Aynı sorunu yaşıyorum lazere de gittim..en basta utandım genital bölgeye girmedim ki sırf orası için paket aldım desem yalan olmaz sonra lazere girmeye başladım. Artık seansa giren kızla arkadaş gibi olmuştuk. Bir gün tüm cesaretimi toplayıp ya herkesin mi böyle yoksa benim mi garip falan dedim. Güldü inan gelen 10 kadından 6sinin 7sinin böyle normal yani dedi. Biz sadece kendimiz olarak bakıyoruz ama bu durum çok yaygın utanmana gerek yok yani lazer konusunda.
Ya çok teşekkür ederim gerçekten çok takıyorum kimseye anlatamıyorum yakın arkadaşlarımın hiç biri böyle değil annem değil. Lazerde kadın ilk bende görür ve bişey derse diye gidemiyorum ağdaya da gidemiyorum jilet te iyice bıktırdı artık nasıl başlasam ne yapsam bilmiyorm
Ya çok teşekkür ederim gerçekten çok takıyorum kimseye anlatamıyorum yakın arkadaşlarımın hiç biri böyle değil annem değil. Lazerde kadın ilk bende görür ve bişey derse diye gidemiyorum ağdaya da gidemiyorum jilet te iyice bıktırdı artık nasıl başlasam ne yapsam bilmiyorm
Bende böyle birşey daha önceden hic duymadım. Silme tarzı birşey etkilemiyor. Sende anatomik bence, yani senin elinde olmayan birşey. Kafana takma böyle şeyleri
Ya bilmiyorum tabiki görmedim güldürdün beni sadece böyle bi derdim var diye anlattım onlarda yooo bizimki böyle böyle dediler bi ameliyat geçirdim annem beni beklemek zorunda kaldı ve herşey o günden sonra oldu o zaman anladım ki bende bi değişiklik var annemin neden böyle acaba demesinden sonra
Lazere gitme konusunda dert etme dediğim gibi onlara çok normal geliyor . Ben de çok utandım sıkıldım en başta ama sonra onların garip bir tepki vermemesi üstüne sorduğum kızın da çok normal kadınların çoğunda öyle deyince rahatladım.