraf saçmalarsa diger taraf biraz alttan alip sustugunda kavgalar azaliyor. Ama cocuk gibi inatlaşip küserseniz daha çok gemiler yakarsiniz.. İletişim bozuklugu var gibi aranizda umarim duzeltirsiniz..
Abisiyle olması iyi mi kötü mü bilemedim. Aman bırak ya ben açıyorum filmi alıyorum antidepresanımı pammık gibi gevşeyip uyuyorum. Hiç değilse sinirim gerilmiyoona ceserat edemem hem abisiyle sır gibi saklıyorlar nereye gittiklerini çok umrumdaydi hic,sen kimsin eyy gibi davranıyorum tabii ki umrumda
Kilo aldırıyor mu antidepresanlarAbisiyle olması iyi mi kötü mü bilemedim. Aman bırak ya ben açıyorum filmi alıyorum antidepresanımı pammık gibi gevşeyip uyuyorum. Hiç değilse sinirim gerilmiyo
Tatile gitcek ya gard düşürmüyo o yüzden. Tatil dönüşü kedi gibi tırmalazsa bende bi şey bilmiyorumDün akşam sıkıldım yuvarlanarak yanına gittim aşağıdan yukarıya bakarak o koltukta ben yerde barissana benimle dedim,yüz vermedi inat. Umarım düzelir yoksa sonu hayır değil.
konuya bende daha ılımlı yaklasiyim anlattığına göre okadar kötü bi esin yokSakalasirken benim canımı acıtıyor ben de onunkini acittim kasitli. O bana ben bilerek yapmadim,sen kasıtlı yapıyor dedi. İşte böyle basladi.
Muhabbetiniz biraz duzeldiginde karsiniza alip konusun. Küsmek yerine kimin ne derdi varsa digerinin karsisina gecip rahatsiz oldugu seyleri anlatsin. En azindan suçlu taraf ta kendini duzeltir. Konusarak halledebilirsiniz tartisarak veya küserek degil. Allah yardimciniz olsunDün akşam sıkıldım yuvarlanarak yanına gittim aşağıdan yukarıya bakarak o koltukta ben yerde barissana benimle dedim,yüz vermedi inat. Umarım düzelir yoksa sonu hayır değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?