- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 173
Canım bende arkadaşlara katılıyorum.tüp bebek tedvisinde ta en baştan yasak koydular bana,iğnelere başladığım gün,hiç itiraz etmedik tabiki,bir bildikleri vardır elbet dr.bence eşin anlayışlı olmalı,bizim bebeklerimiz ne yazıkki,BİR GECELİK ZEVK ALMAKLA OLUŞAN BEBEKLER DEĞİL.daha dikkatli olmalıyız bence.benim ilk hamileliğimde 9 ay ve lohusalık dönemim geçene kadar eşimle kardeş gibiydik,tabiri cazise,ama bana hiç teklif bile etmedi.şimdide hamileyim ve gene biz kardeş gibiyiz ve doğuma kadarda böyle devam edecek.eşine bence teklif ettiğinde şunu söyle,biz bu bebeğe ne zorluklarla sahip olduk,şimdi 5 dakikalık zevkimiz için elimizden kaybedersek o zaman ne yaparız.
Canım eğer fazla bir şekilde içeri girmezse birşey olmaz ama senin orgazm olmaman lazım rahmini kasıyorsun zaten cinsel ilişkide maksat kadının zevk alıp rahmini kasmaması bende de cinsel ilişkiyi yasakladı dr. ama ben eşime beni heycanlandırmadığı sürece izin veriyorum ve hiçbirşey olmadı çok şükür.
Arkadasım dogru süylüyo dedıklerıne katılıyorum aynen canım lütfen dıkkatyasakkelime:lepi:bence bu konuda eşinin biraz daha titiz olması gerekli. ben defalarca denedim, hiç birinde pozitif göremedim. bir defa olsun tutsa keşke... eşiminde en az benim kadar önemseyeceğini düşünüyrum. bence riske sokmayın, bu işin cefasını hep biz kadınlar çekiyoruz lütfen eşinide bu fedakarlığa ortak et.. bu ikinize de daha iyi gelecek bence.
sağlıcakla bebişine kavuşmanı diliyorum, eşinledemutluluklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?