arkaya ya da öne silme hareketiyle vajinanızın anatomisini değiştiremezsiniz.
Aynı sorunu yaşıyorum lazere de gittim..en basta utandım genital bölgeye girmedim ki sırf orası için paket aldım desem yalan olmaz sonra lazere girmeye başladım. Artık seansa giren kızla arkadaş gibi olmuştuk. Bir gün tüm cesaretimi toplayıp ya herkesin mi böyle yoksa benim mi garip falan dedim. Güldü inan gelen 10 kadından 6sinin 7sinin böyle normal yani dedi. Biz sadece kendimiz olarak bakıyoruz ama bu durum çok yaygın utanmana gerek yok yani lazer konusunda.Lütfen bişey yazın ölcem
aman akşama kadar kaç tane görüyorlar bir şey demezler asıl sen lazere dayanabilecek misin onu düşün. o acı çok farklı çünkü.Kızlar bendede dudak sarkması var dar giyinip yürüdüğümde canımı acıtıyor gerek yoksa estetik olmayacağım ilişki sırasında sıkıntı olur diyorlar çok acı çekersinbirde lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama oraya nasıl yapacaklar bi sıkıntı olur mu kadın bu nasıl şey der diye korkuyorum
sadece silmekle hemen şekil mi değişti ? benzemiyo derkenMerhaba ben 18 yaşındayım. Konuya nasıl başlicam bilmiyorum ama. Ben her tuvalete gittiğim de tuvaletimi yaptıktan sonra afedersiniz vajinamı öne doğru silerim. Buda vajinamın şeklini bozdu ve genç bir kızın vajinasına benzemiyor. Ne yapmam lazımilerde kocam ne der çok korkuyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?