tedbirli ol
yok canım anladığım kadarıyla dışarıda biri görecek ve sana laf edecek korkusu var. ilk öpüşme çok hosuna gitmiş ama sonrasında geri çektiğinden bahsetmişsin.
neyse artık bunu sıkıntı yapma. çok da zorlama. rahat bırak azcık
saol canım.
bugün beni reddedince tamam görüşürüz dedim öptüm ve yurdumun yolunu tuttum bidaha da aramadım.
sanırım aramamı bekliyomuş az önce trip attıilk kez susmayı başardım normalde başının etini yerdim niye istemiyosun die
ankaradaysanız evimi açam size.sevap olur.
hahaha çok güldürdün beni yaa :))) izmirdeyiz.
valla sorayım bari, herkes nerde yapıyor bu öpüşmeyi?
seninki buraya konu açtığını ve bu yazılanları duysa anında yataktasın bence bilmiş ol artık bi daha konu açarsın her gün her gün bıktım yok mu bunun formülü diyeişte sana formül böyle olunca bildiğim kadarıyla bir müddet yapamıyorsun :101:
seninki buraya konu açtığını ve bu yazılanları duysa anında yataktasın bence bilmiş ol artık bi daha konu açarsın her gün her gün bıktım yok mu bunun formülü diyeişte sana formül böyle olunca bildiğim kadarıyla bir müddet yapamıyorsun :101:
neyi yapamıyorum
sizde de tersı olmus ıste hem boyle daha ıyı bosver ama fazla ustune gıtme demedı de deme uyarıyoruz bk cok ustune gıdersen sonunu soledık bız:)
hahahahah gece gece iyi güldüm
peki otel odasında ileri gitmek istese.
belki de nasılsa dışarda ne yapabiliriz ki bir yaparım tam yaparım diye düşünüyor
sizin dediğinze göre 3 ay sonra benim açtığım bi başlığı göreceksiniz: "hamileyim ne yapayım?aldırmalı mıyım"
aman aman allah korusun biz öle bi hata yapcak insanlar değiliz
hee anladım yok yok o konuda ikimizin de aklı başında
ama erkeğin aklı başında mı olurmuş yaa o istemeli ben istememeliyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?