cinsellik utanılacak birşey değil canım önce bunu söyleyeyim. ama reşit olman en iyisidir.
arada evlilik olması senin görüşüne bağlıdır, sen evlenmeden olur dersen olur olmaz dersen olmaz her ikisine de yanlış diyemeyiz, sen ne düşünüyorsan o doğru çünkü senin vücudun senin inançların ve bekaretin. 18 yaşındasın belki birkaç yaş daha büyük olsan rahat olurdun ama henüz ailen için miniksin ve senin iyiliğini istediği için üzülebilirler. ama baskıcı bi ailen yoksa o adamın tehditlerinden korkma bu sonsuza kadar böyle devam edemez çünkü.
ben arada evlilik olmadan yaşanan birlikteliklere karşı değilim ama arada aşk olmayan birlikteliklere karşıyım, tabi yasak aşk da değilse :)
Kesinlikle katılıyorum. Cinselliği ne zaman kiminle yaşayacağı insanın kendi seçimidir ve her insanın kültür gelenek görenek inanç anlayışı farklıdır.
Buradaki olumsuz eleştirilere kulak asmamanı öneririm. Ayrıca tehdit konusunda da bırak istediği şekilde tehdit etsin, kanıtlayamazya! Ayrıca ailen ne olursa olsun senin iyiliğini düşünürler eminim ki. Yorumların tamamını okuyamadım ne kadar ileri gittiniz bilmiyorum, ama ailen de durumu bilseler seni böyle tehdit eden biriyle beraber olman yerine, bekaretini kaybetmiş bile olsan ondan ayrılmanı ve kulak asmamanı uygun görürlerdi.