Ben üşüyorum ya. Geçenlerde çıldırdım, gittim tüm değerlerime baktırdım. Herşey normal. Tiroidim, kan seviyem normal, vitamin minarel değerlerim normal, diyetim düzenli. Doğuştan ritm bozukluğum var ama kardiyolog gıdaya bağlı bu daha çok,öyle üşümene sebep olacak boyutta değil demişti. Zaten tırnaklarım dudaklarım gayet normal renkte. Şu an oda 24 derece %50 nem, kızımın eller ayaklar gayet normal, ben sobayı iki göz açtım önünde oturuyorum. Yorganın altı kesmiyor.
Düşünüyorum ne zaman başladı bu kadar diye sanırım 27-28den sonra başladı.34 yaşında yaşlanmış mı oldum,nene miyim ben
Bana evden fazla yelek gönderin, nene desenli
Üşümeme neden olacak hiçbir sebep yok. Stresli bir dönemden geçiyoruz ama stres üşütür mü hiç bilmiyorum. Bir de korkuyorum üşürüm diye. Mersin'de elimde montla geziyorum, her an üşürüm belli olmaz çünkü. Üşüyüncede migrenim tetikleniyor. Psikoloğa gitsem üşüyorum diye benle dalga geçer. Ben olsam geçerim şahsen ,bacım hava yüz derece ne üşümesi derim.
Hep üşüyen bir insan olsam alışık olurdum ama artık noluyor demeye başladım. 24 derecede yorgan altındayım tipim sanki titanikten az önce kurtarılmış gibi. Karakteristik bir özellik oluyor mu bu onu da bilmiyorum. Yanmaya alışığım ben hatunlar bu üşüme mevzusu bana çok tuhaf geliyor.
Düşünüyorum ne zaman başladı bu kadar diye sanırım 27-28den sonra başladı.34 yaşında yaşlanmış mı oldum,nene miyim ben

Hep üşüyen bir insan olsam alışık olurdum ama artık noluyor demeye başladım. 24 derecede yorgan altındayım tipim sanki titanikten az önce kurtarılmış gibi. Karakteristik bir özellik oluyor mu bu onu da bilmiyorum. Yanmaya alışığım ben hatunlar bu üşüme mevzusu bana çok tuhaf geliyor.