Üstünme geliyorlar ve ben burda oturmuş konu açıyorum ulala

Tatile gitcek ya gard düşürmüyo o yüzden. Tatil dönüşü kedi gibi tırmalazsa bende bi şey bilmiyorum
Tatile gideceğini bilseydim adım atmazdimda ah iste,o da tatile gideceğini öğrenimde ondan yalakalık yapıyorum sanmistir. Dönüşte yapacağını sanmıyorum,bu sefer benim suratimdan anladı kuyruğu indirmez gibi. Hayirlisi

ben şunu anladım kayınvalide görümce hikaye sen hiç onların sana iyi yada kötü olduklarına bakma. maaşallah iyilermiş allah bozmasın. benim ilk evliliğimde aman allahım bi kaynana bi görümce bi teyzeler rabbim kimselere düşmanıma bile vermisin, hiç bir kadın üzülmesin. ikinci evliliğimde bi görümcem var allahım yılanı tersten yutmuş o derece yani. inan nasıl uzak duruyorum sana anlatamam. zorla evimize iki kere geldi. ama şunu tecrübe ettim evet evleniyoruz aile oluyoruz. herkes kapı dışarı iki kişi kalıyoruz. önce bizim iki kişinin mutluluğu. dediğim terapileri bi araştır. aklına yatarsa git. yatmazsa kendi kendinin doktoru ol.
hepimizin eşinin iyi yada kötü yanları var.
eşini ara ılımlı bi konuş bende seninle mavilerde mavi yeşillerde olmak istiyorum de tatilde.
seninde eşinde gönlün var. al alttan hiç bişey kaybetmeyiz zaten alıyorsun yazmışsında.

İnşallah bu hırs gecmezse yaparım valla başar giderim umarım geçici değildir.
Hedef koy kendine ..hedefin olursa vazgecmezsin. Hayatında nelerin değişeceğini düşün ..sana neler katacagini. .

Hem sonra diplomanla eşini de döversin :))

Benimki mühendis ,mezun olucam diye ödü kopuyor şimdi öğrenciyim bi vasfım yok ya ,üstüne çıkıcam diye korkuyo :)))

(Hiçbir problemimiz yok ,sadece bazen ego savaşı :)

Kilo aldırıyor mu antidepresanlar
Benim iştahımı kapattı. Yemek yiyemez oldum. Nolur 2 lokma yemek ye diye söyleniyo eşim de ailem de. Ağzıma lokma atasım yok zaten yan etkilerde yazıyodu bu durum. Gerçi ilaçtan ilaca farklılık gösteriyodur. Ben uyku ilacını nadir almaya çalışıyorum yoksa akşam 6da bi düşüyorum ertesi gün 11e kadar iptalim. Oğlumla yalnız kaldığımızda sakinleştiricilerime devam ediyorum yalnızca

Gelsinde konuşma yapacam Sagolun

Onun kendini tam anlamıyla bana birakacagindan emin olsam,bırak alttan alttan kosacam,mesela arkadaşlarımla rahatım ailemle öyle ama bu adamın yaninda hep bı kendimi kontrol çabası var,kendimi ona birakmama engel olan davranışları var terapisti onerecem Allah sizden razı olsun.

Hayırlısı olur inşallah.. ama çok tatlı bi hanımsınız eşiniz öyle çok uzak kalamaz size

Maşallah,hep böyle mutlu ol inşallah. Dövmek ne kelime işkence ederim işkence umutlandim inşallah rabbim nasip eder.

Hayırlısı olur inşallah.. ama çok tatlı bi hanımsınız eşiniz öyle çok uzak kalamaz size
Sağolun,ben de kullanmaya baslayayim kilo aldirirsa bırakırım.

Doktorunuz sizi yönlendirir. İştah kabartan bi ilaç olmasın diye belirtin. Kendiniz bırakmayın doktor doz doz azaltarak bıraktırıyo yoksa sıkıntı yaşarsınız. Şifa olsun inşallah..
Amin,sizinde huzurunuzu hiç bozmasın Allah valla öyle rahatladım ki ilk konuyu açtığım duyguyla şimdikinin alakası yok. Nasıl iyi geldiniz anlatamam.

Var bende de hata hep derdi ki bana başka koltukta oturma dizime yat kucağıma otur ( mahrem olandan değil ) yani öyle izleyelim tvyi derdi,kendin ben istemeden bir kere kahve yap getir derdi şimdi yapsam olmaz,of. Yapsam olurdum sanki

Eşini çok seviyorsun. Sakın bırakma evliliğini evliliğinde sorun yok. Şu ufak detayı halledin müthiş mutlu bi çift olacaksınız. dua edicem sana bayan x güzel haberlerini bekliyoruz.
tatil konusundada son derece haklısın ama sakın sinirli fevri konuşma sakin sakin söyle gitmesin.
mutluluk zor bulunuyor, bırak biz hep öncü bölükler olarak koşacaksak koşalım. onlarda bize koşuyorlar.
inan milletin ne sorunları var anlatamıyor o derece.
Allah senden de razı olsun.

O da beni seviyor mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…