Üstünme geliyorlar ve ben burda oturmuş konu açıyorum ulala

O da beni seviyor mudur
Sevmese ikinci birleşme evlilik olurmuydu? Arada ne kadar çocuk olursa olsun. Eğer iki tarafta seviyorsa insanlar birbirine döner. ben ilk evliliğim 20 li yaşlarda yaptım. çok toydum. daha sonra uzun süre evlenmedim ikinci evliliğimi 30 lu yaşlarda yaptım. insanın olgunlaşması aslında bu yaşadıklarımızla oluyor. belki ikinizde toysunuz birlikte olgunlaşıyorsunuz. mücadale edin maden ikinciye evlendiniz birleştiniz başka insanlar sizin olgunluğunuzda keyif sürmesin. birbirinizde keyif sürün. ah ben çok zor acı zor tecrubeler yaşadım tüm umutlarım tükenmişken eşim çıktı karşıma. maden birbirinizden kopamamışsınız mücadeleni et eşinde eder ediyo. bak adam sana şaka yaparken bu duruma gelmişsiniz her şeyde var bi hikmet allah sana bence mesaj göndermiş anla güzeli bozma diyor. benim senin ve eşinle ilgili içime hiç olumsuz bir duygu doğmadı.
bol bol ya latif çek hikmeti büyüktür. inanmakla başlar herşey, rabbim kalbimizden geçenlerin en güzelini versin bizlere inşallah.

amin Rabbim sizide hiç Darda koymasin zaman ayirdiniz çok teşekkür ederim. Ve evet ben adam ettim onu sefasinida ben surecem

Senin ne derdin var.
Aahhh bir öküzle evliyim daha ne derdim olsun..

Bundan 3 5 ay önce eşimin olmadığı bi yerde eşimin annesi ve ablası oğlumu dede ismiyle çağırmıyorum diye kavga çıkardılar. Eşimin ablası üstüme yürüdü vurdu bana. Annesi ağza alınmıycak laflar etti. Hepsini silip attım aylardır görmüyodum. Eşim bana bi şey demedi ama ailesine düşkün olduğundan huyu suyu değişti.. boşanmanın eşiğinden döndük bi sürü hırgür..

Aylar sonra görümce olcak şahıs eşimi aramış beni evine davet etmiş. Hayır dedim tabi ki. Böyle nolcak nereye varcak bunun ucu aile içinde nereye kadar? Hiç değilse benim kafam rahatlıcak huzur bulcam dedi.

Terbiyesizlik yapmadan önce bugünleri düşünceklerdi dedim. Eşim de biliyosun ben ablama hep senin fevriliğinden oluyo bunlar ayıp senin yaptığı diye söyledim. O da pişman ve zeytin dalı uzatıyo sana dedi.

Beni koruycakmış onlara üzdürmüycekmiş eskisi gibi samimi olmama aramama gerek yokmuş. Şu küslük bitsin yetermiş..

Napıcamı şaşırdım. İstemiyorum işte.. ama aylardır bu adamdan da yıldım. Evet bi şey demiyo beni haklı buluyo ama sinirli gergin çok içen bi adam oldu çıktı. Sıkıştım iyice kafayı yiycek gibiyim..

Zormus seninki de bosanma niyetin yoksa dediği gibi olsa barissan ama yine tavırli olsan ha vurmuş sana sen bilirsin valla ama ben her şeyi göze alıp konusmazdim sanırım Allah yar yardımcın olsun. Seninki de ayrı bir okuzmus,sen ne yapayi düşünüyorsun.

Hiç bilmiyorum. Bana kalsa asla istemiyorum ama sadece bana kalmıyo ne yazık ki.. yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum o kadının tabi iyi günlerimiz de geçmedi değil. Desteğini gördüğüm zamanlar da oldu ama daha çok kazığını yedim. Ve bende limiti kalmadı

Ver bu şans daha içinden gelmese de zaten tavırlı olacan huzursuzluk olmasın,ama yok ne olursa olsun dersen de ara ağzına geleni say içini bosalt. Hadsize bak ya nasıl vurmayı hak gördü aklım almadı.

amin Rabbim sizide hiç Darda koymasin zaman ayirdiniz çok teşekkür ederim. Ve evet ben adam ettim onu sefasinida ben surecem
amin tüm kalbi güzel insanları rabbim darda koymasın. ilk başta yazarken bende siz bitmişsiniz sandım ama yazdıkça yazdıkça bak insanın tüm görüşü değişiyor. eşinle bol bol konuşun bol bol yürüyün. konular ikiniz üzerine olsun.
kimseye bırakma sefasını sür. dışarsı yam yam dolu.
olumlu gelişme olursa bizi haberdar et.
allaha emanet ol.

Etmem mı edecem sen de Allah a emanet ol tatlım güzel uyu.

Ver bu şans daha içinden gelmese de zaten tavırlı olacan huzursuzluk olmasın,ama yok ne olursa olsun dersen de ara ağzına geleni say içini bosalt. Hadsize bak ya nasıl vurmayı hak gördü aklım almadı.
İnan ki o hadsizliği yapmasa çoktan barışmıştık. Ama onu yaptı ya hem öyle bi haldeydi ki gözümün önünden gitmiyo. Gözleri yuvalarından fırlıycaktı gerizekalıııı diye bağırırken bi de koluma vurdu. Eşi zor zaptetti bıraksa parçalıcak beni öyle nefret görmedim ben. Hep böyle önce kırar yıkar sonra pişman olur. Herkese aynı.. içimde ona karşı özlemekle nefret karışımı bi duygu var tabi nefret daha ağır basıyo.

Eşime yakın davranmam onlarla yalnız görüşmem bi şey derlerse de eskisi gibi susmam dedim. Tamam diyo ama nedense hiiiççç inanasım gelmiyo.

Ben Gorumcemin az bana benziyor gibi,tövbeler olsun. Ama ben vurmadım kimseye inanma ama bir daha gorus yine aynı şey olursada artık eşinin sana diyecek sözü kalmaz ipleri tamamen koparirsin. Tabii vurdurtma vurursa cingan çıkar

Doğru diyosun bende öyle düşünüyorum. O anın şokuyla vurduğunu algılayamadım bile.. üff bi de ben şişirdim seni :)

hele senin kocan orda bi dur desin gorumce vurmak ne ya ben hayatta evlilikte herşeye razi gelirim.ama bu tür şeylere asla lütfen taviz verme bişey soylucem lütfen kimse yanlış anlamasın. asla kurt türk vs vs ayrımı yapmamda ama baktığımda sanki türk erkekleri daha mi bi aileye düşkün oluyor ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…