- 4 Şubat 2019
- 4.212
- 9.022
- 158
- Konu Sahibi socialscientist
-
Yok klima yok. Cam açık sadece.Klima açık mı oluyor uyurken?
Ay daha 1 saat önce ben duştayken içeri dalan adama bi mahremiyetimiz olsun, tuvaleti de beraber mi yapalım diye kızmıştım üstüne bu olunca fena olduUyurken bir şey olmaz. Elinizde değil sonuçta. Ama bunu bilinç açıkken normallestirenlerden olmayın aman
Yok yahu ikisi farklı şeyler. Mesela ben dustayken eşim tuvaleti kullanır, o dustayken de ben kullanırım. Konuşuruz bile bu aradaAy daha 1 saat önce ben duştayken içeri dalan adama bi mahremiyetimiz olsun, tuvaleti de beraber mi yapalım diye kızmıştım üstüne bu olunca fena oldu
Yok yahu ikisi farklı şeyler. Mesela ben dustayken eşim tuvaleti kullanır, o dustayken de ben kullanırım. Konuşuruz bile bu aradaAma mesela yanında gaz cikarmam, o da yapmaz. Tuvalet bu işin yeri, orada olana kizilmaz zaten. Bizim mahremiyet anlayışımız biraz farklı sanırım
Ben hala o evdeyken tuvalete girince müzik açıyorum ses çıkmasın diye. Ay çok utandımYok yahu ikisi farklı şeyler. Mesela ben dustayken eşim tuvaleti kullanır, o dustayken de ben kullanırım. Konuşuruz bile bu aradaAma mesela yanında gaz cikarmam, o da yapmaz. Tuvalet bu işin yeri, orada olana kizilmaz zaten. Bizim mahremiyet anlayışımız biraz farklı sanırım
Ayrıntıya girmek istemiyorum bu kadarAma küçüğü ypıyosunuzdur herhalde büyük olmaz ya.
Tuvalet bu işin yeri. O yüzden orada utanma yahuBen hala o evdeyken tuvalete girince müzik açıyorum ses çıkmasın diye. Ay çok utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?