• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanç verici ama birilerinin yargılamasına ihtiyacım var

cinsellik utanılacak birşey değil canım önce bunu söyleyeyim. ama reşit olman en iyisidir.
arada evlilik olması senin görüşüne bağlıdır, sen evlenmeden olur dersen olur olmaz dersen olmaz her ikisine de yanlış diyemeyiz, sen ne düşünüyorsan o doğru çünkü senin vücudun senin inançların ve bekaretin. 18 yaşındasın belki birkaç yaş daha büyük olsan rahat olurdun ama henüz ailen için miniksin ve senin iyiliğini istediği için üzülebilirler. ama baskıcı bi ailen yoksa o adamın tehditlerinden korkma bu sonsuza kadar böyle devam edemez çünkü.
ben arada evlilik olmadan yaşanan birlikteliklere karşı değilim ama arada aşk olmayan birlikteliklere karşıyım, tabi yasak aşk da değilse :)

Kesinlikle katılıyorum. Cinselliği ne zaman kiminle yaşayacağı insanın kendi seçimidir ve her insanın kültür gelenek görenek inanç anlayışı farklıdır.

Buradaki olumsuz eleştirilere kulak asmamanı öneririm. Ayrıca tehdit konusunda da bırak istediği şekilde tehdit etsin, kanıtlayamazya! Ayrıca ailen ne olursa olsun senin iyiliğini düşünürler eminim ki. Yorumların tamamını okuyamadım ne kadar ileri gittiniz bilmiyorum, ama ailen de durumu bilseler seni böyle tehdit eden biriyle beraber olman yerine, bekaretini kaybetmiş bile olsan ondan ayrılmanı ve kulak asmamanı uygun görürlerdi.

mrb canım kesinlikle cinsellik utanılacak bişey değil ama yaşın küçükmüş böyle hatalar olabilir insanlar hatalar yaparak büyüyor ve kesinlikle üzme kendini bu yüzden onunla cinsel beranerliğin oldu diye ona katlanmak zorunda değilsin ve bi kadın olarak kendini yetiştir ve kendine yet emin ol ki bakire olmadığın için kimse seninle evlenmicekte değil önce bunların farkına var ve asla utanma başın dik gez yaşadıın şeylerden asla pişmanda olma o zaman hiç bişey karşısında yıkılmazsın tehdit konusuna gelince hiç bişey yapamaz sadece blöf yapıyo kolaymı öyle ailenin karşısına geçip ben kızınızla bunlarımı yaşadım diyce bide üstüne abilerin varmış o kadar yürek yoktur onda merak etme biz neler gördük oldu ki söyledi öyle bi hata yaptı kesinlikle inkar et doktora falan götürmek isterlerse git artık doktorlar bi sıkıntı çıkmasın diye bakire falan diyebiliyolar :40: üzme kendini..:6::113:

ben 18ıme yenı gırdım o 22ye onu tanıdıgımda cocuktum yanı cok guvendım oldu bıseyler. okadarını kanıtlayamaz ama aılemın bendn supelenmesı bıle benı cok uzer her gece aglayıp duruyorum bu konu yuzunden cok sınırlı bırı oldum 2tane abım var onlarıda gectım annem yenı beyın amelıyatı oldu. benı kaybetcegını anlayıca herseyı yapıyo baska bı konuda acmıstım ordada yazıyo yapar soylr onun ıcın hıc farketmez..

ah cahil kızlar ahhh

büyük konusmak gibi olmasin ama sonradan pisman olacaginiz seyleri neden yapiyorsunuz?
madem cocuk yasta sayilirsiniz o yasta cinsellik neyinize:40:

twety ne kadar haklısınn
o yaşta derslerlee uğraşacağınaa bu kızlar nedenseee akıllarıı başka yrerde oluyorr
evlenince satenn bıkıyorsunn bırakındaa o heyacanıı evlenmeden öldürmeyinnnn

ya arkadasim sanane benim yorumumdan ya taktiniz bana kendi yorumlarimiza bakin
konu sahibi birsey demiyor size ne oluyor ya !!!

tweetyy sen ne dersen de haklısınnnn boşver canımm
işlerine gelmeyenlerr hemen ters tepkiye başlıyorlarr
ne olursaa olsunn bir kız çocuğununn evlenmeden önce cinselliklik yaşamasına karşıyımmm
banaa kimsee palavra okumasınn ,yokkk onunn duygularıı yokmuu ,yok isteklerii yokmu
evlenenee kadar yokk kardeşimm ,
ben burdakii kız içinn yazmıyorumm bütünn genç kızlar için yazıyorummm

Yanlış bilmiyorsam mahkeme kararı olmadığı sürece bekaret tetsi yapılmıyor.. Hayat Devam Ediyor dizisinde böyleydi yani..

twety ne kadar haklısınn
o yaşta derslerlee uğraşacağınaa bu kızlar nedenseee akıllarıı başka yrerde oluyorr
evlenince satenn bıkıyorsunn bırakındaa o heyacanıı evlenmeden öldürmeyinnnn

kesinlikle katılmıyorum size insanlara karşı bu kadar katı olmayın lütfen insanlar hatalar yapabilir tamam yaptığı şey doğru değil ama olmuş bi kere güvenmiş burda derdini anlatıyo yardımcı olcağımıza lütfen can sıkmayalım

Yanlış bilmiyorsam mahkeme kararı olmadığı sürece bekaret tetsi yapılmıyor.. Hayat Devam Ediyor dizisinde böyleydi yani..

malesef ki yapıyolar canım kadın doğum uzmanları rica minnet bakıyo bi rapor vermiyo ama sözlü olarak beyaan ediyolar bi arkadaşımın başına gelmişti ve bakire olmadığı halde bakir demişti doktor...

merhaba tatlım.bence sakın korkma.eğer elinde değilse bu, ona korktuğunu belli etme ilk yapman gereken bu.çünkü senın korktuğunu gördükçe başarılı olduğunu anlayıp daha çok üstüne gelecektir.eğer bekaretın bozulmadıysa zaten düşünme bile hiçbişeyi ispatlayamaz.ama bozulduysa ve bunu ailene ssöylemekle tehdıt ediyorsa, senın başına gelenlerın 10 katı onun da başına gelır aynen böyle söyle.yaşın kaç bılmıyorum eğer yaşın küçükse onun için de etkılenırsın böyle tehdıtlerden. ona de ki: eğer aileme söylersen 'zorla yaptı ben istemedım korkumdan da söyleyemedım' derim aileme ve senı linç ederler bana da hiç bişe olmaz de.:)) ---tabi böyle birşey yok ama biraz tiyatro lazım :):)--- bundan o erkek bozuntusu korkar hayatım.ve sen hiç korkmuyormuş gibi yap söylersen söyle de bak nasıl geri adım atıyor.....şunu unutma hiçbir erkek bozuntusu kız arkadaşının babasının karşısına çıkıp ta ben senın kızına şunu yaptım şöle böle yaptım diyemez o anda pekmezi akar zaten :))

ah cahil kızlar ahhh
Cahil olan sizsiniz. Cinsellik yemek yemek su içmek kadar doğaldır ve bunun farkında olmayıp tabu haline getirdiğiniz için böyle durumlarla karşı karşıya kalınıyor, insanlar tehdit ediliyor. Oysa ki hiçkimse yaşadığından utanmamalı. Tabi ki çok küçük yaşta yaşamak sağlıksız ama 18 yaş civarında bir şeyler yaşadı diye kimse yargılanamaz

erkek arkdasımla 2 bucuk senedır cıkıyoruz ve cınsel anlamda bişeyler yaşadık ayrılmak ıstıyorum tehtıt edıyo ılıskıde saygı fln hc bısey kalmadı artık fıkır verın napıyım lutfen..

AYY hangi devirde yaşıyoruz yaa.Canım gerçekten sevgilin çok kişiliksizmiş yani iğrenç herif

Back
X