utanarak söylüyorum

evremlaru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
151
0
96
İstanbul
kızlar ya utanarak söylüyorum hatamı yaptım yanlışmı yaptım bilmiyorum ben geçen hafta keseyi gördüm önümüzdeki haftada kalp atışları için gidicem tüp bebek le hamile kalmıştm biliyorsunuz dün gece eşim benimle beraber olmak istedi bende hayır dedim ve yüzelsel olarak eşim işini halletti bende o arada orgazm oldum ve benden çok az miktarda koyu akıntı olurya hani orgazm sırasında o koyu akıntıyla çok ama çok az miktarda kan geldi sadece o anda ama sonrasında birşey yok şuandada birşey yok birşey olurmu acaba kafam çok takıldı bu işe

cnm zannetmiyorum bişi olacağını sonuçta yüzeysel demişsin
ayrıca bunda utanacak ne var :)))))

çok utandım ya gerçekten doktor yasak dedi bende o yüzden olmaz dedim eşime şimdide kasılmam la yani orgazmla beraber hafif kan geldi ya bende ondan korktum birşey olur diye

olmaz bir sey tatlim ilk uc ay bazen iliski yasak oluyor ama ozel durumlarda sanirim tup bebekte de ne olur ne olmaz diye bastan soyluyorlar. yine de esin ilk uc ay biraz sabirli olmaya calissin.

biz sabır ederiz de karşımızdakiler sabır etmiyor bana diyor bir kerden birşey olmaz diye zaten 1,5 aydır zavallım hep yüzeysel yaşıyor artık adamın dayanacak gücü kalmadı her seferinde soruyor daha yasak bitmedimi diye tam yakınlaşıyor bakıyorki olmaz napsın masum masum geri çekiliyor haliyle ama ne zaman onunla orgazm yaşasam tüp bebekten sonra orgazm olmamla beraber benden zevk suyuyla beraber kan geliyor çok azcık bunu anlamış değilim ben

hiç korkma arkadaşım benim doktorum yasak değil eşinle birlikte olman dedi öle bi yasaklama koymadı yani bizde birlikte olduk ve bişi olmadı )

canım içini ferah tut bitanem bişeycik olmamıştır canım benim bende tüp bebekle hamiş kaldım canım tamam ilişki yasak olmuyo bazı durumlarda ama çok dikkat etmemiz lazım ben şu an 5 buçuk aylık hamişim daha 1 kez ilişkiye gidik sayılır oda sayılırsa tabi eşinle konuş canım birazdaha dikkat etmek gerek benim doktorum ilk 3 ayın çok önemli olduğunu söylemişti bitanem benim

Öylede utanıyorum ıŞte ama emıınım bırŞey yoktur yada kendımı avutmaya ÇalıŞıyorum eĞer dÜŞÜk bıle olursa Çok kanamam olur ve sancıdan duramam dımı

cnm ya okadar uğraşıp hamile kalıyosun tabi erkeklere tüp bebek tedavisinde bi şeye maruz kalmadıkları için anlayamıyorlar zorluğunu ama eşine söle en azından bebeğin durumunun iyi olduğunu öğrenene kadar uçkurunu tutsun sende eşine zavallımdayanıyo falan diye acıma tabiki dayanıcak sen nelere dayandın dimi toplamada trasferde iğnelerde eşinde azıcık zevkinden fedakarlık etsin

Doktor yasak dediyse ne olursa olsun yapmamalıydınız bence.

Eşin doktordan iyi mi biliyormuş da 1 kereden birşey olmaz demiş, doktor yasak dediyse yasaaaaakkkkkkkkkkk...

Bence de birşey olmamıştır ama riske atmaya gerek yoktur böyle durumları...

Eşine de acımanı anlamadım zavallı falan:))), birşey olmaz eşine meraklanma biraz yapmasa:) Bebişe de olmamıştır rahat ol:)

:içelim::içelim::lepi:

arkadaslar cok hossunuz yaa :roflol: onlar erkek ıste aramızdakı en buyuk fark bu.anlamıolar.anlasalardı karısı hamıleyken yada lohusayken onları aldatan erkeklerde olmazdı.evremlaru sen meraklanma bısey olmamıstır.ama kızların dedıgı gıbı azıcık esın sabretsın yada baska sekıllerde oyalıcan yada oyalancak.valla bız esımden dolayı yaptırdıgımız ıcın hıc sesını cıkarmıo kı ben daha ıgne vuruluorum doktor yasak faln demedı :roflol:

benimde eşimden dolayı yaptırdım zaten napsın zaten bir şekilde yapıyo kendi kendine bakıyo da rahat boşalamıyomuş öle diyor

sonuçta erkek işte napalım bir gün dur iki gün durur üçüncüde patlar napsınlar hazırı varken kendileri yapmak zor geliyor onlara biz kolaylık sağlarken iyi onlar için ama kendileri yapmaya gelince zor oluyor hele dün akşam benim ki patlıcek durumdaydı kendini zor tutuyordu 1-2 defa üzerimde gezdirdi patladı çok erken oldu dedim dediği şey napalım yapmayalı çok oldu diyor zaten bir hafta önceside yüzeysel olarak boşaldı :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…